עלילות ריצ'י מנסה לשכנע את שוקי.
ומתעצבנת עליו בסוף. [הדבר שלא עמדתי בפיתוי לשאול אותו זה האם הוא בא למפגשפורום. לא של דוליז, אני לא עד כדי כך אכזרית
של אינויאשה] שוקי אומר/ת: מחשב שלי להיות מפגר ;; ריצ'י אומר/ת: נפל? שוקי אומר/ת: נתקע שוקי אומר/ת: ><; שוקי אומר/ת: כרגיל ריצ'י אומר/ת: לכל כך הרבה זמן? ריצ'י אומר/ת: הוא צריך לקבל צל"ש שוקי אומר/ת: כע שוקי אומר/ת: חח שוקי אומר/ת: הוא נתקע שוקי אומר/ת: וצריכים להדליק אותו מחדש שוקי אומר/ת: אחרת הוא ישאר שנים באותו המצב ריצ'י אומר/ת: אה ריצ'י אומר/ת: אוי, אלוהים. אני מנסה להסביר לאמאמא/דוד/אשתו של הדוד על המפגכשפורום. זה מעצבן >_< ריצ'י אומר/ת: *המפגשפורום שוקי אומר/ת: חחחחחחח ריצ'י אומר/ת: *לא מצליחה לעצור בעד עצמי* אז אמא שלך הסכימה? שוקי אומר/ת: *מוזיקה שמחה* ריצ'י אומר/ת: זה כבר לא מציק >< ריצ'י אומר/ת: *מצחיק שוקי אומר/ת: טוב שוקי אומר/ת: התשובה הייתה כן... לא רוצה לא צריך שוקי אומר/ת: אני אגיד לה שאני לא רוצה ריצ'י אומר/ת: ממ.. מה? לא הבנתי >_< ריצ'י אומר/ת: הסכימה או לא? *לוטשת עיניים* שוקי אומר/ת: כן.. ריצ'י אומר/ת: באמת *O* שוקי אומר/ת: אבל עכשיו אני לא רוצה ריצ'י אומר/ת: *צווחת באושר* ריצ'י אומר/ת: ממממ...... מההההההההההההההההההההההההה ריצ'י אומר/ת: לאאא ריצ'י אומר/ת: 0______0 שוקי אומר/ת: אני לא בא ריצ'י אומר/ת: למה לא ריצ'י אומר/ת: אבל רציתי לפגוש אותך! שוקי אומר/ת: חבל שוקי אומר/ת: תיאלצי לסבול עוד חודש ריצ'י אומר/ת: למה? ריצ'י אומר/ת: אוף ריצ'י אומר/ת: למה אתה לא רוצה לבוא? שלחת נדנוד עכשיו! ריצ'י אומר/ת: שוקי אומר/ת: כי את לא רצית להקשיב ריצ'י אומר/ת: לֵמה? ריצ'י אומר/ת: 0.0 שוקי אומר/ת: אמרתי לך "מוזיקה שמחה" שוקי אומר/ת: אמרת "לא מצחיק יותר" ריצ'י אומר/ת: אבל בפעם הקודמת אתה עבדת עליי >_< שוקי אומר/ת: לא הקשבת שוקי אומר/ת: עכשיו אכככככככככככלת אותה ריצ'י אומר/ת: אתה מכיר "זאב זאב"? שוקי אומר/ת: לא שוקי אומר/ת: ><; ריצ'י אומר/ת: אני אספר לך בקצרה ריצ'י אומר/ת: פעם היה נער רועה כבשים ריצ'י אומר/ת: יום אחד, כשהוציא את הכבשים למרעה, היה לו נורא משעמם ריצ'י אומר/ת: אז הוא צעק "זאב! זאב!" ריצ'י אומר/ת: וכל הכפר רץ לשם שוקי אומר/ת: ><; שוקי אומר/ת: אני מכיר ריצ'י אומר/ת: וכשהגיעו לשם, גילו כמובן שאין שם לא זאב ולא בטיח ריצ'י אומר/ת: אה שוקי אומר/ת: אחר כך כשבאמת היה זאב אף אחד לא האמין לו יותר ריצ'י אומר/ת: נו, זה מה שאתה עשית >< שוקי אומר/ת: מוחעחעחעחעעחע ריצ'י אומר/ת: אז לא האמנתי לך יותר והנחתי שאתה עובד עליי שוקי אומר/ת: אנייייייייייייייייי שוקי אומר/ת: אני שוקי אומר/ת: אני שוקי אומר/ת: אני שוקי אומר/ת: אני שוקי אומר/ת: אני ריצ'י אומר/ת: *נוחרת* ריצ'י קורץ/ת: הפעל את "גיטרה מרוסקת" הפעל את "גיטרה מרוסקת" שוקי אומר/ת: אני חייב להגיד משו ריצ'י אומר/ת: מה? ריצ'י אומר/ת: 0.0 שוקי אומר/ת: אני רוצה לבוא שוקי אומר/ת: ויש מצלמות פה שם שם ושם... ריצ'י אומר/ת: ולא מסכימים לך? שוקי אומר/ת: ואהו אהו פספסת אאאאאאאאאאאאאאאהו שוקי אומר/ת: כע ריצ'י אומר/ת: הנחתי שזה ככה ריצ'י אומר/ת: מה פספסתי? שוקי אומר/ת: אכלת אותה שוקי אומר/ת: =] ריצ'י אומר/ת: *נוהמת* ריצ'י אומר/ת: עכשיו באמת כדי לך לא לבוא למפגש שוקי אומר/ת: זאת המתיחה האחרונה שלי מאז 1 באפריל ריצ'י אומר/ת: כי אני אבעט לך בתחת. שוקי אומר/ת: **ראשונה שוקי אומר/ת: אני הולך ריצ'י אומר/ת: סתם, לא. ריצ'י אומר/ת: