זה ציפור?

ינקיפנק

New member
:0

אני חלמתי חלום ששוב מפציצים אותנו. נבהלתי מוות, כל היום הצצתי מהחלון.

rotemi22

New member
המ. אל תדאגי ../images/Emo24.gif

אני זוכרת את החלומות שלי תמיד, אבל מה שקרה בחלום מתגשם לעיתים רחוקות ביותר... האמת שבד"כ אומרים שהכל קורה להיפך, ומזל... אחרת: אני הייתי מתה מזמן, הייתי מתנשקת עם הידיד הכי טוב שלי, הייתי פוגשת נחש עם שלושה ראשים, הייתי מקבלת 20 בכל מבחן במדעים וחיות מוזרות היו פולשות לכדור הארץ XD בקיצור- אין מה לדאוג

think shon

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo129.gif גם את חלמת על זה?O:

שחיות מוזרות פולשות לכדור הארץ ואנשים מתחילים להתעופף באוויר ומצמיחים כנפים מהתחת?;;;[[

rotemi22

New member
הממ לא בדיוק XD

אבל חלמתי על חיות מוזרות ביותר שבטח יצאו מאחת התוכניות טלויזיה שאחי הקטן רואה, וששתי בנות צריכות להציל את העולם ;; אפרופו חלומות- לפני שבועיים חלמתי שאני נוסעת לבית מלון עם כמה חברים, ואז עושים שם פיגוע ואחד החברים שלי מת. ממ.. הקטע המפחיד הוא שהתעוררתי כי הטלפון צלצל וזה היה בדיוק החבר שחלמתי שמת.
בכל אופן, בספר פירוש חלומות של סבא שלי כתוב שזה אומר שיהיו לו חיים ארוכים..
אבל זה היה מלחיץ בהחלט

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif תחשבי על זה כרק חלום

אני מכירה את החלומות האלו רק שאצלי זה קצת הפוך.. אני תמיד זאת שבסופו של דבר מוציא את האקדח ויורה בכולם.. אבל משום מה אני מתעוררת עם מחנק בגרון ועם דמעות בעיניים. הכל יהיה בסדר

Stinki Winki

New member
תכנסי לפורום חלומות

ותכתבי את החלום שהיה לך ויש סיכוי טוב שתקבלי פירוש אגב לרוב חלומות שליליים הם למעשה בעלי פירוש חיובי, למשל מוות בחלום מסמל חיים ארוכים וכאלה

../images/Emo163.gifהו תודה לכולן ../images/Emo2.gif

אולי אני באמת אכנס לפורום חלומות ~.~ לא ידעת שיש פורום לחלומות OO חה חה XD תודה כולן

000יובל000

New member
אני גם כמעט תמיד זוכרת חלומות.

בדר"כ זה חלומות טובים או סתם מוזרים שחושבים עליהם אחר כך הם מצחיקים. אבל אם אני חולמת חלום מפחיד אני גם כמוך, ממש מפחדת אחרי זה. ואני תמיד מפחדת שאדבר מתוך שינה או אלך מתוך שינה. היום ראיתי את הסרט מישהו לרוץ איתו ועכשיו אני ממש מפחדת שאחלום על זה.

GalGul000

New member
וואי אני לא מאמינה שזה אשכרה קורה..

כל החופש הייתי בהכחשה. עד אתמול יותר נכון.... הייתי כל כך אדישה לזה... כבר לא היה אכפת לי אם יגמר החופש או לא [כמו מטומטמת. פתאום אני קולטת שברור שאכפת לי... סוף וסף יצאתי מהאדישות]. וכאילו מה. מחר.
בא לי לבכות. מבחנים ובגורוית והדרכההה מזדיינת [החניכות שלי לא יאהבו אותי
] ושכבה חדשה [עלק] וכתה י' נו. זה קונספט חדש... למרות שהוא ממש לא חדש לי. ומחר כל כך עמוס לי ואין לי כוח לזה. אני צריכה לקנות כבר תחאקי הדפוק הזה. וגיוסים ובנייה ופעולות ואעעעעעעעע. אין לי כוח להתחיל עם זה. כוסאמק מחר בצפר. ורק היום גיליתי את זה.

Karin917

New member
אז מה?

עוד 10 חודשים יש שוב חופש
. תחשבי על זה ש-10 חודשים זה בכלל לא הרבה.. והחופש יגיע ממש מהר! בהצלחה עם ההדרכה והלימודים

yaeloolik

New member
מזדהה../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

ממש מזדהה
. כאילו את ממש כמוני שזה מפחיד>_>.

אתן מאמינות שזהו מחר חוזרים?

אני לא מוכנה לזה.. אני מרגישה שהחופש היה קשה מידי,מופגז מידי,עצוב מידי.. אוףףף עצוב לי..

Karin917

New member
האמת שכן..

לא בגלל שהתחלתי ללמוד שבוע שעבר, אלא בגלל שהחופש הזה נמשך כבר המון זמן.. למה עצוב לך? זאת השנה האחרונה!

עצוב.. כי לא ניצלתי את החופש

לא שיכלתי..באיזשהו חודש שהעיר שלי הייתה עם אזעקות וכאלה.. אוףףף ובאסה כזאת.. (לא התגעגעתי לבית ספר)

Karin917

New member
תנסי למצוא משהו חיובי בזה

למשל, יש איזה שיעור שאת נורא אוהבת? חוג? משהו..? ככה תרגישי שאת באה לבי"ס בשביל לעשות משהו שאת אוהבת ולא סתם כי את צריכה תעודת בגרות.

Karin917

New member
כן..

אם זה עושה לך טוב לראות אותה בכל בוקר אז זאת סיבה מעולה:]

למעלה