יבש פה!

chen2408

New member
נזרום איתך ../images/Emo6.gif

הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך: אמא הבנאדם הכי מצחיק: יניב הכי לא מצחיק: אלון הכי חתיך/ה: לא עולה לי מישהו מיוחד... דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות: מתחיל בז' קורנפלקס?: פיטנס/ ברנפלקס מסטיק? בזוקה טעם גלידה אהוב? וניל דובדבן או מלבי פרי אהוב?משמש ממתק אהוב? שוקולד אגוזים קרמבו וניל או שוקולד? וניל תוכנית אהובה בטלוויזיה?: חברים ומועדון לילה המקום האהוב לחופשה?: כל מקום הוא טוב לחופשה בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? כן בכית? כן. אבל אני בחורה אז אני בכיינית מטבעי
גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? כן (ומזל שהגבילו עכשיו את האוברדרפט אחרת מצבי היה רע מאוד עכשיו. רע מאוד!) הסתפרת? קצוות זה נחשב? הרגשת טיפש? אוו כן... אי-פעם... בכית על בת? כן בכית על בן? כן עישנת? ברגעים אלה ממש שתית אלכוהול? אני? מה פתאום... אני ילדה טובה כשאני שיכורה. התגעגעת למישהו? כן שיקרת? כן נעצרת? כמעט אבל ברחתי
כן אה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת הולכת למות? כן. נכשלת במקצוע? כשהייתי ביא' קיבלתי 5 במתמטיקה (אבל זה לא היה הציון הכי גרוע בכיתה) הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא נשבר לך הלב? כן שברת לבבות? כן נישקת בנים? כן נישקת בנות? כן השם שלך הופיע בעיתון? כן התחרטת על דברים שעשית? הווו עדיין מתחרטת... (קרן אמרתי לך שאורגיה עם 12 ניגרים לא תעבור בשלום. עדיין כואב לי!) הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: "אם יש גן עדן" של רון לשם. אחד הספרים המרתקים ומאוד מתאים לתקופה שאנחנו נמצאים בה. שיר ששמעת:pink - 18 wheeler השיר שנתקע בראש: Kelly Clarkson - Miss Independent האיש שהתקשרת אליו: גל האיש שהתקשר אליך: אביטל תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות אדם שחשבת עליו: תומר האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך? תומר ראה אותך בוכה? הדר צעק עליך? אף אחד לא צועק עליי
סתם, לא זכור לי... אמר לך שאתה חשוב לו?רועי, שמרית, הדר אביטל וגל (יום עמוס זה היה) נגע בך? תומר עכשיו מה השעה עכשיו? 21:02 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום?: אדום. תמיד. סתיו או אביב?: אביב רעש אחרון ששמעת? הרעש של המאוורר ריח האחרון שהרחת? דיאט קולה תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה בקרוב בשר או חלב? בשר זה רצח. חלב! ג'ינס או מכנס? ג'ינס זה גם מכנס... אני מעדיפה מכנס דייגים... סנדל או נעל?: סנדל חוף או הרים? חוף טלויזיה או מחשב? פטיפון. אבל אפשר גם מחשב
זה דווקא כיף :)

chen2408

New member
תודה...

הפיזוטרפיסט אמר שעוד כמה חודשים אני אוכל ללכת שוב, אבל הגניקולוגית לא כל כך אופטימית...

Jimmiet

New member
בטח שקצוות זה נחשב!!!!!!../images/Emo10.gif

זה הכי נחשב!!!! כי הספרים קופצים על ההזדמנות וגוזרים את כולו!!! כ-ו-ל-ו!!! ושום דבר לא נשאר מלבד הדמעות בלילה!!!!!

Da Fish Snake

New member
../images/Emo13.gif סתם כי משעמם ואין לי כח לישון..

הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך: האח הקטן שלי... הבנאדם הכי מצחיק: וואו זה קשה... דיוויד שווימר נראה לי... הכי לא מצחיק: אתם לא מכירים (ויש מצב שהוא קורא את זה אז עזבו) הכי חתיך/ה: אנג'לינה ג'ולי נראה לי... דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות: שיט קורנפלקס?: כן מסטיק? ברור!! 24/7 טעם גלידה אהוב? קוקוס פרי אהוב? ליצ'י!! ממתק אהוב? TWIX או פסק זמן... קרמבו וניל או שוקולד? וניל תוכנית אהובה בטלוויזיה?: RESCUE ME המקום האהוב לחופשה?: USA בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? לא בכית? כמעט... גרמת למישהו לצחוק? ברור! קנית משהו? כן הסתפרת? כן!! היום
הרגשת טיפש? לא שזכור לי... אי-פעם... בכית על בת? כן בכית על בן? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? כן התגעגעת למישהו? כן שיקרת? כן נעצרת? nope אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא... בעיקר מפני שאני בן. בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת הולכת למות? כן נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא נשבר לך הלב? כן שברת לבבות? כן נישקת בנים? לא נישקת בנות? כן השם שלך הופיע בעיתון? בערך
התחרטת על דברים שעשית? כן הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם שיר ששמעת: Geva Alon - Birthday (איזה שיר מדהים...) השיר שנתקע בראש: אותו אחד... האיש שהתקשרת אליו: חבר האיש שהתקשר אליך: חבר אחר תוכנית טלוויזיה שראית: סיינפלד אדם שחשבת עליו: האח השני שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך? לא זוכר... ראה אותך בוכה? דוד שלי צעק עליך? הבוס אמר לך שאתה חשוב לו? ההורים נגע בך? אמא עכשיו מה השעה עכשיו? 00:21 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב?: סתיו רעש אחרון ששמעת? צרצרים מציקים ליד החלון ריח האחרון שהרחת? סבון ידיים תיכון או אוניברסיטה? לא יודע... בשר או חלב? בשר ג'ינס או מכנס? מכנס סנדל או נעל?: נעל חוף או הרים? חוף טלויזיה או מחשב? מחשב נראה לי... מי שישב וקרא את כל זה, שיגיב

Jimmiet

New member
|מגיבה|

אם אתה רוצה תגובה ממש ספציפית אז אני אומר שבנים כן יכולים לומר "אני אוהב אותך" ולהתכוון לזה!! תסתכל על השאלון של עידו :)

Da Fish Snake

New member
לא הבנת! ../images/Emo6.gif

השאלה היתה אם אי פעם אמרתי "אני אוהבת אותך" אבל מפני שאני בן, אני לא אגיד "אוהבת"
וכן.. אמרתי למישהי: "אני אוהב אותך..." (למרות שבעברית זה נשמע טיפשי...)

מה.

הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך: הבנאדם הכי מצחיק: הכי לא מצחיק: הכי חתיך/ה: אני לא אצא מזה.. אז לא עונה. דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות: גוש. קורנפלקס?: ברונפלקס\האלו עם הקינמון והטבח העצבני קצת. מסטיק? מנטה\ מאסט פטל-לימון. טעם גלידה אהוב? מוקה. פרי אהוב? ממש בשנייה זאת שזיף אבל זה תכף ישתנה. :) ממתק אהוב? גלידה. קרמבו וניל או שוקולד? לא משנה. תוכנית אהובה בטלוויזיה?: משחק מכור נראהלי. המקום האהוב לחופשה?: המקום זה לא העניין. בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? בהחלט. בכית? קצת. גרמת למישהו לצחוק? כן. קנית משהו? כן. הסתפרת? לא. הרגשת טיפש? כן. אי-פעם... בכית על בת? כן. בכית על בן? כן. עישנת? לא. שתית אלכוהול? כן. התגעגעת למישהו? כן. שיקרת? כן. נעצרת? לא. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. חשבת שאת הולכת למות? כן. נכשלת במקצוע? לא בציון הסופי. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. נשבר לך הלב? ממ. שברת לבבות? לא חושבת. נישקת בנים? כן. נישקת בנות? עדיין לא :) השם שלך הופיע בעיתון? כן. התחרטת על דברים שעשית? כן. הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: אני חושבת ש"תרה". שיר ששמעת: iris- goo goo dolls. השיר שנתקע בראש: accidenatly in love, ההוא משרק ומצטערת על השגיאות כתיב. האיש שהתקשרת אליו: ממ אמא אני חושבת. האיש שהתקשר אליך: רן. תוכנית טלוויזיה שראית: אף בי איי- סו תומאס. אדם שחשבת עליו: מה זה השאלות החודרניות האלו. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך? אני וחוץ ממני בטח חברה כלשהיא. ראה אותך בוכה? ממ וואו, הרבה יותר ממזמן. על סף דמעות, ריטה. צעק עליך? אנשים לא צועקים עליי כל כך. סוג של, אבא. אמר לך שאתה חשוב לו? לא זוכרת. נגע בך? לא יודעת. עכשיו מה השעה עכשיו? עשרים לשלוש בערך. תפוח או בננה? בחירה קשה :) כחול או אדום?: לא משנה. סתיו או אביב?: לא משנה. רעש אחרון ששמעת? ממ המוזיקה שבוקעת מהרמקולים ההרוסים לאללה שלי. תיכון או אוניברסיטה? עוד לא התנסיתי באפשרות השנייה אז אני לא אעשה כאילו אני יודעת יותר ממה שאני. בשר או חלב? חלב. ג'ינס או מכנס? לא משנה. סנדל או נעל?: נעלי ספורט. חוף או הרים? חוף למרות שהרים יכול להיות מעולה גם כן. טלויזיה או מחשב? מחשב.

Yael Floyd

New member
תרמתידםתרמתידםלהלהללה

הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך: אחותי הבנאדם הכי מצחיק: עינת הכי לא מצחיק: פפי הכי חתיך/ה: אני! חחחחחח דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות: תות? קורנפלקס?: תלמה, רגיל וטעים מסטיק? אורביט ירוק טעם גלידה אהוב? וניל עם עוגיות פרי אהוב? תפוז ממתק אהוב? אגוזי קרמבו וניל או שוקולד? ברור שוניל תוכנית אהובה בטלוויזיה?: משפחת סימפסון המקום האהוב לחופשה?: ארגנטינה!!!!!!!!! ונורא רציתי לנסוע לבניאס אבל עכשיו... חבל לי. |*בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? כל הזמן =] בכית? כן גרמת למישהו לצחוק? ברור ;) קנית משהו? כן הסתפרת? לא, אני רוצה הרגשת טיפש? ברור אי-פעם... בכית על בת? כן בכית על בן? כן עישנת? כן שתית אלכוהול? כן התגעגעת למישהו? כן שיקרת? כן נעצרת? כן אה? כן
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת הולכת למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא נשבר לך הלב? כן שברת לבבות? כך נאמר לי נישקת בנים? כן נישקת בנות? כן השם שלך הופיע בעיתון? עיתון ביצפר חחח התחרטת על דברים שעשית? כן הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: יש אלוהים- קרין ארד, ומאה שנים של בדידות שיר ששמעת: היה לי נער מאוהב- מוקי וקרן פלס השיר שנתקע בראש: MAS QUE NADA הארור הזה =] האיש שהתקשרת אליו: הדרי האיש שהתקשר אליך: נינה תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות אדם שחשבת עליו: דני האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך? נטלי ראה אותך בוכה? גוזה צעק עליך? אמא אמר לך שאתה חשוב לו? פפ, ברגע של חולשה =] נגע בך? אלוהים ישמור, אני לא זוכרת כמה זמן עבר מאז שנגעו בי!! חחחח |*עכשיו מה השעה עכשיו? 3 וחצי בערך? תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב?: סתיו רעש אחרון ששמעת? מקרר ריח האחרון שהרחת? בורקס פינוקים מארומה =] תיכון או אוניברסיטה? תיכון בשר או חלב? חלב ג'ינס או מכנס? ג'ינס סנדל או נעל?: נעל חוף או הרים? הרים מול חוף טלויזיה או מחשב? מחשב בלאט!

