לא נכון!!

fliperit

New member
למה אכפת לי מהפער?

כי כשיש אנשים שגרים באחוזות מפוארות, ואנשים שגים במנהרה מתחת לרחוב יפו בירושלים- זה לא בסדר. אתה לא מבין מה אני אומרת. אני לא רוצה לקחת מהעשירים. ממש לא. רק שלא יהיו כ"כ הרבה עניים. ואת זה משיגים רק על ידי דאגה לעניים ולא ע"י הפקרתם.

הורסמאן

New member
זה מאוד לא בסדר

שיש אנשים שגרים במנהרה. אבל מה הקשר לאנשים שגרים באחוזות מפוארות? את מציגה את זה כאילו שאלה שיש להם, לקחו את זה מאלה שאין להם וזה פשוט לא נכון. בדרך כלל אלה שיש להם, גורמים לכך שיש פחות כאלה שאין להם. לא כולם, אבל עדיין אין חוק שמחייב אנשים לעשות טוב. וטוב שאין כזה. תבדקי שוב את מה שאת אומרת, למרות שאת טוענת שאת רק רוצה לשפר את המצב של אלה שאין להם, בכל הודעה מופיע משהו נגד אלה "שיש להם". זה מעיד על קינאה, לא על רצון לפתור בעיות. פער זאת מילה שמשתמשים בה המון, אך היא בסך הכל מתארת תסכול שמובע בכיוון הלא נכון.

fliperit

New member
קנאה? ממש לא

אני לא גרה במנהרה... אלה שיש להם כן לוקחים מאלה שאין להם. תפסיק לעצום עיניים ולחיות באשליה שאם יהיו כרבה עשירים יהיו פחות עניים...

lions queen

New member
../images/Emo118.gifמצטערת

אבל עם כמה דשאני מסכימה עם הכל עם עניין מצעד הגאווה ממש לא.. ביזיון בכלל שהם חושבים לעשות את זה שם, רוצים להפגין את אהבתכם..? בכיף, באמת שבכיף.. אבל בתל אביב כמו כל שנה, למה בירושלים? למה בעיר שכל כך קדושה לעם שלכם? שלא יצפו שהם ישבו בשקט כי אם הייתי דתיה גם אני לא הייתי שותקת..

תםטםOHIO

New member
אולי חשבת

שחלק פשוט גרים שם? וגם בסטטיסטיקה של אחד לעשר, גם לחרדים יש

lions queen

New member
../images/Emo118.gifותשע לעשר לא

ובהם זה פוגע, אז למה דווקא? גם בראשון יש (אפילו אחת החברות הטובות שלי היא דוגמא), אני לא רואה שפה מפגינים (למרות שמצידי שיפגינו בכיף, עוד אירוע שיגרור לפה יחידת פרשים
), העניין הוא לא שהם מפגינים, אלה איפה.. אז מה אם יש שם? זה אומר שהם חייבים להפגין דווקא שם? דווקא? הרי זה פוגע, איך היו מרגישים אם היו הדתיים מפגינים בצעדה אחת לשנה כנגד הומואים ולסביות..? מממ אני לא מאמינה היו מקבלים את זה בעין יפה, אז בטח שהדתיים לא, כשעוד מדובר שאמונה וקדושה של עיר.. אני לא דתיה ואותי זה די מרגיז..

fliperit

New member
אני אגיד לך למה דווקא שם.

כי העיר שייכת לכולם, לא רק לדוסים. ו"היא קדושה לעם שלהם"? היא קדושה לאותם אנשים שמאיימים שיהיה מרחץ דמים במצעד הזה...לא הייתי ממהרת לקרוא להם "העם שלהם", וגם לא "העם שלי". ההבדל בין הפגנה נגד הומואים ולסביות לבין מצעד הגאווה הוא פשוט. במצעד הגאווה לא מפגינים נגד איש, אלא דווקא בעד.

lions queen

New member
../images/Emo118.gifאז רגע..

מה שמפריע לך בעצם זה האיומים שלהם? בטח שהם יאיימו! להומואים וללסביות לא משנה באיזה עיר הם יפגינו, ואל תגידו לי ש"גם שם יש" כי יש בכל מקום! ולדתיים זה כן משנה, אז למה להיכנס ראש בראש? איך תרגישי אם יכנסו זב"חניקים לחווה שלך ויפגינו נגד רכיבה? או סליחה, "בעד חופש לסוסים"..? אני בטוחה שלא משהו, ואצלם זה עוד הרבה ותר גרוע.. אני באמת לא מביהנ איך אתם לא רואים את זה, זה פגיעה בכבוד שלהם, אז נכון, אני לא מצדיקה איומים של שפיכות דמים, כי זה בדיוק כמו בהתנתקות, אבל אני כן מבינה את ההתנגדות שלהם.. ולא כולם מאיימים באלימות, זה רק הקיצונים, ותמיד יש קיצונים..

