יבש פה!

../images/Emo32.gifיבש פה!../images/Emo194.gif

כמו החוק היבש שלא נרטב אף פעם...[נו מה אני שומעת ת'שיר
] לא משנה! קיצר..
שאלוןןןןןןןןןןןןן
יאללה תענו
הבנאדם הכי...
הבנאדם הכי חשוב לך: הבנאדם הכי מצחיק: הכי לא מצחיק: הכי חתיך/ה:
דברים מועדפים
מילה בת 3 אותיות: קורנפלקס?: מסטיק? טעם גלידה אהוב? פרי אהוב? ממתק אהוב? קרמבו וניל או שוקולד? תוכנית אהובה בטלוויזיה?: המקום האהוב לחופשה?: |*בחודשיים האחרוניים..
הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? בכית? גרמת למישהו לצחוק? קנית משהו? הסתפרת? הרגשת טיפש?
אי-פעם...
בכית על בת? בכית על בן? עישנת? שתית אלכוהול? התגעגעת למישהו? שיקרת? נעצרת? כן אה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת הולכת למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? נשבר לך הלב? שברת לבבות? נישקת בנים? נישקת בנות? השם שלך הופיע בעיתון? התחרטת על דברים שעשית?
הדברים האחרונים שעשית
ספר שקראת: שיר ששמעת: השיר שנתקע בראש: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: אדם שחשבת עליו:
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך? ראה אותך בוכה? צעק עליך? אמר לך שאתה חשוב לו? נגע בך? |*עכשיו
מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום?: סתיו או אביב?: רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? תיכון או אוניברסיטה? בשר או חלב? ג'ינס או מכנס? סנדל או נעל?: חוף או הרים? טלויזיה או מחשב? הודגש באמצעות מדגישומטיק

lioryifrah

New member
אוקיי...

הבנאדם הכי...
הבנאדם הכי חשוב לך: לא יודע הבנאדם הכי מצחיק: גם לא יודע הכי לא מצחיק: גם לא יודע הכי חתיך/ה: החתיכת עוגה ההיא
דברים מועדפים
מילה בת 4 אותיות: מחשב קורנפלקס?: כריות מסטיק? מנטה טעם גלידה אהוב? וניל פרי אהוב? ליצ'י ממתק אהוב? הגומי החמוץ מתוק עם הסוכר קרמבו וניל או שוקולד? וניל תוכנית אהובה בטלוויזיה?: כוכבי השכונה המקום האהוב לחופשה?: נראה לי האיזור של אצבע הגליל
בחודשיים האחרוניים..
הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? לא בכית? לא גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? כן הסתפרת? לא (כבר 4 וחצי שנים לא הסתפרתי) הרגשת טיפש? לא
אי-פעם...
בכית על בת? לא בכית על בן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? לא, חוץ מהיין של הקידוש התגעגעת למישהו? כן שיקרת? כן נעצרת? כן אה? מה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת הולכת למות? לא נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא נשבר לך הלב? לא שברת לבבות? לא יודע נישקת בנים? לא נישקת בנות? לא השם שלך הופיע בעיתון? לא יודע התחרטת על דברים שעשית? כן
הדברים האחרונים שעשית
ספר שקראת: זזה לא זזה שיר ששמעת: איזה כיף השיר שנתקע בראש: ה"נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה" מאיזה כיף האיש שהתקשרת אליו: אמא שלי האיש שהתקשר אליך: איתי (זה המאמן שלי) תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות אדם שחשבת עליו:
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך? אני ראה אותך בוכה? לא זוכר צעק עליך? או אבא או אמא אמר לך שאתה חשוב לו? לא זוכר נגע בך? לא זוכר
עכשיו
מה השעה עכשיו? 20:31 תפוח או בננה? שניהם כחול או אדום?: שניהם סתיו או אביב?: אביב רעש אחרון ששמעת? ההקלדה שאני מקליד על המקלדת ריח האחרון שהרחת? ריח של סבון מהיד שלי תיכון או אוניברסיטה? לא יודע בשר או חלב? בשר ג'ינס או מכנס? מכנס סנדל או נעל?: נעל חוף או הרים? הרים טלויזיה או מחשב? מחשב

chen2408

New member
אני לא מסוגלת לאכול ליצ'י

אני מרגישה כאילו אני אוכלת מדוזה!

idanri

New member
מוכנה לשתף אותנו בזה?../images/Emo13.gif

חחחח מה זה מזכיר לך?

