יבש פה!

° w a v e °

New member
די יווו!

חחחחחחח את לא יודעת לפני שפתחתי תהודעה ידעתי שיהיה שם 'טוב'. ועוד בכאלה [' ' ], לא סתם! חחחחחחחחחחחחחחח

אני איש קש,אני עץ עקום.

הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך:יש שתיים. הבנאדם הכי מצחיק:דייב שאפל ! הכי לא מצחיק:אה,יש הרבה. הכי חתיך/ה:הוא
דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות:סקס(?) קורנפלקס?שוגי מצופה שוקולד. מסטיק?תות טעם גלידה אהוב?וניל עם פצפוצים פרי אהוב?דובדבנים ממתק אהוב?פז ! קרמבו וניל או שוקולד?וניל. תוכנית אהובה בטלוויזיה?:שנות השבעים. המקום האהוב לחופשה?:הוואי. בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו?ברור בכית?כן. גרמת למישהו לצחוק?כן ! קנית משהו?יאפ הסתפרת?נייט הרגשת טיפש?חחח אולי. אי-פעם... בכית על בת?אולי בכית על בן?אולי עישנת?כן שתית אלכוהול?כן התגעגעת למישהו?כן שיקרת?כן נעצרת? לא,אני ילדה טובה. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?בטח. בכית בסרט?בערך. היית על במה?לא נראה לי. חשבת שאת הולכת למות?כן,כל התקופה הזאת. נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?הלוואי נשבר לך הלב?לא שברת לבבות?כן,לצערי נישקת בנים?יאפ נישקת בנות?לחי. השם שלך הופיע בעיתון?לא. התחרטת על דברים שעשית?כן. הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:לוליטה. שיר ששמעת:את לא לבד-ב"מב השיר שנתקע בראש:השיר החדש של באסטה. האיש שהתקשרת אליו:סיג האיש שהתקשר אליך:סיג תוכנית טלוויזיה שראית:חברים. אדם שחשבת עליו:עליו. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך?אני. ראה אותך בוכה?אף אחד. צעק עליך?בע,מי זוכר. אמר לך שאתה חשוב לו?cant tell נגע בך?מאיזה בחינה?סוטים ! :p עכשיו מה השעה עכשיו?3 ועשרה. תפוח או בננה?בננה. כחול או אדום?:אדום. סתיו או אביב?:אביב רעש אחרון ששמעת?הרעשים שהמקלדת עושה. ריח האחרון שהרחת?של מאפה תיכון או אוניברסיטה?תיכון. בשר או חלב?חלב. ג'ינס או מכנס?ג'ינס. סנדל או נעל?:נעל חוף או הרים?חוף !
טלויזיה או מחשב?שניהם ביחד. זהו?

Jimmiet

New member
חופר בטירוווף..

אבל כתוב מדהים! אני עוד לא בקט שהוא עשה לה שומדבר.. ע"מ 133.. חחח

Jimmiet

New member
את יודעת מה מפחיד אותי?

שאני ממש מצליחה להכנס לראש שלו, ולא רק שזה לא מגעיל אותי בשום אופן, זה נראה לי לפעמים יפה וטהור. חחחח...
זה נוראי [אבל זה לא קרה רק לי, להגנתי!]

בדיוק...

התיאורים שלו מכניסים אותך לאותו מצב שבו הוא נמצא אבל את לא נגעלת. מה שכן הגעיל אותי,זה כשהוא השווה אותם לבת ואבא שלה... נוראי כל עוד זה לא משפיע עלייך ברמה רעה. :]

גמני גמני! :)

הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך: סבתא לגמרי!!!! הבנאדם הכי מצחיק: יגר! הכי לא מצחיק: חחחח אמממממממממממממממ יגר! הכי חתיך/ה: מאור מליקסון!!!
עופר שכטר
אושרי כהן
חיחיחי דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות: יול (קיצור של יוליוס) קורנפלקס?: פיכס! מסטיק? הובה בובה פטל! טעם גלידה אהוב? וניל! או אשכולית אדומה של הר הזהב פרי אהוב? שסק ממתק אהוב? הוריאו קרמבו וניל או שוקולד? אמממממממ שניהם! תוכנית אהובה בטלוויזיה?: השיר שלנו והאלופה חיחיחיחיחי עופר שכטר ואושרי כהן!!! המקום האהוב לחופשה?: פורטוגל! או הכנרת!! |*בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? אממממ לא נראה לי :/ אולי כן בקטנה בכית? אמממ תאמת שהיום בכיתי...אבל מבצל :) גרמת למישהו לצחוק? חחחחחח ליגר! קנית משהו? דיסק של התפוחים יופי טופי!!! הסתפרת? לא אבל אני חושבת על זה הרגשת טיפש?כל הזמן! אי-פעם... בכית על בת? בטח בכית על בן? לצערי עישנת? שוב לצערי שתית אלכוהול? חחח לא ממש לצערי התגעגעת למישהו? כן... שיקרת? מה פתאום... אני אפעם לא משקרת! נעצרת? כן אה? ?! לא... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? מזמן בכית בסרט? לא ממש היית על במה? כן לא אוהבת! חשבת שאת הולכת למות? לא ממש נכשלת במקצוע? וואו פיכס הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא :) נשבר לך הלב? בקטנה... שברת לבבות? חחחחחחח ממש רק אני נישקת בנים? כמה ביחד?
נישקת בנות? את זה עשיתי ביחד! השם שלך הופיע בעיתון? נראה לי שכן! התחרטת על דברים שעשית? משתדלת שלא הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: קוראת עכשיו את "יש ילדים זיגזג" שיר ששמעת: נינט! "כשאתה באאאאאאאאאא אז פחווווווווווות" השיר שנתקע בראש: כשאתה באאאאא אז פחות! האיש שהתקשרת אליו: סטסיה נראה לי :) האיש שהתקשר אליך: סטסיה נראה לי :) תוכנית טלוויזיה שראית: אמהות מתחלפות... האמריקאי אחד הגרועים אדם שחשבת עליו: אפיייי מזל"ט כפרע מחר 17! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך? יוליוס נחשב איש?
ראה אותך בוכה? יוליוס נחשב איש?
צעק עליך? פיכס שני אחותי אמר לך שאתה חשוב לו? ענתיההההההההה כפרע! נגע בך? נגע נגע?! |*עכשיו מה השעה עכשיו? לפי השעון במחשב 19:08 תפוח או בננה? בננה ברור! כחול או אדום?: כחול...גדלתי בבית בית"רי! סתיו או אביב?: אביב יומולדת! רעש אחרון ששמעת? צעקות מהטלויזיה ריח האחרון שהרחת? עוגה שדודה הכינה תיכון או אוניברסיטה? תיכון בשר או חלב? בשר ): אבל אני צמחונית! ג'ינס או מכנס? מכנס! סנדל או נעל?: קרוקס!
חוף או הרים? הרים! שונאת ים טלויזיה או מחשב? אפחד זהו?! נגמר?!

super music1

New member
עוקפתתתתתתתתת חותכתתתתתת

בכביש אני שולטתתתתתתתת הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך:אמאבא הבנאדם הכי מצחיק:מממ לא חשוב הכי לא מצחיק:גם לא חשוב הכי חתיך/ה:זה לא כזה משנה:]העיקר שאני יודעת דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות:מים קורנפלקס?:רגיל מסטיק?בזוקה טעם גלידה אהוב?שוקולד פרי אהוב?אין ממתק אהוב?טעמי קרמבו וניל או שוקולד?שוקולד תוכנית אהובה בטלוויזיה?:השיר שלנו/עובר כל גבול המקום האהוב לחופשה?:אילת,כינרת,סיני בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו?כן בכית?כן גרמת למישהו לצחוק?כן קנית משהו?כן הסתפרת?לא הרגשת טיפש?כן אי-פעם... בכית על בת?כן בכית על בן?כן עישנת?כן,בערך שתית אלכוהול?כן התגעגעת למישהו?כן שיקרת?כן נעצרת? כן אה?לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן בכית בסרט?לא שזכור לי,אבל יכול מאוד להיות היית על במה?כן חשבת שאת הולכת למות?כן נכשלת במקצוע?בתעודה לא,במבחן כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא נשבר לך הלב?כן שברת לבבות?כנראה שכן נישקת בנים?לחי נישקת בנות?לחי השם שלך הופיע בעיתון?לא נראה לי התחרטת על דברים שעשית?כן הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:לא זוכרת שיר ששמעת:אמסי מנצור-השיר של בוריס השיר שנתקע בראש:השיר של נינט האיש שהתקשרת אליו:חברה האיש שהתקשר אליך:חברה תוכנית טלוויזיה שראית:מממ נראה לי the o.c אדם שחשבת עליו: אח שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך?אני ראה אותך בוכה?אמא צעק עליך?אמא אמר לך שאתה חשוב לו?אמא נגע בך?אחותי עכשיו מה השעה עכשיו?19:57 תפוח או בננה?לא זה ולא זה כחול או אדום?:כחול סתיו או אביב?:סתיו רעש אחרון ששמעת?צלצול טלפון ריח האחרון שהרחת?סבון תיכון או אוניברסיטה?לא יודעת בשר או חלב?חלב ג'ינס או מכנס?ג'ינס סנדל או נעל?:נעל חוף או הרים?חוף טלויזיה או מחשב?שניהם

Magic Girl גל

New member
מה מה מה עשיתי לא בסדר...

