נזרום איתך ../images/Emo6.gif
הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך: אמא הבנאדם הכי מצחיק: יניב הכי לא מצחיק: אלון הכי חתיך/ה: לא עולה לי מישהו מיוחד... דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות: מתחיל בז' קורנפלקס?: פיטנס/ ברנפלקס מסטיק? בזוקה טעם גלידה אהוב? וניל דובדבן או מלבי פרי אהוב?משמש ממתק אהוב? שוקולד אגוזים קרמבו וניל או שוקולד? וניל תוכנית אהובה בטלוויזיה?: חברים ומועדון לילה המקום האהוב לחופשה?: כל מקום הוא טוב לחופשה בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? כן בכית? כן. אבל אני בחורה אז אני בכיינית מטבעי
גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? כן (ומזל שהגבילו עכשיו את האוברדרפט אחרת מצבי היה רע מאוד עכשיו. רע מאוד!) הסתפרת? קצוות זה נחשב? הרגשת טיפש? אוו כן... אי-פעם... בכית על בת? כן בכית על בן? כן עישנת? ברגעים אלה ממש שתית אלכוהול? אני? מה פתאום... אני ילדה טובה כשאני שיכורה. התגעגעת למישהו? כן שיקרת? כן נעצרת? כמעט אבל ברחתי
כן אה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת הולכת למות? כן. נכשלת במקצוע? כשהייתי ביא' קיבלתי 5 במתמטיקה (אבל זה לא היה הציון הכי גרוע בכיתה) הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא נשבר לך הלב? כן שברת לבבות? כן נישקת בנים? כן נישקת בנות? כן השם שלך הופיע בעיתון? כן התחרטת על דברים שעשית? הווו עדיין מתחרטת... (קרן אמרתי לך שאורגיה עם 12 ניגרים לא תעבור בשלום. עדיין כואב לי!) הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: "אם יש גן עדן" של רון לשם. אחד הספרים המרתקים ומאוד מתאים לתקופה שאנחנו נמצאים בה. שיר ששמעת
ink - 18 wheeler השיר שנתקע בראש: Kelly Clarkson - Miss Independent האיש שהתקשרת אליו: גל האיש שהתקשר אליך: אביטל תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות אדם שחשבת עליו: תומר האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך? תומר ראה אותך בוכה? הדר צעק עליך? אף אחד לא צועק עליי
סתם, לא זכור לי... אמר לך שאתה חשוב לו?רועי, שמרית, הדר אביטל וגל (יום עמוס זה היה) נגע בך? תומר עכשיו מה השעה עכשיו? 21:02 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום?: אדום. תמיד. סתיו או אביב?: אביב רעש אחרון ששמעת? הרעש של המאוורר ריח האחרון שהרחת? דיאט קולה תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה בקרוב בשר או חלב? בשר זה רצח. חלב! ג'ינס או מכנס? ג'ינס זה גם מכנס... אני מעדיפה מכנס דייגים... סנדל או נעל?: סנדל חוף או הרים? חוף טלויזיה או מחשב? פטיפון. אבל אפשר גם מחשב
זה דווקא כיף 
הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך: אמא הבנאדם הכי מצחיק: יניב הכי לא מצחיק: אלון הכי חתיך/ה: לא עולה לי מישהו מיוחד... דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות: מתחיל בז' קורנפלקס?: פיטנס/ ברנפלקס מסטיק? בזוקה טעם גלידה אהוב? וניל דובדבן או מלבי פרי אהוב?משמש ממתק אהוב? שוקולד אגוזים קרמבו וניל או שוקולד? וניל תוכנית אהובה בטלוויזיה?: חברים ומועדון לילה המקום האהוב לחופשה?: כל מקום הוא טוב לחופשה בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? כן בכית? כן. אבל אני בחורה אז אני בכיינית מטבעי