כוסיות,

עלילות ריצ'י מנסה לשכנע את שוקי.

ומתעצבנת עליו בסוף. [הדבר שלא עמדתי בפיתוי לשאול אותו זה האם הוא בא למפגשפורום. לא של דוליז, אני לא עד כדי כך אכזרית
של אינויאשה] שוקי אומר/ת: מחשב שלי להיות מפגר ;; ריצ'י אומר/ת: נפל? שוקי אומר/ת: נתקע שוקי אומר/ת: ><; שוקי אומר/ת: כרגיל ריצ'י אומר/ת: לכל כך הרבה זמן? ריצ'י אומר/ת: הוא צריך לקבל צל"ש שוקי אומר/ת: כע שוקי אומר/ת: חח שוקי אומר/ת: הוא נתקע שוקי אומר/ת: וצריכים להדליק אותו מחדש שוקי אומר/ת: אחרת הוא ישאר שנים באותו המצב ריצ'י אומר/ת: אה ריצ'י אומר/ת: אוי, אלוהים. אני מנסה להסביר לאמאמא/דוד/אשתו של הדוד על המפגכשפורום. זה מעצבן >_< ריצ'י אומר/ת: *המפגשפורום שוקי אומר/ת: חחחחחחח ריצ'י אומר/ת: *לא מצליחה לעצור בעד עצמי* אז אמא שלך הסכימה? שוקי אומר/ת: *מוזיקה שמחה* ריצ'י אומר/ת: זה כבר לא מציק >< ריצ'י אומר/ת: *מצחיק שוקי אומר/ת: טוב שוקי אומר/ת: התשובה הייתה כן... לא רוצה לא צריך שוקי אומר/ת: אני אגיד לה שאני לא רוצה ריצ'י אומר/ת: ממ.. מה? לא הבנתי >_< ריצ'י אומר/ת: הסכימה או לא? *לוטשת עיניים* שוקי אומר/ת: כן.. ריצ'י אומר/ת: באמת *O* שוקי אומר/ת: אבל עכשיו אני לא רוצה ריצ'י אומר/ת: *צווחת באושר* ריצ'י אומר/ת: ממממ...... מההההההההההההההההההההההההה ריצ'י אומר/ת: לאאא ריצ'י אומר/ת: 0______0 שוקי אומר/ת: אני לא בא ריצ'י אומר/ת: למה לא ריצ'י אומר/ת: אבל רציתי לפגוש אותך! שוקי אומר/ת: חבל שוקי אומר/ת: תיאלצי לסבול עוד חודש ריצ'י אומר/ת: למה? ריצ'י אומר/ת: אוף ריצ'י אומר/ת: למה אתה לא רוצה לבוא? ‏‏שלחת נדנוד עכשיו! ריצ'י אומר/ת: שוקי אומר/ת: כי את לא רצית להקשיב ריצ'י אומר/ת: לֵמה? ריצ'י אומר/ת: 0.0 שוקי אומר/ת: אמרתי לך "מוזיקה שמחה" שוקי אומר/ת: אמרת "לא מצחיק יותר" ריצ'י אומר/ת: אבל בפעם הקודמת אתה עבדת עליי >_< שוקי אומר/ת: לא הקשבת שוקי אומר/ת: עכשיו אכככככככככככלת אותה ריצ'י אומר/ת: אתה מכיר "זאב זאב"? שוקי אומר/ת: לא שוקי אומר/ת: ><; ריצ'י אומר/ת: אני אספר לך בקצרה ריצ'י אומר/ת: פעם היה נער רועה כבשים ריצ'י אומר/ת: יום אחד, כשהוציא את הכבשים למרעה, היה לו נורא משעמם ריצ'י אומר/ת: אז הוא צעק "זאב! זאב!" ריצ'י אומר/ת: וכל הכפר רץ לשם שוקי אומר/ת: ><; שוקי אומר/ת: אני מכיר ריצ'י אומר/ת: וכשהגיעו לשם, גילו כמובן שאין שם לא זאב ולא בטיח ריצ'י אומר/ת: אה שוקי אומר/ת: אחר כך כשבאמת היה זאב אף אחד לא האמין לו יותר ריצ'י אומר/ת: נו, זה מה שאתה עשית >< שוקי אומר/ת: מוחעחעחעחעעחע ריצ'י אומר/ת: אז לא האמנתי לך יותר והנחתי שאתה עובד עליי שוקי אומר/ת: אנייייייייייייייייי שוקי אומר/ת: אני שוקי אומר/ת: אני שוקי אומר/ת: אני שוקי אומר/ת: אני שוקי אומר/ת: אני ריצ'י אומר/ת: *נוחרת* ריצ'י קורץ/ת: הפעל את "גיטרה מרוסקת" הפעל את "גיטרה מרוסקת" שוקי אומר/ת: אני חייב להגיד משו ריצ'י אומר/ת: מה? ריצ'י אומר/ת: 0.0 שוקי אומר/ת: אני רוצה לבוא שוקי אומר/ת: ויש מצלמות פה שם שם ושם... ריצ'י אומר/ת: ולא מסכימים לך? שוקי אומר/ת: ואהו אהו פספסת אאאאאאאאאאאאאאאהו שוקי אומר/ת: כע ריצ'י אומר/ת: הנחתי שזה ככה ריצ'י אומר/ת: מה פספסתי? שוקי אומר/ת: אכלת אותה שוקי אומר/ת: =] ריצ'י אומר/ת: *נוהמת* ריצ'י אומר/ת: עכשיו באמת כדי לך לא לבוא למפגש שוקי אומר/ת: זאת המתיחה האחרונה שלי מאז 1 באפריל ריצ'י אומר/ת: כי אני אבעט לך בתחת. שוקי אומר/ת: **ראשונה שוקי אומר/ת: אני הולך ריצ'י אומר/ת: סתם, לא. ריצ'י אומר/ת:

