. יום נעים:]]

../images/Emo214.gif אוףאוףאוף:[

איזה באסה! אתם מכירים את זה שמישהו אחר עצוב וזה ממש מדכא אתכם? כל היום הייתי שמחה ומאושרת וגם[בעיקר] כי מחר פוריייים
ו..ו..עכשיו אח שלי בא אליי דיי מדוכא שהוא לא יכול ללכת להופעה של פינקפלויד כי יש לו בגרות יום אחרי זה והוא היה מדוכא... וזה דיי דיכא אותי. ולא יודעת.. אבל בסדר מחר פורים

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאיזה בבילון דפוקXD

חיפשתי כמה "ערכים" וזה מה שזה מצא: פריק (ז') גאון מחשבים; פורץ, פושטק (ת') שניתן לפרקו, בר פירוק, בנוי מחלקים, מכפלת גורמים שלמים, פציל; שניתן להפרידו למרכיביו גותי (ת') שמקורו בגותים, השייך לגותים, בסגנון הגותים XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD WTF? ערס (ז') עריסה, מיטת תינוק, ערש, נדנדה קטנה, ערסל, מיטה, יצוע חנון (ת') רחום, רחמן, חסוד, טוב-לב, סלחן, אוהד, בעל-רחמים, מלא חמלה, רב-חסד בן-זונה (קללה) בן-זנונים, בן-כלבה, מניאק, חזיר, בוגד, בן-בלייעל, שטינקר XDDD 0.O

אבל זה נכון../images/Emo12.gif

רק את הערס לא ידעתי, חשבתי שאפשר לכתוב רק ערש>< אלו הערכים ה"תקינים" למילים האלו, זה כנראה לא מילון לסלנג>< חלק מהמילים זה פשוט צורת קריאה אחרת, פריק עם F או עם P למשל

niritut

New member
אני כזאת מסטולית

באמאש'לי. "מה יש היום?! טיול שנתי!!1 שיט לא סידרתי תיק! אה לא זה פורים" זה מה שקורה כשאני לחוצה בבקרים. (מישהו אמר להן.) היה יום מגניב מעט, אבל כואב לי הראד. ואיכ מחזור וכאלה. אבל לא איכפת לי. שנה שעברה פשוט הציבו רמה כל כך גבוהה לפורים.

אנבלייי

New member
פורים דפוק :\ (רגישות, לא לפתוח?)

הכל בגלל המחזור הזה. יואוווו כמה שאני שונאת מחזור. יואו. אה, וסליחה על החלק הבא- כמה זרימה אמורה להיות לילדה בת 14?? האא?!!? לא נראלי שזרימה של לוויתן, הא?? האא??? נכון?!?! בחיים לא היה לי ככה. וממשששששש כואב לי טמפון. לא יכלתי. אז הסתובבתי עם תחבושת וזרימה של ממוטה פורייה במיוחד. ואפילו לא הייתי בבית, הייתי אצל חברה עם עוד חברה והכנו את התחפושות והכל. וממש הרגשתי רע, ורק רציתי לבכות והיה לי לא נוח וכאב לי המון, אז אולי הייתי קצת מעצבנת כי התלוננתי על הכאבים והרצתי קצת את החברה להביא לי תחבושות כל הזמן. אבל הן היו ממש מגעילות אלי, והחברה הזאת פשוט התעצבנה וצרחה עליי בטירוף והייתה פשוט מגעילה לגמריי. וזה עשה לי עוד יותר רע :\ והשניה רק ירדה עלי כל הזמן שזה מגעיל שאני לא עם טמפון וגרמה לי להרגיש עוד יותר רע עם עצמי. וגם ככה הייתי נפוחה ממחזור ובכי :\ ובבוקר הרגשתי ממש מגעיל ושמן :\ אבל לאף אחד לא היה אכפת. ואוף. אני צריכה פשוט להיות לבד בקטעים האלה. כי כרגע אני די שונאת את החברות האלה. אוף. זין.

niritut

New member
יואו.

גמלי היה היום וסת. גמאני הרגשתי כל היום כאילו רק נוזל ממני שומן. גמאני מפחדת מטמפונים. הלוואי שיגמר לי מחר. לפחות לא יצא על הטיו"ש.
יהיה טוב, אל תדאגי. סה"כ פורים, גמלי לא היה כזה כיף.

GalGul000

New member
כמה בכי ביום אחד. ועוד ביומולדת.

אם זה מעצב או מאושר או מעייפות או סתם ממצברוח. אחח. היום הזה רק לימד אותי כמה שאני אוהבת את החברים שלי ושונאת את הבצפר שלי.

Mrs Johnny depp

New member
לאחר או להקדים את המחזור.

מישהי מכירה "תרופת סבתא" או משהו שיוכל לעזור לי להקדים או לאחר את המחזור בכמה ימים? זה דחוף
אם לא זה יצא על הטיול שנתי ואני לא מהמשתמשות בטמפונים
יהרס לי הטיול.

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifלא נראה לי שיש.