Funky Giraffe

New member
צבי הנינג'ה מסתערים על ערוץ הילדים

בעונה חדשה הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך: היא הבנאדם הכי מצחיק: ממ יש המון... אם יש בן אדם שאני מסוגל לבכות מצחוק בגללו זה אמיר שהוא גם כותב בפורום הזה בכינוי אולטרהסוניק והוא אחלה גבר. הכי לא מצחיק:אחת מהשכבה שלי, מה זה יעזור אם אני אגיד איך קוראים לה הכי חתיך/ה:היא דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות: Sax(ohpone) קורנפלקס?: מיסטר שוקו R.I.P 1994-2001 עד שבא הבן זונה הזה קוקומאן ודפקו לו את הצורה עם טעם דוחה מסטיק? מנטה אחי טעם גלידה אהוב? שוקוניל פרי אהוב? תפוח, אבל אני לא אוכל פירות שנים ממתק אהוב? חמצוצים קרמבו וניל או שוקולד? וניל תוכנית אהובה בטלוויזיה?: "זינזאנה", "השיר שלנו", "הקומדי סטור" למרות שרק בקרוב יחזרו לשדר אותה המקום האהוב לחופשה?: אילת |*בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? יותר מדי כאלה. כוס אמק העולם בכית? שלשום. באחת מהשיחות הנ"ל. אבל לפני זה, שנה שנתיים ככה גרמת למישהו לצחוק? היום בבוקר שיגעתי את אמא קנית משהו? אתמול הסתפרת? חצי שנה אוטוטו הרגשת טיפש? כל הזמן אי-פעם... בכית על בת? יאפ בכית על בן? לא עישנת? נרגילה שתית אלכוהול? יין התגעגעת למישהו? כע שיקרת? כע נעצרת? כן אה? האמת שפעם אחת במהלך קטטה זה קרה אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת הולכת למות? אתה. כן. נכשלת במקצוע? כל הזמן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא נשבר לך הלב? כן שברת לבבות? לא איזה נישקת בנים? לא נישקת בנות? כן השם שלך הופיע בעיתון? 6-7 P= התחרטת על דברים שעשית? כן הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: "בעלת הארמון", עבודה לבצפר שיר ששמעת: "כל עוד" - יוני רכטר, השיר שנתקע בראש: יוני רכטר ואריק איינשטיין - שותפים האיש שהתקשרת אליו: אלמוג (לא עוזר) האיש שהתקשר אליך: רותם (לא עוזר) תוכנית טלוויזיה שראית: טה-גה-דה-גה-טם, טם. חדשות. אדם שחשבת עליו: אדם (לא יעזור נו) האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך? גיא (לא עוזר) ראה אותך בוכה? לא באמת הולך להגיד את זה צעק עליך? אמא אמר לך שאתה חשוב לו? אבא נגע בך? היא |*עכשיו מה השעה עכשיו? 1:01 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום?: אדום עולה סתיו או אביב?: אביב רעש אחרון ששמעת? טלויזיה ריח האחרון שהרחת? ריח של כרית עתיקה שעברה טיפול אקונומי טוב תיכון או אוניברסיטה? תיכון בשר או חלב? תלוי מתי... קשה ג'ינס או מכנס? מכנס בשביל הנוחות, ג'ינס ליציאות סנדל או נעל?: נעל חוף או הרים? חוף טלויזיה או מחשב? תלוי מתי

נייס.

הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך: יש הרבה. הבנאדם הכי מצחיק: טל פרידמן. הכי לא מצחיק: לאיודעת, נו. הכי חתיך/ה: סלוצקי
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: קולה קורנפלקס?: עוגי!!!!!! מסטיק? הייט:( טעם גלידה אהוב? ונילה. פרי אהוב? תותים! ממתק אהוב? טעמי קרמבו וניל או שוקולד? וניל. תוכנית אהובה בטלוויזיה?: השיר שלנו. אני מסכנה, כה. המקום האהוב לחופשה?: אילת. בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? ודאי בכית? כן, ממש עכשיו. פשוט יורדות לי דמעות מרוב שכואב לי הראש :| גרמת למישהו לצחוק? כן. קנית משהו? כן. הסתפרת? לא:) הרגשת טיפש? כל יום ויום. אי-פעם... בכית על בת? לא בכית על בן? לא. עישנת? כן שתית אלכוהול? כן התגעגעת למישהו? המון! שיקרת? כן:( נעצרת? כל יום אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. בכית בסרט? כן!! D: היית על במה? כן. חשבת שאת הולכת למות? ברגעים אלו ממש. נכשלת במקצוע? כן. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא נשבר לך הלב? לא ממש. שברת לבבות? לא חושבת. נישקת בנים? כן. נישקת בנות? לא השם שלך הופיע בעיתון? כן:| התחרטת על דברים שעשית? מאוד. ["למהשכחתי תטלפון בבצפר? למה הוא נפל לי לתוך קש? למה נשבר לו המסך?"] הדברים האחרונים שעשית.. ספר שקראת: אמ..."אמא מספרת עוד" בבייביסיטר? שיר ששמעת: להביא את המכה
השיר שנתקע בראש: שלושה ניחושים. האיש שהתקשרת אליו: בתדודה'לעך. האיש שהתקשר אליך: אמא? תוכנית טלוויזיה שראית: השירשלנו. אדם שחשבת עליו: הראש שלי. ולמה הוא מתפוצץ. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך? אני. ראה אותך בוכה? אני. צעק עליך? לא זוכרת.. אמר לך שאתה חשוב לו? נדביק.[= נגע בך? האקמול. עכשיו.. מה השעה עכשיו? 23:27 תפוח או בננה? תפוחי. כחול או אדום?: אדום. סתיו או אביב?: אביב. ולא רק עכשיו! רעש אחרון ששמעת? מישהו צועק לי בתוך הראש.. ריח האחרון שהרחת? בושם. תיכון או אוניברסיטה? תיכון. בשר או חלב? חלב. ג'ינס או מכנס? ג'ינס סנדל או נעל?: תנכי 3> חוף או הרים? בטח שבטח שחוף טלויזיה או מחשב? מחשב כואבבבב לי הרררררראאאאאאאאאאאאאאאאאשששששששש

Jimmiet

New member
גם לי בא :)

הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך: ממ. מרים? הבנאדם הכי מצחיק: נועם! הכי לא מצחיק: שירי הכי חתיך/ה: ממ כרגע עולה לי איתי טיראן. חח דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות: חחחחחחחחחח.. לא חשבתי על זה אף פעם. קורנפלקס?: כרגע צ'יריוס מסטיק? אורביט כחול.. טעם גלידה אהוב? שוקולד! פרי אהוב? ממממ... דובדבן ממתק אהוב? שוקולד.. כרגע טיםטם. קרמבו וניל או שוקולד? וניל ברור תוכנית אהובה בטלוויזיה?: חברים המקום האהוב לחופשה?: איביזה |*בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? כל הזמן בכית? כל הזמן גרמת למישהו לצחוק? כל הזמן? חחח.. סתם, אבל כן. הרבה. קנית משהו? כה הסתפרת? כה
הרגשת טיפש? לא מזמן, וממש טיפשה. אי-פעם... בכית על בת? כן בכית על בן? כן עישנת? לא שתית אלכוהול? כן התגעגעת למישהו? כל הזמן שיקרת? בטח נעצרת? לא..חחח אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. בכית בסרט? יאפ היית על במה? כהההההה
|רוצה עוד! תאטרון! עכשיו!!| חשבת שאת הולכת למות? ממ לא. חח נכשלת במקצוע? בתעודה לא הורידו אותך כיתה? לא..חח הקפיצו אותך כיתה? לא נשבר לך הלב? לא פעם שברת לבבות? כן נישקת בנים? חח כן נישקת בנות? אכן כן השם שלך הופיע בעיתון? אני מניחה שמתישהו כן התחרטת על דברים שעשית? בהחלט הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: עכשיו אני קוראת את לוליטה. מדהים. שיר ששמעת: האחרון? טורן איט אפ. השיר שנתקע בראש: "זה רק הלב שכואב לך" האיש שהתקשרת אליו: מממ.. *בודקת* שלי האיש שהתקשר אליך: *גם בודקת* רותם תוכנית טלוויזיה שראית: ממממ.. מבזק חדשות אתמול בלילה.חח אדם שחשבת עליו: רותם, כי הזכרתי אותה לפני שנייה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך? נופר ראה אותך בוכה? אנשים לא מוכרים בגן ליד הבית. אבל.. ענת, אני חושבת. צעק עליך? אמא בטח אמר לך שאתה חשוב לו? מממ.. ענת, אני חושבת. נגע בך? נגע נגע או נגע? חחח נגע רותם נגע נגע נגע אוריאל.. חח |*עכשיו מה השעה עכשיו? 20:49 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב?: אביב רעש אחרון ששמעת? המחשב ריח האחרון שהרחת? הקרם גוף שלי [הוא טוען שזה פסיפלורה] תיכון או אוניברסיטה? תיכון בשר או חלב? חלב ג'ינס או מכנס? ג'ינס סנדל או נעל?: נעל חוף או הרים? חוף!! טלויזיה או מחשב? מחשב כבר נגמר?..

