ומה שמסביב :]

dikla528

New member
שאלה...

אין את אותו פרוייקט רק ללכת לחול איתם?? חודש ימים אנחנו ניהיה שם כאילו בלי לחזור הבייתה? אנחנו ישנים באוהלים וכאלה או באכסניות / בתי מלון(אני יודעת שאין מצב חח)/ בצפר שדה וכאלה? הקובץ שצירפת לא נפתח לי יש מצב שאת שולחת אותו אלי לאימייל? - [email protected] תודה דיקלה =]

תשובות לחיילים ואזרחים..

שבתות- הפרוייקט מתחיל ביום רביעי ולכן את השבת הראשונה אנחנו נשארים לשבת גיבוש בהרי ירושלים. שבת שניה נוסעים הבייתה ביום חמישי עד ראשון, שבת שלישית כנ"ל רק שלוקחים איתכם לאירוח אמריקאי או שניים. מי שרוצה ויכול כמובן. השבת השלישית היא סמינר שבת ופרידה באילת. יום שלישי שאחריה אם אני לא טועה חוזרים הבייתה.. הלינה- דווקא יש מצב, זה לא טיול של התנועה, ישנים מס לילות בבתי מלון בי-ם ובת"א, ישנים בשטח בהרי אילת ובכנרת, ישנים באכסניות בצפון ובאילת וישנים באוהלים בגדנ"ע.. לחיילות.. אני לא קשורה למיוני מדריכים כ"כ, אבל למיטב ידיעתי מיוני חוגרים כבר היו כי ההכנת סגל הראשונה היא בסופ"ש הזה. אם מאד חשוב לכן פנו למפקדים שלכם הם אמורים לדעת (שיפנו למדור הכנ"צ)

פנטילון

New member
תקשיבי ותקשיבי טוב!!!

דבר ראשון יש לו שם!! דבר שני.... מכה את בעצמך... דבר שלישי הישמרי לך! אומרים שכנופיות הרחוב של נורדיה וגנות הדר וותיקים עלולות להיות מסוכנות... מסוכנות מאוד! הישמרי לך מהנשק הסודי שלנו!!! וחוצמזה.... לפחות לנו יש גרעינרית!!

פנטילון

New member
לא טוב כמו שאנחנו מסתדרים עם

הגרעינרית שלנו... שהיא ללא ספק אחת הבסדר! יודעת מה? אפילו בסדר+!

just stav

New member
חייבת לציין שהשרשור הזה מבדר עד

מבדר+
מה קרה במושב? שוב שורפים עצים? אה, לא, נכון.. העץ נדלק לבד פעם קודמת...

s h e e p i t

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo70.gif

וזה עוד החלק היפה של המועדון
(אם אפשר לקרוא לו ככה בכלל) וארן- אל תיתן לקשת לרשום הודעות יותר... היא יותר מדי צנועה.

yotamstei

New member
כמה עצות

א. אל תלמדי מאתרי אינטרנט. ב. תלמדי עם מורה, רצוי בנאדם שיתן לך בסיס של תאוריה ותווים. ג. אחרי שכבר למדת תווים ואקורדים תנסי להמנע מהם כמה שיותר ולהשתמש בשמיעה כמה שיותר על מנת ללמוד מנגינות חדשות. זה גם כיף יותר וגם מפתח יכולות מדהימות. אם בחרת להתעלם מהעצה הראשונה שלי אז אני ממליץ לך ללכת לפורומים כמו "כלי נגינה ונגנים", "קומונת גיטריסטים ובאסיסטים" וכד', סביר להניח ששם ידעו יותר טוב.

Bardogo14

New member
../images/Emo45.gif

תוים חובה. עדיף ללמוד יצירות קלאסיות לפי דעתי, זה משפר את הטכניקה וזה יפה מאוד.

אני בכלל אומרת

שעדיף ללמוד לבד, מחוברות וכאלה. בלי מורה... הכי טוב. ככה זה מפתח יכולות מדהימות. אבל למתקשים (כמוני, למשל...) בהחלט עדיף מורה. והמלצה - תלמדי תווים. לדעתי זה חשוב. וכמובן - מה שההוא אמר.. כל מה שהוא אמר...

למעלה