גם אני רוצה אותן!! ../images/Emo121.gif

וקונים לי אותן!! והן שקסיות!! ואני מקבלת אותן!! נכון שהן יפות?
ואם אני אמצא אחרות שאני ארצה אז אני אקבל אותן במקום. כי יש לי מומולדת בדיוק בזמן הנכון!! בשלישי-רביעי-חמישי הייתי במחנה! רוצים לשמוע חוויות? לא אכפת לי מה התשובה! חוויות בהודעה הבאה. תמותו מסקנות בינתיים.

nitzanru

New member
../images/Emo2.gif

את מקבלת כאלה בעיצובאישי! גמאני רוווצה
אננייי רוצה עיצובאישי.
שמחה שנהנית.

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif../images/Emo2.gif

אבל הם כותבים שאפשר להזמין רק לאמריקה

באמת?

טוב, עם כמה פרצופיםשלכלבחמוווד אני אצליח לשכנע אותה להשיג לי [יש לנו קרובים באמריקה, דרכם..אולי?] אני דפוקה שלא בדקתי את זה. אבל אני בטוח אקבל אולסטאר!

זקוק להצבעות בתחרות אתרים ../images/Emo9.gif

זה ממש יעזור לי בבקשה תכנסו לקישור ותלחצו על כפתור ההצבעה, זה הצבעה לפורום שלי בתחרות אתרים. קישור להצבעה קישור לפורום אתן מוזמנות להכנס לפורום, להרשם ולהצביע אפשר פעם ביום..!:p כרגע (זמן כתיבת ההודעה) אני מקום 63 ^.^ תודה לכל המצביעות! זה עוזר באמת! D:

Little Chiwawa

New member
אהה...המפוחי הזה התכוונת ב-sms

אני מכירה את מפוחי אישית!! הפיל שליזע נתנה לי חירבן לו בפה. אעאהאעאהא

pqCAT GIRLpq

New member
כנסו בבקשה

אין לי מושג איפה אני צריכה לפרסם את זה אז אני מפרסמת כאן! סוס הפוני השני אני מציירת והראשון שאני צובעת!

למעלה