יבש פה!

noam273

New member
חח

אופס, העתקתי את השאלון ושכחתי למחוק =] נעמיקהה

Funky Giraffe

New member
הרי זה לא יכול להיות שאשתך השתרללה

עם נסראללה כי חתכו לו את הבבאלה כמה אנשים מרמאללה טוב לפחות אינשאללה מצדי גם מבית ג'אללה רק יאללה ולא די להההההההההההההההההההההה

° w a v e °

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לה לה לה לה לה לה לה חחחחחחחחחח איזה חתיייייך הוא אבל
[אני מקולקלת נא להתחשב]

Amber68

New member
עשית לי חשק למלא גם..

הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך: אחי הקטן הבנאדם הכי מצחיק: אל בנדי !! הכי לא מצחיק: צארום.. הכי חתיך/ה: התימני החדש שעבר לרחוב שלי ואנלא זוכרת ת'שם שלו דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות: אני קורנפלקס?: כריות מסטיק? החדש ההוא מהפרסומת בטעם מנטה.. טעם גלידה אהוב? לא מתה על גלידה פרי אהוב? בננה !! ממתק אהוב? במבה.. קרמבו וניל או שוקולד? וניל.. תוכנית אהובה בטלוויזיה?: היפים והאמיצים.. המקום האהוב לחופשה?: אה צפון |*בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? כן.. יותר מידי כאלה.. בכית? ממש טיפה.. גרמת למישהו לצחוק? כן.. קנית משהו? כןןןןןןןן ! הסתפרת? לא הרגשת טיפש? כן.. קצת.. אי-פעם... בכית על בת? כן.. בכית על בן? פעם או שתיים.. עישנת? לא שתית אלכוהול? כן התגעגעת למישהו? כןןןןן וגם עכשיו אני כולי מלאה בגעגועים שיקרת? כן.. נעצרת? לא.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אמרתי אבל לא התכוונתי בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת הולכת למות? כן נכשלת במקצוע? כן, אבל באשמת המורה הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא נשבר לך הלב? לא בדיוק.. בערך שברת לבבות? אהמ.. גם בערך נישקת בנים? כן נישקת בנות? כן השם שלך הופיע בעיתון? אהה במקומון אינדקס, נחשב ? התחרטת על דברים שעשית? פעם.. היום כבר לא, לומדים וממשיכים הלאה, אין טעם לחרטה הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: אני באמצע ה"פאוסט" של גתה.. ולפני זה בפעם השניה "אלה תולדות" של אלזה מורנטה בשביל איזו עבודה.. שיר ששמעת: crowded house - Fall at your feet השיר שנתקע בראש: אותו אחד מלמעלה.. מהמם האיש שהתקשרת אליו: איתן האיש שהתקשר אליך: גם איתן תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות אדם שחשבת עליו: רונייי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך? אני? ראה אותך בוכה? שוש, לפני יותר מחודש צעק עליך? לא שזכור לי אמר לך שאתה חשוב לו? רוני נגע בך? אהמ.. אני מנסה לשכוח.. |*עכשיו מה השעה עכשיו? 5 אחה"צ ו19 דק' תפוח או בננה? בננה כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב?:אביב רעש אחרון ששמעת? הנחירות של סנוף הכלבלב שלי שנמצא כרגע מתחת למיטה.. ריח האחרון שהרחת? הקרם ידיים שלי תיכון או אוניברסיטה? בהתחשב בעובדה שעוד לא הייתי באוניברסיטה.. תיכון בשר או חלב? חלב ג'ינס או מכנס? ג'ינס סנדל או נעל?: כפכף אצבע חוף או הרים? חוף טלויזיה או מחשב? מחשב היה כייף !!

1uLtRaSoNiC1

New member
טוב

הבנאדם הכי... - הבנאדם הכי חשוב לך: החברה שלי הבנאדם הכי מצחיק: אני, דה? הכי לא מצחיק: הסדרה 'בועות' הכי חתיך/ה: החברה שלי דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות: אני קורנפלקס?: כריות מסטיק? הבה בבה קולה או תפוח טעם גלידה אהוב? ריבת חלב פרי אהוב? תפוח ממתק אהוב? במבה קרמבו וניל או שוקולד? וניל תוכנית אהובה בטלוויזיה?: אוז המקום האהוב לחופשה?: ניו יורק |*בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? כן בכית? כן גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? כן הסתפרת? כן הרגשת טיפש? כן אי-פעם... בכית על בת? כן בכית על בן? לא זוכר עישנת? כן שתית אלכוהול? ברור התגעגעת למישהו? כעעע שיקרת? כע נעצרת? כן אה? לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת הולכת למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא נשבר לך הלב? לא שברת לבבות? לוידע נישקת בנים? לא נישקת בנות? כע השם שלך הופיע בעיתון? לא חושב התחרטת על דברים שעשית? כע הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: לא זוכר שיר ששמעת: עשן על המים של דיפ פרפל השיר שנתקע בראש: לא זוכר האיש שהתקשרת אליו: החברה האיש שהתקשר אליך: החברה תוכנית טלוויזיה שראית: עקרות בית נואשות אדם שחשבת עליו: החברה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך? החברה ראה אותך בוכה? החברה אני חושב צעק עליך? אמא אמר לך שאתה חשוב לו? החברה נגע בך? החברה |*עכשיו מה השעה עכשיו? עשרים ל2 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב?: אביב רעש אחרון ששמעת? הכלבה שלי יורדת לעצמה ריח האחרון שהרחת? קולה תיכון או אוניברסיטה? תיכון בשר או חלב? חלב ג'ינס או מכנס? מכנס סנדל או נעל?: נעל חוף או הרים? הרים טלויזיה או מחשב? תיקו הודגש באמצעות מדגישומטיק

Funky Giraffe

New member
אמיר, אתה יודע במה נזכרתי?

קבל אותי במלוא הדרי
די אני לא יכול עם זה יותר נשבע לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה