. יום נעים:]]

broken winges

New member
סתם התלהבתי מהמצלמה

אז צילמתי אותי בכמה פוזות וגם צילמתי ציור חדש שלי מיום שישי--> ומסתבר שזה סתם חרטה..וצילמתי גם עקומ .. :[ אה ואמ תגידו,אתן מכירות אתר נורמלי להעלאת סרטונים או קבצי וידאו?.

o0Invisible0o

New member
אה. רציתי להתבכיין.

אבל אין לי כוח. רשמתי הכל כבר בפורום אחר.
חרא יום. וד"א, אם היה ספק. לא רק שאני תקועה ביומיות..זה גם יכול להדרדר עכשיו. לא רק אוטובוס כל יום, שני אוטובוסים כל יום!!
יאיי.
ובלי חברות, מקום חדש..ומה לא.>< והידיעה הזאת..היא ממש לא העיקר שהרס לי את היום. די..די להתבכיין כבר!!!!!!!
ואין מפגש, נכון? יא מאכזבות! כבר רציתי להראות לחברות שלי עם איזה צוציקיות אני מתכתבת.

אנבלייי

New member
הווו ../images/Emo7.gif זה..זה לאטבעי :|

אני אומרת לכן. בטח אני אשה עם כרומוזומים xy או גבר עם כרומוזומים xx. >> ובעצם אין לי שחלות אלא אשכים פנימיים!!!!11 ו..ובטח האשכים הפנימיים נקרעו או נפלו או מהשזהלאיהיה שאשכים פנימיים עושים!!1 ובגלל זה זה כל כך, כל כך כואב ומדמם. ;;

GalGul000

New member
בואנה, זה מחזור ראשון שלך? ../images/Emo12.gif

תאמיני לי שאני סובלת פי 4 ממה שאת סובלת. כל חודש. לא פעם ב. כבר מהמחזור הראשון. [וואי. הראשון היה סיוט. בחיים שלי לא כאב לי ככה.... וזה היה בסופ"ש. לא היה כדורים [מה. מחזור ראשון. מי שמע על אדוויל?]. הייתי צריכה לחכות יומיים [!!!!!!!!!!!] עד שיגיע מוצ"ש ואני אוכל לקנות אדוויל. יומיים ראשונים של מחזור!!!! עם כאבי תופת.

אנבלייי

New member
לא הראשון :X

אבל בראשון זה לא כאב לי. בשני.. אהה.. כן, כבר כאב, את לא זוכרת שלקחת מחן בשבילי את האדוויל? ואז היה את המחזור הנוראייייייי שנמשך איזה שנתיים והוא לא כאב בצורה יוצאת דופן, הוא פשוט היה ממש ארוך וכלללללללכךךךךך מייגע. וארוך. זה הפעם הרביעית שאני מקבלת נראלי
וזה פעם ראשונה שיש לי דימום כזה חזק. כאילו, לפני זה בקטנה. עכשיו אני צחה להחליף כל איזה שעה תחבושת :X ואני מפחדת מטמפונים, זה כואב, והדימום ממששששש ממש חזק וזה ממשששש כואב. ואוף ;[

אנבלייי

New member
לא ><

קיבלתי בחופש הגדול לפני חווי"ה אבל אז הייתה תקופה ממש ארוכה שלא קיבלתי.. זה לא סדיר :X

GalGul000

New member
../images/Emo12.gif

יו. 4 פעמים באיזה שלושתרבעי שנה. זה באמת לא סדיר
טוב. הלוואי עלי שזה היה מגיע כל כך מעט פעמים. החרא הזה לא עוזב אותי.

אמרתי לו!!!!!!!!!!../images/Emo211.gif

אמרתי לו באימייל
אני, זוהר בר טל, אוהבת את עומר כלימור(נמ, רק אולי מי שבסופרים ומשוררים צעירים זוכרת אותו
)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Crazy Motek1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo219.gifיאיייייייייייייי../images/Emo13.gif

חבל שלא פנים מול פנים אבל לפחות אמרת לו!!!!!!!!!!!!!! יופיייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!
החזיר תשובה כבר??

