זה ציפור?

Stinki Winki

New member
וואלה,

אשכרה קר לי! איזה יופי... תיכף צעיפים וקפוצ'ונים והתחפרות בפוכים מושיים ונעימים ~מריירת~

shmeksit

New member
בוקר טוב ../images/Emo9.gif

אז יפותשלי, שיהיה לכן שנת לימודים מוצלחת ושנה טובה! אני אוהבת אתכן המוןהמון, אל תבריזו הרבה ותציקו למורות (למרות שזה נורא כיף >>) אל תלכו מכות או משהו
טוב אתן כבר יודעות את החוקים וזה
וסליחה אתמול שלא פתחתי את המירוץ הייתי ממש עסוקה ושכחתי את זה לגמרי. אז אני אשאל את ספיר אם אני יכולה לפתוח אותו היום.

think shon

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo129.gifשתיהיה לכן שנה טובה,

אוהבת את כולכן מאודמאוד

think shon

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo129.gifמדהימה שלי../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

אני מתהמתמהמתמהמתה עלייך ועל השטויות שאת עושה במצלמהXP מתי תבואי לב"ש?DD:

broken winges

New member
שתהיה שנה טובה

אני יוצאת עכשיו עם הרגשה כזו חרא :\ מקווה שאתן יותר טוב. טוב אני חייבת לזוז,תעדכנו אותי מה היה לכן :]] אוהבת 333333>

../images/Emo163.gifאויי ואבויי *אחרי חזרה מבצפר*

אוףף יצאה לי המורה שאני הכי שונאת
ובכלל היינו אמורים להשאר שנתיים עם המורה הקודמת. הגעתי לבצפר עם החברה הכי טובה שלי ואחת החברות שלנו אמרה שנשב אני וחברתי הטובה ביותר אחת ליד השניה מאחוריה, אז היא אמרה מה אתן לא יושבת ביחד? החברה הכי טובה שלי אמרה לא ועשתה פרצוף כאילו למה שאלת אפילו זה לא ברור.
אם היא כל כך שונאת אותי למה היא ממשיכה לעשות הצגות?! אוף כל החברות שלי נזכרות בי כשהן צריכות משהו, כשאני רוצה משהו אז זה לא. טוב אני יכולה להתנחם אם זה שעדיין לא בטוח שאני אסבול אותם 8שעות ביום
כלומר, יכולת להיות שמבטלים יום לימודים ארוך DDDDDDDDDDD:

shmeksit

New member
שיעמום אחד גדול >>

הגעתי לבית הספר, פגשתי את אחת החברות הטובות שלי, החלטנו להתמקם בכיתה. אחר כך באו עוד שתי חברות שלי והלכנו להסתובב עד שיתחיל השיעור. התחיל השיעור, סידרנו את הכיתה בח' (מה אנחנו ילדים בכיתה א'?#!@$#$%) ואז המורה (שהייתה איתנו גם שנה שעברה. היא חמודה ולא כועסת אם מבריזים מהשיעור
) חילקה לנו בלונים. כן,כן, בלונים. אז ניפחנו, והיו כאלה מתקשים שלא הצליחו לנפח ו \ או לקשור את הבלון >>. היינו צריכים לכתוב שלוש תכונות שיש בנו על הבלון ולזרוק אותו לאמצע הכיתה. התחיל בלאגן, פשוט שתקנו ושמנו את הלבונים באמצע הכיתה. אז היא ביקשה מאיתנו לקחת בלון מאצע הכיתה, אף אחד לא הבין שצריך לקחת בלון שכתובות עליו התכונות שמתאימות לנו. אז היא שאלה את הילדים מה כתוב על הבלון, ולמה בחרת את הבלון הזה דווקא. אז כולם ענו: "כי הוא היה הכי קרוב אליי!" עצלנים XD. הייתה הפסקה, ואחרי זה קיבלנו מערכת. המערכת דיי סבבה, בהתחשב בזה שלא לומדים בתשע כמו שנה שעברה;;;. יש לנו רק 29 שעות ללמוד
. זה יחסית מעט. אז קיבלנו דפים על חוגים שקשורים לבית ספר, יש שם חוג אחד שחשבתי להירשם אליו. קיבלנו גם יומן ממש חמוד מהבית ספר, שנה שעברה זה לא היה. אז כולם קנו יומנים וזה, ואני ממש השקעתי ביומן שלי אבל אני אשתמש בזה שקיבלתי כי הוא יותר נוח. אני אגזור את כל המדבקות שהדבקתי ביומן באדביק אותם בחדש. שוב הייתה הפסקה. אחריה היינו אמורים ללכת לאודיטוריום (אולם התכנסויות או משהו
). אז היינו שיכבה ט' וח' ביחד, דיברו קצת על המלחמה והמנהלות דיברו וזה.. הייתה הפסקה גדולה. היה בחוץ מין טקס כזה שכל שנה כיתות יב' עושים. השנה היה ממש מעפן. ובסוף הם העיפו על הקהל מלא נצנצים והייתי מלאהה. אחר כך חזרנו לכיתה. דיברנו על המלחמה, האם לדעתינו ניצחנו או הפסדנו וכו'.. חזרתי הביתה וישר הלכתי למשב. אמא שלי קראה לי ולאחותי ואמרה שיש לנו הפתעה. (בדרך כלל זה בגדים
) ישר רצתי למטבח, זה היה יחסית קטן לבגד אבל בכל זאת פתחתי בהתלהבות (נוהמה אני אוהבת מתנות. בעצם מי לא?
). אז אני קיבלתי כוס שהידית שלה היא פרה חמודה כזו D:, קליפס וסרט מחולק לשניים (עכשיו זה אופנתי) לשיער עם נצנצים
. אחותי קיבלה אותו דבר רק הצבע של הקליפס שונה והידית של הכוס שלה עם חיפושית משה רבינו ^^. חפירה רצינית, הא? אם קראת תרשמי אני מזניבה D: וגם את
^_______________________________________________________________^

Mrs Johnny depp

New member
אני מזניבהD:

את מתה על הקשתות האלה שמתחלקות לשתיים, יש לי כזאת כתומה:] והקטע עם הבלונים מוכר לי>>. זה כל כך טיפוסי לבית ספר שלנו!
מוזר. תתחדשי על הבגדים:]]]]]]]]]]]

למעלה