כוסיות,

לDOLLא

New member
נא לא להיכנס! רק זוהר...

הנה זה זוהר: את תשלבי את שתיהן טטוב?? (אל תשימי לב לשיער סתם עשיתי)

כוורת הם להקה מעולה!! ../images/Emo121.gif

הם פשוט מדהימים! אני מקשיבה לדיסקים שלהם.
מוכשרעים שכמותם! הו, רוצים לראות ציורים שלי? לא שואלת אתכן! חעחעחע!! ורדיםדיםדים: http://images.nana.co.il/Upload3/112004/forummessageattachments/forummessageimage_642414.jpg כסא שקסי במיוחד!: http://images.nana.co.il/Upload3/112004/forummessageattachments/forummessageimage_642469.jpg ללא עישון, לא משהו [סתם, בשביל לתלות בחדר]: http://images.nana.co.il//Upload3/112004/forummessageattachments/forummessageimage_642442.jpg אבל זה ישן!! אני רוצה שהסורק עבוד..יש לי לסרוק הרבה! [ולהראות לכן..]

Nagboom

New member
כוורת שליטה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה דיסקים יש לך שלהם?

../images/Emo121.gif אכן- כוורת שליטה!

יש לי את "כוורת בפארק" [3 דיסקים] לאחותי יש את השאר- צפוף באוזן, פוגי בפיתה וסיפורי פוגי. [הו, ויש לה גם קלטות! *אודיו, כן?*] וזה מה שמצאתי אצלה. אני חושבת שהיא מחביאה את הדיסקים ממני, כי לא מצאתי אותם!

o0Invisible0o

New member
מחר!מחר!../images/Emo9.gif

מחר אני מקבלת את JLPA ושמעתי היום כמעט את כולו ברדיו!
אהה אני לא מאמינה שאיזה תוכנית רדיו התייחסה לדיסק החדש של אלאניס!
דיסק משובח, אכן!
ודילגו על איזה שלושה שירים כי הייתה רק שעה והוא דיבר הרבה..:S ושמו את השיר האהוב עלי בגרסא שאני כבר מכירה מהאנפלאגד ולא בגרסא האקוסטית המחודשת!
טוב מחר אני כבר אשמע את זה מהדיסקקקקקק!!!!!!!!
ובלה. למי שתוהה, אני מדברת על הדיסק הישן-חדש-נסגד של אלאניס מוריסט כמובן!
Jagged Little Pill Acoustic מקווה שרשמתי נכון!
רוצו לחנויות!
כה, בטח!
אבל באמת דיסק מצויין!
נו והוא עולה באילת רק 60 ש"ח..
טוב כן אני אשתוק ואלך לישון כי מחר אני צריכה לקום ב10 ובלה. זה לא יהיה קל! איכס לסדר את החדר..
הו! ודחו לי את הגיוס..כמה מוזר! אני כלל צה"לי..למה לדחות? אולי יש להם איזה קורס שמחכה רק לי?
בלה. רק לא קרוב לבית!
אני מערערת על כל תפקיד שיתנו לי..אם זה קרוב לבית..
בסיס סגור!!! חלום!
טוב אז אתן תקועות איתי פה עד ה13.12..זה התאריך החדש..
המקורי היה ה9.10, משם עברנו ל26.10 ועכשיו..לדצמבר!XD כבר אמרתי שהצבא ממש לא רוצה אותי?
טוב השעה, השעה!>> אני אלך לי לישון..כי אחרת אני אמשיך לבלבל לכן את המוח..ואני צריכה לקום ב10!
טוב שרשרו משו אם אתן ערות!
[לא משנה אם קראתן את כל בילבולי המוח שלי..רק ערות!
] ולילה טוב!

tamaguchi girl

New member
אממ..בהצלחה בצבא :) שיהיה לך מאגניב

וקל ותהני כמה שאפשר..ושתכירי אנשים ^^ וקראתי בהודעה אחרת שלך שאת מפחדת מהמקלחות המשותפות או משהו כזה, אז אחותי פה [היא בצבא, בסיס סגור] והיא אומרת שזה לא כזה נורא, רוב הסיכויים שאם תגיעי לבסיס סגור הבנות שם כבר לא יתביישו כי זה לא פעם ראשונה שלהן במקלחות, ואת בטח כן [אמרת שאת ביישנית..><], אבל אחרי פעם פעמיים את לא חושבת על זה ורק רוצה להתקלח ולישון, אז גם אם את ביישנית זה יעבור לך מאוד מהר. [אחותי ממש בישנית בקטעים כאלה- אבל עברה לה הבישנות (
) ממש מהר וזה לא כזה נורא] רק נשאר לי להגיד לך שתהני בצבא, כי בסוף כולם אומרים שזו חוויה שצריך ואפילו חובה לעבור, מתישהו, ושתקחי הכל בקלות, ושתקבלי תפקיד שאת רוצה [ואם לא תמיד אפשר לבקש שיבוץ מחדש
] ושיהיו לך אחלה מפקדים
לילה טוף