הבנאדם הכי...
הבנאדם הכי חשוב לך: מממ... קשה... משפחה... אין אחד ספציפי...
הבנאדם הכי מצחיק: מתיו פרי
הכי לא מצחיק: ציפי שביט.
הכי חתיך/ה: אני אגיד גם איתי טיראן...
דברים מועדפים
מילה בת 3 אותיות: מזל
קורנפלקס?: דליפקאן זה טעים
מסטיק? אורביט
טעם גלידה אהוב? שוקולד... וואטאבר.
פרי אהוב? מנגו, תות, ענבים
ממתק אהוב? קינדר בואנו
קרמבו וניל או שוקולד? וניל
תוכנית אהובה בטלוויזיה?: חברים
המקום האהוב לחופשה?: שיהיה עם שמש
בחודשיים האחרוניים...
הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? לא חושבת
בכית? יש מצב
גרמת למישהו לצחוק? כן
קנית משהו? דה
הסתפרת? לא חשובת
הרגשת טיפש? כן. אי-פעם...
בכית על בת? כן
בכית על בן? כן
עישנת? כן
שתית אלכוהול? כן... (מה אין שאלת סמים?)
התגעגעת למישהו? כן
שיקרת? אני בנאדם לא רובוט :p
נעצרת? לא
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? מממ...לא
בכית בסרט? כן
היית על במה? כן
חשבת שאת הולכת למות? כן
נכשלת במקצוע? כן
הורידו אותך כיתה? לא
הקפיצו אותך כיתה? לא
נשבר לך הלב? kind of
שברת לבבות? לא חושבת
נישקת בנים? כן
נישקת בנות? לא
השם שלך הופיע בעיתון? העיתון של המועצה
התחרטת על דברים שעשית? כן הדברים האחרונים שעשית
ספר שקראת: בורות של לואיס סצ'ר
שיר ששמעת: תומר יוסף- אני רוצה לזוז
השיר שנתקע בראש: Finally it's gonna be me... oh baby... (ניקה- See Me Now)
האיש שהתקשרת אליו: דידי
האיש שהתקשר אליך: סתיו
תוכנית טלוויזיה שראית: SNL
אדם שחשבת עליו: הממ ^.^ יזהר האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך? יעל
ראה אותך בוכה? המממ
צעק עליך? בטח אבא או אמא
אמר לך שאתה חשוב לו? המממ...
נגע בך? לא זוכרת עכשיו
מה השעה עכשיו? 0:52
תפוח או בננה? בננה
כחול או אדום?: אדום
סתיו או אביב?: אביב
רעש אחרון ששמעת? דלת
ריח האחרון שהרחת? שוקולד
תיכון או אוניברסיטה? נו
בשר או חלב? בשר
ג'ינס או מכנס? ג'ינס
סנדל או נעל?: נעל
חוף או הרים? חוף
טלויזיה או מחשב? אווו... tough one

RESTO

New member
אני עייף מת!!! אבל בא לי!!!

הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך:לוידע הבנאדם הכי מצחיק:מהחברים?! נראה לי שנועם אחלה, גם אורי... הכי לא מצחיק:אלישע... הכי חתיך/ה:... דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות:טוב קורנפלקס?:תלמה מסטיק?איירויוס אניס מנטה... טעם גלידה אהוב?בראוניס שוקולד... פרי אהוב?אפרסק ממתק אהוב?שוקולד קרמבו וניל או שוקולד?מוקה! תוכנית אהובה בטלוויזיה?:משחק מכור המקום האהוב לחופשה?:רמת הגולן לחופשת טיולים. אילת לסתלבט... |*בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו?כן בכית?כן גרמת למישהו לצחוק?כן קנית משהו?כן הסתפרת?לא הרגשת טיפש?לא שכור לי אי-פעם... בכית על בת?כן בכית על בן?כן עישנת?כן שתית אלכוהול?כן התגעגעת למישהו?כן שיקרת?כן נעצרת? כן אה?כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן בכית בסרט?לא היית על במה?כן חשבת שאת הולכת למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא נשבר לך הלב?כן שברת לבבות?כן נישקת בנים?כן נישקת בנות?כן השם שלך הופיע בעיתון?כן התחרטת על דברים שעשית?לא שזכור לי הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:"כופר נפשו של הצ'יף האדום " סיפרון עם יפורים קצרים... שיר ששמעת:בוא לים השיר שנתקע בראש:בוא לים האיש שהתקשרת אליו:אמא היא האחרונה שדיברתי איתה בפון... האיש שהתקשר אליך:גלעד תוכנית טלוויזיה שראית:השיר שלנו אדם שחשבת עליו:דניאל האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך?גלעד יוסף ראה אותך בוכה?לא זוכר מתי בכיתי... צעק עליך?אבא אמר לך שאתה חשוב לו?לא זוכר נגע בך?לא זוכר |*עכשיו מה השעה עכשיו?11:17 תפוח או בננה?תפוח גרנד סמית כחול או אדום?:כחול סתיו או אביב?:אביב רעש אחרון ששמעת?מוזיקה ריח האחרון שהרחת?השמפו שלי תיכון או אוניברסיטה?תיכון! בשר או חלב?בשר ג'ינס או מכנס?ג'ינס סנדל או נעל?:סנדל חוף או הרים?הרים טלויזיה או מחשב? מחשב! יאללה ביי יומטוב

noam273

New member
עונהה

הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך: אמא. הבנאדם הכי מצחיק: רועי לוי הכי לא מצחיק: נסראללה [ ואמא שלו השתרללה, ואשתו עשתה הפלהה] הכי חתיך/ה: אתוני קידיס...גרררר דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות: קשר קורנפלקס?: לא אוכללת! חחח מסטיק? אורביט מנטה לייק דה. טעם גלידה אהוב: ריבת חלב. פרי אהוב? תותים =] ממתק אהוב? מרס! קרמבו וניל או שוקולד? וניל.. תוכנית אהובה בטלוויזיה?: אבודים המקום האהוב לחופשה?:סיני! |*בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? כה, גם אתמול =] בכית? כה. גרמת למישהו לצחוק? חח כה הפרצוף שלי ממש מצחיק. קנית משהו? כה, גלידת ריבת חלב!! הסתפרת? לא, אבל צבעתי את השיער! הרגשת טיפש? תמידדדד, סתם לא. אי-פעם... בכית על בת?כה, הוו כיתה וו. בכית על בן? כה, הוו כתה ד עישנת? כה, אמא שלי נתנה לי שאכטה! חחח שתית אלכוהול? כה, קוקטייל בר מצווה..חח אני תמימע אני יודעת. התגעגעת למישהו? תמיד. שיקרת? לאמאא. חח נעצרת? כן אה?חח מה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא, זה עצוב. בכית בסרט? חח מלך האריות היית על במה? שיעורי בלט...חח חשבת שאת הולכת למות? לא, אף פעם לא..חח אבל מי יודע.. נכשלת במקצוע? בתעודה או בכלל? בתעודה לא.. הורידו אותך כיתה? לא, אני לא כל כך טיפשע. הקפיצו אותך כיתה? לא, אני לא כל כך חכמה. נשבר לך הלב? הוו כיתה ד'! חח שברת לבבות? מי יודע? אולי כה.. נישקת בנים?כה. נישקת בנות? =0 השם שלך הופיע בעיתון? אף פעםם =[ התחרטת על דברים שעשית? כה. הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: צופן דה וינצי שיר ששמעת: סטטיסטיקה. השיר שנתקע בראש: סטטיסטיקה. האיש שהתקשרת אליו: יובלה האיש שהתקשר אליך: טלי תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות, אלה מה? אדם שחשבת עליו: ליאור האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך? בני דודים שלי. ראה אותך בוכה? דפנה. צעק עליך? תום..ארררררר אמר לך שאתה חשוב לו?דפנה, נראה לי..חח נגע בך? כולם!! |*עכשיו מה השעה עכשיו? 14:43 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום?:אדום סתיו או אביב?:אביב רעש אחרון ששמעת? טלביזיה ריח האחרון שהרחת?ספגטי תיכון או אוניברסיטה? תיכון בשר או חלב?חלב [ צימחונית] ג'ינס או מכנס? ג'ינס סנדל או נעל?: נעל חוף או הרים?חוף טלויזיה או מחשב?טלביזיה הודגש באמצעות מדגישומטיק ייאיי. נעמיקהה

למעלה