נופ../images/Emo10.gif../images/Emo211.gif

זוהר:*מסתובבת* ספיר:*רואה את זוהר*זוהר!!!!!!!!!!!!! זוהר:מה? ספיר:מה שלומך? אמרת לו? הוא החזיר תשובה? ספיר מפחידה אותי.

Crazy Motek1

New member
|קוביות../images/Emo219.gifחבל....../images/Emo10.gif

ספיר מפחידה
חעחע יכול להיות שזה החוש המנהלי שלה השתלט עלייה

GalGul000

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

ראו את קיציס בקהל של הפועל. חח. כפרעליו. [אולי זה ידוע שהוא אוהד שלהם ואני סתם מטומטמת. קיצר, לא ידעתי, וזה הפתיע.] אללה הפועל. להתעורר!!

Stinki Winki

New member
הה. פרה.../images/Emo80.gif

די כבר לאכול יש שמנה
דייי כמה ממתקים ושוקולד טחנתי היום... ופיצה... וסתם אוכל של אמא שלי>.< חוי בלאט.

GalGul000

New member
סעמק. הפסדנו ../images/Emo4.gif

[יששששש. לא יורדים לעיר!! כאילו, אני יודעת שזה היה אמור להיות בשבילי. ליומולדת. אבל אני מרגישה רע [פיזית. ונפשית. המשחק הזה ביאס לאללה.] והצלחתי לבטל את זה בלי לצאת כלבה! ווהו!
]

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifשאלה דחופהההההההההההההההההה

לגבי מסעדת השוקולד מקס ברנר 1. מה המנות שאוכלים שם ? 2.יקר שם ?! 3.ואיפה הסניפים? 4.המסעדה הזאת בכלל קיימת ? כי שני אומרת שהיא קיימת

GalGul000

New member
בטח שהיא קיימת.

אממ יש לה סניף בהרצליה [לא יודעת איפה] ובתל אביב [נראה לי שדרות רוטשילד או משו. לא זוכרת... כנסי לאתר שלהם. יש שם כתובת.] מנות? הכל שוקולד. הכל אלוהי. אבל יש גם מנות רגילות.. שלא קשורות לשוקולד. [שוב, נראה לי שבאתר יש תפריט או משו. לא יודעת.] בקשר למחיר אני ממש לא זוכרת. אוף. הייתי אמורה להיות שם לפני כמה ימים ובסוף לא נסענו

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif

בהרצליה זה מקום מוכר כזה..
הרצליה פיתוח..נמנ. אם את טועה בכמה פניות את מגיעה לקניון ארנה, מניסיון רב.
ות"א זה אכן בשדרות רוטשילד!
בקשר למנות- כמעט כל וופל בלגי הוא מעולה.
[אבל..זאת מנה גדולה!
] בננה ספליט זה בכלל.
אמ. מה עוד? פיצה שוקולד זה סתם בצק עם שוקולד- לא משו בכלל. אה..והבנתי שהפונדו מאכזב.o_0 המשקאות טובים, אבל בלה. טוב את תקראי ותביני לבד!
המחיר? כאילו את מזמינה מנה רגילה בבית קפה..30-40 ש"ח בערך. השתייה יקרה..אבל אממ..פשוט קונים מנה ביחד- זוג. ושתייה כל אחד לחוד והמחיר יוצא נורמלי והכל משביע בטירוף.^^ יש גם מנות רגילות, אבל מי יושב שם ואוכל מנה רגילההההההה?
[כאילו טוסטים, סלטים וכאלה.
] דבר אחד מאכזב, אי אפשר להזמין מקום מראש! חייבים לחכות וכאלה.
אז אל תלכי בשום פנים ואופן בשישי בערב. אלא אם זה עם החברות שלי..כי הן כבר מוכרות שם.
אמ. זהו נראה לי.
מומלץ בחום! וברור שקיים!

למעלה