זהו עוף.

broken winges

New member
רגע טוב שהיה לי היום

כשצפיתי שוב באינוישה ברגעים רומנטיים :]

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gifרגע טוב שהיה לי......

הרגתי סןף סןף את אנדריאל ב"דיאבלו 2"
משחק שולט

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifרגע טוב שהיה לי אתמול

כשחברה שלי (מוכשרת בטירוף בריקוד) ואני עבדנו ביחד על ריקוד לפעילות שאני מעבירה לשאר הקבוצה שלי במחנה. =]

רגע טוב שהיה לי P:

צוקי התיישב עלי והסתכל לי בעיניים, וניסה ללקק לי את האף.

shmeksit

New member
רגע טוב... רגע טוב... |מתאמצתלחשוב|

ישא בלוג סוף סוף נתן לי להירשם!

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifאמג!!!!!!11

הפכנו לשכבה!!!! עניבות ירקות וזה!!! אעאעאעאעאעאעאעאע זה היה מדהים!! ואין לי כח לפרט
יאללה, לישון יולי, לישון

behind the masc

New member
אני שונאת אותו!!!!!!!!!!1111111111

כל כך!!!!!!!111111111 למה הוא כזה עיוור? למה הוא/הם/כולם חושבים שמגיע להם הכל? שהם יכולים לשחק בנו, לפלרטט איתנו..אה אבל אז כשהם מקבלים מה שהם רוצים, אז אני כלום, נכון? @!#$%^&*)^&%$#@!$%^&*&^%$#@$%^&*)()*&^%$#@!#$%^&*&^%$@#

החיים הוירטואליים או סיפור עצוב

קודם כל אני מדגישה שאין פה טריגרים,ואולי זה יהיה טיפה ארוך..!ועוד משו זה נכתב בתקופה די מעאפנה ודי דכאונית אני מכירה והכרתי הרבה אנשים באינטרנט {אתכן,למשל},אנשים מצחיקים,נחמדים,מוכשרים, מעצבנים ועוד כל מיני סוגים. אבל אני שמתי לב שפשוט אני חיה בחיים וירטואליים. אני לא מדברת הרבה עם אנשים ,אלא אם כן באינטרנט{פורומים,צ'אטים,אייסי וכו'}/סמסים בפלאפון. אני נמצאת הרבה באינטרנט. אני לא ממש בקשר עם החברות מהכיתה. אני אפילו מנהלת להקה ב"מיי בנד"{להקה וירטואלית}. אני מרגישה כל כך רע עם עצמי. אני לא יודעת מה יש לי אני מרגישה דכאון כזה,עצבות כלשהי. בלילה בכיתי כשהתחלתי לחשוב מה שאני עושה,הייתי חייבת לפרוק אז לא בטוח שתבינו אותי..

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif../images/Emo24.gifאני לגמרי מבינה

אותך אני ניהלתי בדיוק אותם חיים עד שנה שעברה... שנה שעברה פגשתי לי חברים חדשים ומדהימים שהכריחו אותי בכל לצאת מהמחשב ולהפסיק להתבודד מהם.... זה יעבור אל תדאגי
פשוט תתאמצי יותר בלצאת עם אנשים, לדבר איתם וכל זה.... זה בסדר שיש לך להקה ב"מיי בנד" גם לי יש אחת כזאת
הכל יהיה בסדר

אני מקווה, פשוט זה מבהיל את האנשים

-"מה עושה?" -"עכשיו באינטרנט..ואח''כ אותו דבר".. -"אהה אוקיי" או משו בסגנון באמת ככה זה אצלי בזמן האחרון.. ותודה על העידוד

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif

לפי דעתי רק אנשים מטומטמים יבהלו מבן אדם שמנהל חיים וירטואליים... ברצינות יש דברים יותר גרועים לדוג' קחי אותי... עד לפני לא מזמן הייתי תמיד שקועה בדיכאון תמידי... תמיד ניסיתי להתאבד...אבל החברים לי ואנשים אחרים לא נבהלו מזה להפך הם ניסו לעזור לי.... את רואה יש דברים יותר גרועים...
לנהל חיים וירטואליים זה לא הכי גרוע שיכול להיות
הכל יהיה טוב...
יש לך איסי/מסן

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif |מואהב|

in this town we call home everyone hear the pumpkine song...
אני מאוהבת בסרט הזה
ג'ק
|ריר| תקשיבו בנות חשבתי לעצמי.... מה כדאי יותר
לפתוח קומונת "הסיוט לפני חג המולד"
או לפתוח קומונה מיוחדת שבא ניתן יהיה לסגוד לטים ברטון
ולסרטיו

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif מזל טוב מותק!!!!!!

עד 120!!!!!!!!! יומולדת שמיח!!!!!!!!!!!!!

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifמזל טוב מתוקה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

שיהיה לך המון אושר, יומולדת שמחD: ונעיקר תהני

למעלה