זה ציפור?

באמבוק

New member
זה מטוס? ../images/Emo12.gif

לא, זה הסנדוויץ' שמתעופף לי לתוך התיק כי מגיעים הלימודים.
אלגברה.
אנגלית. $#%@#
הכל ככ קקי. ;; הלפ?

shmeksit

New member
למה להזכיר?

אני בכלל בהכחשה, אני לא חושבת שכלל על הבית ספר. צריך לנצל את הימים האלה, ואני, לא ממש עושה את זה >>

yaeloolik

New member
יאיי ^___^ (תקראו../images/Emo11.gif)../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

הייתי אתמול בתל אביב עם חברה והיה ממש כיף^________^ זאת פעם ראשונה שנסענו לבד. הרגשנו כמו שתי תיירות (היא בכלל... הדפיסה מפות
) קניתי: ארנק שרשת+ עגילים (לאמא שלי) שרשרת פנינים (לי. אני ממש אוהבת
) מכנסיים כאלה עד הברך. ופו הדוב מחופש ל- ליוויתן, סרטן
. והיום היה יום גיבוש בכיתה שלי. וראיתי את כל מי שעומד להיות בכיתה שלי... נראים סבבה^__^. יש שתי בנות שהיו איתי ביסודי (למדתי ביסודי אחד עד כיתה ג' ואז עברתי דירה..) ועכשיו אני שוב איתן בכיתה
ויש חבורה דיי גדולה של בנות שנראו לי ממש פרחות ואז גיליתי שהחברה הכי טובה שלי מכירה אותן והן חברות וזה אז צריך להכיר אותן ולראות.. אולי הן בסדר יש ילדה בשם נועה שנראת ממש מתוקה. אי אפשר שלא לחשוב ככה היא ממש חייכנית:]. מחייכת לה לכל עבר
. והמחנכת ניראת בסדר אבל אי אפשר לדעת לפי הימי גיבוש... גם ביום רביעי פגשתי אותה אחד על אחד כדי לגרום לה לאהוב אותי... אפשר רק לקוות
. זהו
קראתם?

ינקיפנק

New member
מאגניבD:

לנו היה יום גיבוש כשהייתי בכתה ז' והיה חרא. הרבצתי למישוD:

yaeloolik

New member
שנים?@!../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

מרוב הדברים שקניתי בקיץ הארון שלי כבר לא מכיל את הבגדים>< והמקום לתלות את העגילים והשרשראות גם לא מכיל...><

חחחח הפעם האחרונה שעשיתי משו יחסית

ציני,כאילו יחסית הרבה ולא אחד בפעם ב... זה..אמממ בתחילת החופש... וואו זה המון אמאאא אבל זה פסדר כבר קבעתי לעשות עם אחוית שופינג :) עם הישראכרט של אמא,והאוטו של אמא,חחחח בארנהההה הדבר האחרון שקניתי דווקא לפני השבוע..חולצה אבל ללפני זה זה היה שנים!! (גם אצלינו הארון מפוץץ,אני ואחותי ביחד בארון..או בחדר..חחח אבל אצלה זה יותר..)

yaeloolik

New member
חבל לארנה...../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

יקר שם... זה קניון לתיירים
. לכו לת"א ממש נחמד להסתובב שם:]. בכל סביבת המלך ג'ורג'.

NoaBab

New member
קניון רמת אביב זה הקניון עם הדברים

+הכי יקרים בארץ... אומנם קניון טוב אלב תחשבו על הכסף... חחחחD:

למעלה