Jimmiet

New member
שחקן תאטרון.. "המלט", "עד ראיה"

כל כך יפה, ועמוק, וחכם, ומוכשר

טוב נו../images/Emo3.gif../images/Emo194.gif

הבנאדם הכי...
הבנאדם הכי חשוב לך: יש הרבה ;[
הבנאדם הכי מצחיק: חחחחחחחחחח כמעט כל מי שאני מכירה
הכי לא מצחיק: אמא שלי!
הכי חתיך/ה: חן המנהלל הכי יפה שיש
דברים מועדפים
מילה בת 3 אותיות: אסי =]
קורנפלקס?: סיני מיני
מסטיק? מנטה
טעם גלידה אהוב? קפוצ'ינו
פרי אהוב? תות
ממתק אהוב? במבהה
קרמבו וניל או שוקולד? שונאת קרמבו
תוכנית אהובה בטלוויזיה?: יש כלכך הרבה חחחחחח
המקום האהוב לחופשה?: אילת :] בחודשיים האחרוניים..
הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? הרבה זמן
בכית? שבוע...
גרמת למישהו לצחוק? אתמול =]
קנית משהו? אתמול
הסתפרת? חצי שנה
הרגשת טיפש? חח מתי לא? אי-פעם...
בכית על בת? כן
בכית על בן? כן
עישנת? כן
שתית אלכוהול? כן
התגעגעת למישהו? כן
שיקרת? כן
נעצרת? כן אה? חח לא
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אכן
בכית בסרט? כע
היית על במה?
חשבת שאת הולכת למות? כע
נכשלת במקצוע? חחחחחח כן! אה אני צריכה לעשות עבודה בספורט כוס אמעק
הורידו אותך כיתה? השאירו אותי שנה בגן זה נחשב?
הקפיצו אותך כיתה? לא אני טיפשע מידי
נשבר לך הלב? כן
שברת לבבות? כן
נישקת בנים? כן
נישקת בנות? כן
השם שלך הופיע בעיתון? לא...
התחרטת על דברים שעשית? כן הדברים האחרונים שעשית
ספר שקראת: כל החיים לפניו
שיר ששמעת: גשם חזק להלהלהלה
השיר שנתקע בראש: אם תסתכלווווווווו אל תוך עיניה אלף פנים תגלו חח שילה - קספרים^^
האיש שהתקשרת אליו: שרון הבייביסטר
האיש שהתקשר אליך: חח כנ"ל
תוכנית טלוויזיה שראית: חחחחחח הרצועה XDD
אדם שחשבת עליו: חוי ;[ האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך? הוהו
ראה אותך בוכה? וואי...לא זוכרת
צעק עליך? אמא
אמר לך שאתה חשוב לו? חברה
נגע בך? אח שלי
ולא לא מה שאתם חושבים! סוטים! עכשיו
מה השעה עכשיו? 9 בערב
תפוח או בננה? תפוח ירוק
כחול או אדום?: כחול! ועוד פעמיים!
סתיו או אביב?: חורףףףףףףף
רעש אחרון ששמעת? את השכנים שליי שילכו מפה כבר לעזאזל!
ריח האחרון שהרחת? ארוחת ערב
תיכון או אוניברסיטה? תיכון
בשר או חלב? חלב |צימחונית|
ג'ינס או מכנס? ג'ינס
סנדל או נעל?: נעל
חוף או הרים? ים
טלויזיה או מחשב? שניהם שבת שלום

למעלה