° w a v e °

New member
הופה הופה הופה הייייי

הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך: אני הבנאדם הכי מצחיק: אני הכי לא מצחיק: כל מי שלא אני הכי חתיך/ה: אני דה!! דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות: חסה, מים קורנפלקס?: כריות והרגיל מסטיק? מנטה ירוק טעם גלידה אהוב? וניל עוגיות, תות פרי אהוב? ענבים, אבטיח ושזיף. ממתק אהוב? הכל
גומי בעיקר וסוכריות. כל מה שצבעוני ומתוק. אני יכולה להתקיים על זה קרמבו וניל או שוקולד? וניל תוכנית אהובה בטלוויזיה?: מתחילות מחדש
המקום האהוב לחופשה?: הודו, הוואי, אילת...להמשיך? |*בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? כן בכית? לא גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? מן הסתם הסתפרת? לא הרגשת טיפש? אולי חח אי-פעם... בכית על בת? יכול להיות בכית על בן? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? כן התגעגעת למישהו? כן שיקרת? כן נעצרת? כן אה? לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כל הזמן בכית בסרט? כן חחח היית על במה? כןחשבת שאת הולכת למות? אני פרנואידית אז תמיד נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא נשבר לך הלב? נסדק שברת לבבות? יכול להיות, כן נישקת בנים? כן נישקת בנות? בלחי
השם שלך הופיע בעיתון? יש עיתון על שמי, מזתומרת התחרטת על דברים שעשית? כן הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: חוכמת הבייגלה, ספר הדקדוק הפנימי [שני אלה עכשיו] ומלך החומוס ומלכת האמבטיה [אחד הספרים
] שיר ששמעת: למה שתקחי רק משהוווו ממני...אהבה היא לאא בושה. של הראל סקעת לא יודעת מה השם. השיר שנתקע בראש: ^^^ האיש שהתקשרת אליו: ממ אחרון? דניאלה האיש שהתקשר אליך: חברה תוכנית טלוויזיה שראית: פייי לוזוכרת אדם שחשבת עליו: סבתא שלי חח האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך? יש לנו אורחים מהצפון אז הבת שלהם. היא כזאת קטנה לידי!!11 ראה אותך בוכה? אף אחד אני חושבת צעק עליך? אף אחד
אה בעצם אחי כשנגעתי לו במשהו חח אמר לך שאתה חשוב לו? לוזוכרת נגע בך? אמא |*עכשיו מה השעה עכשיו? 2 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב?: אביב רעש אחרון ששמעת? טראנס ממכונית כלשהי ריח האחרון שהרחת? ריח של בית? תיכון או אוניברסיטה? תיכון בשר או חלב? חלב ג'ינס או מכנס? ג'ינס סנדל או נעל?: לא יודעת עזבו אותי
חוף או הרים? וואי אמ..שניהם? אני אלך עם חוף טלויזיה או מחשב? מחשב. זהו?

צנועה!../images/Emo194.gif

חח טנבלית
איכס מתחילות מחדש זאת תוכנית מטומטמתתתתתת אני שונאת אותה! לתת לנשים שם בוקס

° w a v e °

New member
זה כיף אבל, מה אכפת לי שהם מטומטמות

ופתטיות ובוכות מכל דבר וקצת שמנות ומכוערות X: כיף בקיצור

° w a v e °

New member
הלוואי../images/Emo99.gif

תגידי שלא באלך בית כזה מהמם לכמה שבועות.. עד ש"תשתקמי" ותתחילי תחיים שלך מחדש יאדה יאדה

למעלה