אני מבינה אותך, גל. חברה שלי, טובה, מנסה להתקבל לאותו בי"ס כמו אנבל (יאס"א, לא?) ואם היא תתקבל אני כל כך לא אדע איך להגיב, כי יהיה לה טוב להיות שם, אבל טוב רחוק ממני. אבל יהיה טוב.
אני ממש שמחה בשבילך^^ בקשר לבחירות, את יודעת מה את רוצה ללמוד, מה את אוהבת יותר? זה דפוק>< עד עכשיו אין לי מושג אם אני מרוצה ממה שבחרתי ללמוד:X אבל זה לא ממש עוזר לך, אה?><
המחשב שלי לא עובד ואני כותבת עכשיו מהמחשב של אמא שלי. אני אמורה לעשות את העד"ש השבוע אבל אני לא יכולה מהמחשב הזה כי כל הקבצים והכל במחשב השני. אני חייבת שמישהי תחליף אותי, אני אמורה לעשות מיום ראשון שעבר עד יום שבת הזה [כולל] ואת העדכון יש להגיש ביום ראשון. מי שתוכל להחליף אותי אני אודה לה בטירוףףףףף אני אסגוד לה עד המוות פשוט ממש אין לי את האפשרות ;[[ הלללפ מי פליז! אם אתן יכולות להלחיף אותי תכתבו פה ואני אשלח לכן את ההוראות שסשה שלחה לי במסר. ואפשר לאחר את זה ביום-יומיים אם אתן רוצות טיפה זמן... בבקשהה שמישהי תעשה לי את הטובה הזאת, אני ממש ממש ממששששששש אודה לה.
לשעבר? נכון שאני לא היחידה ש~עדיין~, אחרי איזה מיליון שנה, רוצה שהוא יראה אותי מתמזמזת עם מישהו אחר בטירוף? ועדיין להתנקם בו ברשעות על זה ש..אהה... נפרדתי ממנו? 00" אוף, אני כזאת דפוקה