שיעמום אחד גדול >>
הגעתי לבית הספר, פגשתי את אחת החברות הטובות שלי, החלטנו להתמקם בכיתה. אחר כך באו עוד שתי חברות שלי והלכנו להסתובב עד שיתחיל השיעור. התחיל השיעור, סידרנו את הכיתה בח' (מה אנחנו ילדים בכיתה א'?#!@$#$%) ואז המורה (שהייתה איתנו גם שנה שעברה. היא חמודה ולא כועסת אם מבריזים מהשיעור
) חילקה לנו בלונים. כן,כן, בלונים. אז ניפחנו, והיו כאלה מתקשים שלא הצליחו לנפח ו \ או לקשור את הבלון >>. היינו צריכים לכתוב שלוש תכונות שיש בנו על הבלון ולזרוק אותו לאמצע הכיתה. התחיל בלאגן, פשוט שתקנו ושמנו את הלבונים באמצע הכיתה. אז היא ביקשה מאיתנו לקחת בלון מאצע הכיתה, אף אחד לא הבין שצריך לקחת בלון שכתובות עליו התכונות שמתאימות לנו. אז היא שאלה את הילדים מה כתוב על הבלון, ולמה בחרת את הבלון הזה דווקא. אז כולם ענו: "כי הוא היה הכי קרוב אליי!" עצלנים XD. הייתה הפסקה, ואחרי זה קיבלנו מערכת. המערכת דיי סבבה, בהתחשב בזה שלא לומדים בתשע כמו שנה שעברה;;;. יש לנו רק 29 שעות ללמוד
. זה יחסית מעט. אז קיבלנו דפים על חוגים שקשורים לבית ספר, יש שם חוג אחד שחשבתי להירשם אליו. קיבלנו גם יומן ממש חמוד מהבית ספר, שנה שעברה זה לא היה. אז כולם קנו יומנים וזה, ואני ממש השקעתי ביומן שלי אבל אני אשתמש בזה שקיבלתי כי הוא יותר נוח. אני אגזור את כל המדבקות שהדבקתי ביומן באדביק אותם בחדש. שוב הייתה הפסקה. אחריה היינו אמורים ללכת לאודיטוריום (אולם התכנסויות או משהו
). אז היינו שיכבה ט' וח' ביחד, דיברו קצת על המלחמה והמנהלות דיברו וזה.. הייתה הפסקה גדולה. היה בחוץ מין טקס כזה שכל שנה כיתות יב' עושים. השנה היה ממש מעפן. ובסוף הם העיפו על הקהל מלא נצנצים והייתי מלאהה. אחר כך חזרנו לכיתה. דיברנו על המלחמה, האם לדעתינו ניצחנו או הפסדנו וכו'.. חזרתי הביתה וישר הלכתי למשב. אמא שלי קראה לי ולאחותי ואמרה שיש לנו הפתעה. (בדרך כלל זה בגדים
) ישר רצתי למטבח, זה היה יחסית קטן לבגד אבל בכל זאת פתחתי בהתלהבות (נוהמה אני אוהבת מתנות. בעצם מי לא?
). אז אני קיבלתי כוס שהידית שלה היא פרה חמודה כזו D:, קליפס וסרט מחולק לשניים (עכשיו זה אופנתי) לשיער עם נצנצים
. אחותי קיבלה אותו דבר רק הצבע של הקליפס שונה והידית של הכוס שלה עם חיפושית משה רבינו ^^. חפירה רצינית, הא? אם קראת תרשמי אני מזניבה D: וגם את
^_______________________________________________________________^