הורסמאן

New member
האמת היא

ששני הצדדים שווים מכות. וחבל שאי אפשרלעזוב אותם לנפשם, חבל שהמשטרה צריכה לחטוף משני הצדדים.

lions queen

New member
../images/Emo118.gifחחח תכלס

ידיד שלי מג"בניק מסכן בגללם סוגר שבת..
אני לא חושבת שאף אחד מהם צריכים לקבל מכות, אני מקבלת את הדרך חיים של שניהם, אני פשוט לא מאמינה באלימות שהם מפגינים אחד כלפי השני.. וכן, גם הקהילה ה"גאה, מפגינה אלימות, תתפלאו.. ראיתי כמה כתובות שהם עשו.. הם לא יותר טובים.. פשוט ששתיהם יסתמו תפה כבר ויפסיקו לתת לי עוד חומר לסכם בחדשות כל יום בצבא

fliperit

New member
אבל החווה שלי היא שטח פרטי.

ירושלים שייכת לכולנו במידה שווה. לי, לך, לדוסים ל"גאים", ולכל אחד אחר. פגיעה בכבוד שלהם? מה מעניין אותם איך אנשים אחרים בוחרים לחיות את החיים שלהם? האיומים שלהפ מפריעים לי, והעובדה שהאלימות עומדת לנצח את הדמוקרטיה.

lions queen

New member
../images/Emo118.gifנכון שהיא שייכת לכולנו..

גם הזכות לא לתרום, לא לעזור, להיות גס וכו'.. אבל אם לא נלך אחד לקראת השני נמצאת את עצמנו במצב כזה שאנשים צריכים להגן על האמונה שלהם בעזרת איומים של אלימות.. וזה מה שקורה.. ששוב, אני לא מצדיקהא ת זה , אבל אני מבינה מאיפה זה בא להם.. מה מעניין אותם איך הם חיים את החיים שלהם? הם לא מאמינים בזה, וזהו.. ועד עכשיו הם ישבו בשקט ושמרו את האמונות שלהם לעצמם, אבל עכשיו כשבאים וצועדים בעיר שקדושה להם (לא שלהם, פשוט שקדושה להם) זה כבר לא משהו שהם יכולים להתעלם ממנו.. למה דווקא שם לעזאזל? יש להם עש ערים אחרות.. חלאס עם הלחפש אחד את השני כל הזמן בדמינה הזאת.. די כבר, תראו לאן זה מביא אותנו, כוס אמק גם ככה המדינה שלנו במצב מסריח, בואו נחיה לפחות בפשרות אחד עם השני.. ששני הצדדי ימצאו פשרה כבר..

fliperit

New member
אף אחד לא מחפש אחד את השני.

המצעד התקיים עד היום בערים אחרות, אבל גם ובמיוחד בירושלים, בירת המדינה החילונית שלנו חייב להיות מקום לחירות ולפלורליזם. לא יכול להיות שבגלל קבוצת אוכלוסיה קטנה, שלא נכנס לדיונים על תרומתה למדינה שלנו, תהיה קבוצה אחרת שלא יכולה להפגין את דעותיה בבירה.

lions queen

New member
../images/Emo118.gifהמדינה שלנו היא מדינה של

יהודים, לא משנה עם הרוב דתיים או חילונים, בתור יהודים אנחנו צריכים לכבד את המעט הדתי, ככה אני מאמינה לפחות.. חוץ מזה שאני (בניגוד לאיך שזה נראה בפורום.. חח) בן אדם שמעדיף להימנע בחילוקי דעות וריבים, וזה מה שהמדינה יוצרת בתקופה האחרונה, החל מההתנתקות ראה שהמדינה לא מסכימה על כלום וכל מה שקורה פה הוא חורבן עצמי.. אני שונאת את זה

fliperit

New member
מדינה של יהודים- נכון

וגם ההומואים והלסביות הם יהודים, וצריך לכבד אותם לפחות כמו את המגזר הדתי. יש פה חורבן עצמי כי ההנהגה שלנו נכשלת בתפקידה ולא מקיימת את מה שנבחרה בשמו (מפלגת העבודה למשל..).

תםטםOHIO

New member
ההבדל הוא

שהם לא מפגינים נגד הדתיים. ואילו הדתיים מבטלים לא רק את המצעד אלא את הבני אדם שצועדים בו. ומוכנים לפגוע באלימות כדי לכפות את דעתם בעניין הזה.

lions queen

New member
../images/Emo118.gifממש לא

הדתיים בכלל לא מבטלים את האנשים שבמצעד, עובדה שכל השנים האחרונות הם ישבו בשקט.. ברגע שבאים לעיר שקדושה להם, ותכלס? בלי סיבה מנומקת נורמלית הם פשוט מרגישים זוועה.. אני לא מביהנ איך אני היחידה כאן שרואה את זה, אני אפילו לא דתיה, למעשה לא רק שאני בכלל לא יודעת במה אני מאמינה כרגע, אני גם מאוד בעד שכל אחד יחיה את חייו עם המין שבחר לעצמו, אבל אני פשוט מבינה את הראש שלהם כשהם בחרו לעשות את זה דווקא שם..

תםטםOHIO

New member
זו שנה שלישית למצעדבירושליים

בשנה שעברה נדקר מישהו. והעיר הזו קדושה לכולם, בלי יוצאי דופן, אין שום סיבה מנומקת שלא יצעדו בה.

lions queen

New member
../images/Emo118.gifאם פגיעה באמונה זה לא סיבה

מנומקת, אז גם אין סיבה מנומקת למה צריך לעזור לאישה זקנה לחצות את הכביש..

למעלה