את יכולה לשאול בפורום תרופות סבתא

niritut

New member
לא היה היום.

והבטן שלי הייתה נפוחה ומגעילה וזה כל כך עצבן אותי אבל שמחתי שלא ייצא לי על הטיול

אולי../images/Emo3.gif><

אני חושבת שאפשר לשחק עם גלולות נגד הריון ולקבוע את התאריך של המחזור.. אבל אני לא יודעת אם זה רלוונטי>< את יכולה לשאול רופא, יש דרכים לעשות את זה><

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif

זה מסדיר את המחזור..ואת יודעת בדיוק מתי תקבלי. אבל..זה תוך חודש ככה..כאילו מאחרי המחזור שבו את לוקחת גלולות.
אז אני לא חושבת שזה יעזור לה לטיול השנתי הקרוב.><

נמ,שלחו לי באימייל,וזה חביב../images/Emo211.gif

אני לוקח את ההימור ? מה כבר יש לי להפסיד, נכון !נקווה שזה עובד בסבירות גבוהה שהטלפון יצלצל ממש לאחר שתעשו זאת פשוט קראו את הסיפורים הקצרים וחשבו על משאלה בעודכם גוללים מטה עד לתחתית. יש שם הודעה - ואז הביעו את משאלתכם אין כאן קבצים מצורפים סיפורים אני בן 13 וביקשתי שאבי יחזור הביתה מן הצבא, משום שהיו לו בעיות בלב וברגל ימין השעה הייתה 2:53 אחה"צ כאשר הבעתי את המשאלה . ב3:07 - 14 דקות לאחר מכן - צלצל !! פעמון הדלת, והנה הגיע אבי, עם המזוודות והכל שמי קאטי ואני בת 20 ולאחרונה היו לי בעיות בעבודה והייתי על סף התפטרות. הבעתי משאלה פשוטה: שהבוס שלי יקבל קידום. זה קרה בשעה 1:35, ובשעה 2:55 נתקבלה הודעה שהבוס קודם ועליו לעבור לעיר אחרת ! האמינו לי, זה ממש עובד שמי אן ואני בת 45. מאז ומתמיד הייתי רווקה ותמיד קיוויתי להיכנס לזוגיות אוהבת למשך הרבה שנים בעודי חולמת בהקיץ, ומעט לאחר שקיבלתי את ההודעה הזאת הבעתי משאלה שאדם איכותי סוף סוף ייכנס לחיי. זה היה בשעה 9:10 בבוקר ביום שלישי. בשעה 9:55 בבוקר נכנס למשרדי שליח של פדקס. הוא היה חמוד, אדיב וכל הזמן חייך לעברי. הוא המשיך לבוא למשרדי כמעט מדי יום אפילו ללא חבילות ומעטפות, וכשבוע לאחר מכן הזמין אותי לצאת איתו. נישאנו 6 חודשים לאחר מכן וכעת אנחנו נשואים באושר כשנתיים ! איזה דוא"ל נפלא זה היה פשוט גללו מטה עד הסוף, אבל בזמן שאתם עושים זאת, חשבו על משאלה הביעו את המשאלה כאשר סיימתם לגלול גילכם בשנים יהיה מספר הדקות שתעבורנה עד שמשאלתכם תתמלא. לדוגמה: אם אני בן 25 זה ייקח 25 דקות עד שהמשאלה שלי תתמלא יחד עם זאת, אם לא תשלחו הודעה זו ל5 אנשים בחמש הדקות הקרובות, אתם עלולים לחטוף "מזל רע" למשך שנים ! עשו זאת !!!! גללו מטה * ** *** **** ***** ****** ******* ******** ********* ********** *********** ************ ************* ************** *************** **************** ***************** ****************** ******************* ******************** ********************* ********************** *********************** ************************ ************************* ************************** *************************** **************************** ***************************** ****************************** ******************************* ******************************** ********************************* ********************************** **************************** ******* ********************************** ********************************* * ************************** ***** ******************************* ****************************** ***************************** **************************** *************************** ************************** ************************ ************************ *********************** ********************** ********************* ******************** ******************* ****************** ***************** **************** *************** ************** ************* ************ *********** ********** ********* ******** ******* ****** ***** **** *** ** * !!!עצרו ברכותינו!!! משאלתכם תתמלא בעוד מספר דקות על-פי גילכם כעת עקבו בתשומת לב אחר המסר הזה זה עשוי להיות מתגמל ביותר אם תשלחו הודעה זו לעוד עשרה אנשים מעבר לחמישה שכבר הייתם אמורים לשלוח להם יקרה דבר משמעותי שייחלתם להתגשמותו ! הודעה: זה מפחיד ! הטלפון יצלצל מיד לאחר שתעשו זאת

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifקיבלתי 93 במתמטיקה.../images/Emo2.gif

[טכניקה+ אלגברה+ גיאומטריה] טוב נו, אבל אני 4 יחידות, ולא, אני לא עולה.[: Me love Rina..

למעלה