ומה שמסביב :]

כי אין לך עדיין רשיון...

אני לא מקנאה כי אתם טסים! אני לא רוצה לטוס ולעשות מסע הסברה לישראל... אבל בכל זאת תהנה ואני אתגעגע!! והמון בהצלחה!!!

spraizler

New member
מומלץ..

הייתי בתוכנית דומה לזו מטעם הסוכנות היהודית.. הייתי במחנה טמראק במישיגן.. היה כיף חיים שם, הכרתי מלא אנשים וזה ממש מעשיר להיות בארץ אחרת לא מטעמי חופשה.. אלה לדבר ולהכיר אותם הם גם ביקרו בארץ.. רק שאצלנו הקהילה היהודית מימנה קרוב למליון דולר .. היינו 200 איש מהסביבה פה.. בכל זאת מומלץ ביותר!

fate spinner

New member
מטעם מי המשלחת הזאת?

זה יוצא על בגרויות. האם יהיה אפשר "להפסיד" ימים מסויימים בשביל לעדות אותן?

תשובה

זו לא משלחת זה פרוייקט מתאם הסוכנות היהודית, צה"ל ומשרד הביטחון והצופים. לגבי בגרויות וארועים מיוחדים, אפשר "לצאת" כמובן בתאום מראש.

אז ככה....

כמה חבר'ה מהבצפר שלי לשעבר בשנים שונות היו בזה ואמרו שזה לא משהו. אחד אפילו כתב על זה כתבה בעיתון בצפר שזה היה לא משהו. אבל תכל'ס אין לי מושג

עוד קצת תשובות..

הפרוייקט מיועד למסיימי ט ומעלה בקבוצות נפרדות בהתאם לגיל. משתתפים בפרוייקט כ90-100 ישראלים וכ200 אמריקאים. דרושה שליטה בשפה האנגלית לא כשפת אם אבל ברמה בסיסית, אחרי הכל אתם מבלים חודש בצמוד לדוברי אנגלית, דרושה יכולת לתקשר איתם.. זו המטרה.. יש ציפייה מבני הנוער הישראלים לקחת חלק בהעברת התכנים ובאירוח ולכן כדאי שתהיינה יכולות הדרכה ויכולות חברתיות טובות. המתעניינים יזומנו ליום מיונים. 2000 שקל יקירתי זה אכן לא מעט כסף אבל זה לא הרבה לחודש ימים מלאים באטרקציות למינהן (סנפלינג, רפטינג, ג'יפים, מוזאונים, שייט) לינה, כלכלה, הסעות, אבטחה והדרכה מלאים. בעניין הכלכלי- במידה ומישהו עובר את המיונים מעוניין מאד והבעייה היחידה היא כלכלית אפשר לפנות לבקשת מלגה. סך הכל מדובר בחוויה חד פעמית של יכולת להסתכל על הארץ שלנו קצת אחרת, דרך עיניים מבחוץ, בחודש אינטנסיבי של חויות. הזדמנות לשפר את האנגלית, ליצור קשרים ולהכיר חברים ממקום אחר ולהיות שגרירים של מדינת ישראל שלא תמיד מכירים... אה ואגב, מה הקשר שלי... זה עתה תמה תקופת שרותי בתנועה (באופן רשמי...) והינני חיילת בצבא ההגנה לישראל המשרתת על מדים (גם קודם הייתי חיילת באפן רשמי..) התפקיד החדש שקיבלתי הוא בצוות פיתוח של פרוייקט חץ וקשת כשכרגע אני מתעסקת בעיקר בגיוס חניכים וכמובן שבני הנוער שלנו בראש מעייני... הרבה אהבה.. טוראי נ.

מעיין©

New member
יעל../images/Emo99.gif

איזה כיף לך...
הגעגועים משגעים אותי...כשהייתי בגרעין לא חשבתי שאני אתגעגע אליהם כל כך כשניפרד...

NKstuff

New member
אם אני לא טועה

אני לא יודע לבטח, אני אבדוק ביום ראשון (עם נועה, ואם אני לא אראה אותה, אני פשוט אשאל מישהו אחר). אם אינני טועה - אלא אם עוסקת בהדרכה בצבא (מו"ח, מד"נ, וכד') אז בעייתי להגיע לפרויקט הזה... אבל נבדוק את הנושא. (יי! איזה כיף לי! נוע'לה עברה לשרת איתי!)

נ ו ם

New member
על הנייר אני משקית עליה אבל מתפקדת

כמשקית חינוך, מן הסתם יוצא לי להדריך הרבה - טיולים, הסברות שבועיות, שיעורי עברית וכו'.

למעלה