ומה שמסביב :]

t h e windman

New member
בלי בולשיט. ללמוד לבד זה טוב

אבל אם את מדברת על יכולות מדהימות, אז לפחות מי שמתחיל ורוצה להגיע ליכולות כאלה חייב מורה, שיתקן לו טעויות תכניקה, שככה רב מי שמנגן בלי מורה, וגם הרבה שומדים עם מורים לא טובים אפילו לא מודעים לבעיות האלה. ולמה זה מפריע בעיות טכניקה<?, לזה שבאיזהשהו שלב מי שלומד ככה בעצמו ייתקע ולא יצליח כל כך להתקדם כי פשוט לא ייצא לו והוא יוותר ויישאר גיטריסט עלוב שיודע לנגן את הפתיחה של NOTHING ELSE METTER, אם במקרה כתבתי את זה בלי שגיאות.

כחילה

New member
העצה הכי טובה:

תמצאי מורה טוב, רק אחד שהמליצו לך עליו אנשים שלמדו איתו הרבה זמן. מישהו שמלמד תוים ותיאוריה וכל זה.. ואם את לא רוצה:www.mp3music.co.il

fleaboy

New member
ולעצה היומית

מומלץ ללמוד בהתחלה עם מורה... ככה חצי שנה-שנה ואז תקני לך איזה ספר לימוד עצמי ותמשיכי לבד... ככה אפשר להתקדם הכי טוב

את יודעת שמי כמוני מסכימה איתך ^^

והוא רויייייייייייייי לא רועי :( דאגי ששני יראה את זה גם.

חח כן..

היא פשוט אמרה לי שהיא מסתכלת על התמונות באתר ששמתי, ושם יש רויייייי =), אז חשבתי שאליו היא התכוונה [כי אין לה ממש סיבה להכיר את רועי..] רק אחר כך נקלט לי שבעצם זה היה די טיפשי להגיד. לא נורא.. אני בסדר :) הייתי בויתקין בשבת אבל דיברתי עם הילה ואתם הייתם באיפשהו אחר..

פלגית

New member
בקשה לאתר

נורית שמעתי שיש לך אתר משלך ואני רוצה את הכתובות שלו..תודה

פלגית

New member
../images/Emo51.gif

אמרו לי שצילמת אותי בהכנה למחנה וזה נמצא באתר שלך אז סתם רציתי לראותך אז זה יהיה נחמד עם תגידי לי את אתר...תודה

kedeman

New member
איזה מוזר

פתאום קלטתי את השם שלי כתוב באתר שלך....

חחח הטבעונית עם הראסטות! :)

כן נו כי דיברנו על זה כשכולם היו בעל האש.. אז הוספתי :) יש אותך גם בתמונות (יום חמישי בסוף)

../images/Emo32.gif ומה שמסביב :]

המתכונות/בגרויות בפתח - זה המקום להתפרק ולהתלונן:] להציל את העצים[?] במושב ועוד כל מיני הודעות שלא קשורות לפורום אתם מוזמנים לשרשר לכאן או לעשות לי עבודה - הבחירה בידיכם

למעלה