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gifתודה..../images/Emo3.gif

ונמנ. מגניב לאחותך!
ואני חוששת רק ממקלחות משותפות בטירונות..בלה. גם חברה שלי אמרה שזה אל נורא..ואחותי אמרה בדיוק מה שאחותך אמרה שכבר לא חושבים על זה ורק רוצים להתקלח ולישון..
ואני ממש ממש ממש ביישנית..
ותודה רבה רבה! את ממש מותק!

tamaguchi girl

New member
בבקשה ../images/Emo25.gif

לפי מה שהבנתי מאחותי, בטירונות, מבחינת מקלחות לא היה נורא. כי גם לא מספיקים להתקלח כל יום [יש להם זמן מוגבל למקלחות ומי שלא נכנסת יש לא ממש מספיקה...] וגם שמתקלחים אז לא חושבים על האחרות וכל זה, כי זה בתוך השעת"ש [ככה רושמים? הכוונה לשעה החופשית עד כיבוי אורות] ומי שלא מתקחלת מהר לא תספיק לדבר עם מי שהיא רוצה/לסדר את הדברים/לישון יותר זמן/מה שבא לה, ואז מתקלחים ממש כמה שניות ורק חושבים על לדבר עם מי שרוצים [כי כל שאר היום אין ממש זמן לזה, וזה גם אסור] ולרוץ לישון..חח בכל מקרה, לא משנה כמה תהיי בישנית- את ממש לא תחשבי על זה. ותמיד אומרים שהצבא עוזר ומוריד מהביישנות של אנשים, ואנשים יותר נפתחים ועם "ראש פתוח"..אני בטוחה שאחרי הצבא תהיי פחות בישנית מהמ שאת היום (; ותודה, גם את מותק אמיתית

הו! ../images/Emo121.gif

תהני בצבא! אחותי ביחידה קרבית, הם מפנים התנחלויות. [מה הקשר? אין לי מושג!] בכל מקרה, אני ממש מבינה אותך כי גם אני ביישנית ואם הייתי באותו מצב שלך גם אני הייתי מפחדת מזה [אבל לי יש עוד זמן] אבל באמת שאת תתרגלי, אני בטוחה!

ואני אגיב על הדבר החשוב באמת.../images/Emo54.gif

העובדה שבתשע וחצי קלטתי שפספסתי את הזה על אלאניס..

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני יודעת שקצת בדיליי,

אבל אני חייבת לפרוק... אני רוצה לשים
פה, בשביל שני אנשים שאני בכלל לא מכירה. הראשונה היא צעירה, בת 23 בערך, שנהרגה מקאסם לפני שבועיים בערך. היא התגוררה באותו קיבוץ שסבא וסבתא שלי מצד אמא גרים. אמא שלי הייתה המטפלת שלה לתופת זמן.. ובעצם איכשהו כל המשפחה שלי מכירה אותה, גם מצד האבא. השני, הוא עוד צעיר, שבדיוק סיים צבא.. והתחיל אוניברסיטה. הוא נהרג בתאונת דרכים קשה ביום שלישי. הוא היה על אופנוע. הוא האחיין של המורה שלי לדרמה שבשלושה שבועות האחרונים אני ועוד שלוש חברות מדריכות אצלה בקייטנה. נודע לי על התאונת דרכים ביום שלישי בערב וביום רביעי בבוקר הוא נפתר מפצעיו. אני לא חושבת שפרסמו על התאונה איפושהו בכלל... היום רביעי הייתה ההלוויה והמורה שלי לא הגיעה לקייטנה ונשארנו ארבעת המדריכות עם הילדים. אנחנו ממש קרובות אליה, למדנו איתה שנה בחוג והיא מדברת איתנו חופשי על כל מיני דברים וממש קשה לי לראות אותה כל פעם כשאנחנו מדברים על האחיין שלה. אני מצערת על המגילה פשוט זה שני מקרי המוות הכי קרובים אליי, בלי עין הרע, והם השאירו לי חותם... אתן לא חייבות להגיב, זה היה כדי לפרוק.. כמובן שהגבות בכל זאת יתקבלו בברכה.. תודע לכן

o0Invisible0o

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo24.gif

ושאלו יהיו מקרי המוות האחרונים שקרובים אליך, באמת.
ואני מניחה שזה באמת קשה עכשיו..אבל הכל עוד יסתדר ותרגישי שוב נוח והמדריכה תרגיש טוב יותר ובלה.

איך עושים את בד העור?../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

סיוון הראתה לי די מזמן, ואני שואלת אולי יש טיוט בשביל זה? תודה אני אחזור בצהריים לראות, אז כדאי מאוד שיהיה

Nagboom

New member
דנע (בלו פנסיל) קראי את זה::::

את יודעת שחלמתי עלייך בלילה?
זה היה חלום נחמד, ומה שמוזר בחלום הזה זה - בחלום קנית ספה
מוזר, לא?

למעלה