ומה שמסביב :]

שני, בשבילך.. הכל! =)

הנה, כתבתי בפורום כמו שכל כך רצית. והנה, תמונתך המבוקשת. נורית (או "כפר יחזקאל" בשבילך.)

gl12345

New member
בקשה-

קניתי גיטרה קלאסית חדשה,מתחילה ללמוד לנגן בה והייתי מעוניינת לבקש מאלה שמבינים בתחום שיתנו לי אתרים טובים למתחילים-תודה:)

פנטילון

New member
הקשיבו הקשיבו!! הודעה חשובה הודעה

אל תיתנו לנו למות!!! אל תיתנו יד לשטות!!! אני קורא לכם לעזור לנו קהילת העצים של נורדיה, לעזור לנו כדי שלפחות אחד מאיתנו ישרוד! אל תתנו להם לעשות לנו את זה!!! לא שוב!!! על החתום. העצים מאחורי המועדון בנוג"ה (לב שרון שליטה!!!) נ.ב. הגרעינרית שלנו הכי טובה:)

פרוייקט חץ וקשת

פרוייקט חץ וקשת הוא פרוייקט שמארח קבוצת נוער יהודי מארה"ב עם נוער ישראלי למשך חודש בארץ. במהלך חודש זה בקבוצות מעורבות ישראלים ואמריקאים מטיילים מרמה"ג לאילת דרך י-ם, ת"א, מצדה, נגב ועוד. סיורים רגליים, ג'פים, רפטינג, סנפלינג ביקור במוזאונים וכ"ו. הפרוייקט קורה ב30.6 עד ה27.7 בחופשת הקיץ. הנוער הישראלי המשתתף בפרוייקט הוא הפנים של המדינה שלנו. משתתפי התוכנית הם שגרירים של מדינת ישראל בארה"ב. דרך אירוח של בני הנוער האמריקאים בביתכם לשבת ודרך המון חוויות משמעותיות ומהנות במהלך החודש תכירו חברים חדשים, תצרו קשרים חוצי אוקיינוס ותתרמו קצת לתמונה המצטיירת בעיניהם של בני הנוער היהודים בארה"ב על ישראל. רבים ממשתתפי הפרוייקט בוחרים בהמשך לעלות לארץ, לתגייס לצה"ל ולחיות כאן. לקראת הפרוייקט יתקיים יום מיונים למתעניינים בצפון ב15.5 בת"א ב23.5 ובדרום ב25.5 הגעה ליום המיונים אינה מהווה התחייבות. על מנת להגיע למיונים יש למלא את הטופס המצורף ולהחזירו למייל [email protected] עלות הפרוייקט 2000 שקלים עם אפשרות לתשלומים. במידה ויש התאמה רבה ומוטיבציה גבוהה להשתתפות בפרוייקט וקיימת בעיה כלכלית ניתן לבדוק סיבסוד. לפרטים נוספים אפשר לפנות במייל הנ"ל או אליי או לשני בטלפון 03-6303677 ואפשר גם להשאיר כאן פרטים של מי שרוצה שנחזור אליו.

היי../images/Emo24.gif

למקרה ששמתם לב, בזמן האחרון [אהמ שבועיים+] אני לא הכי בסביבה... חופש פסח היה עמוס מאוד, ומחר ישלי מתכונת בתקשורת ויום שני בגרות במחשבים ו.. קיצר אין לי כלכך זמן אז לא רואים אותי בסביבה.. אבל
זה לא אומר שאני לא כאן. תדעו לכם - אני נכנסת לפורום לפחות פעם ביום, אפילו שאני לא כותבת... בקיצור, אני כאן לכל מקרה של בעיות וכאלה.. ועכשיו בכלל החודשיים הקרובים [5 בגרויות
] אז.. אני קצת אעדר.. תסלחו לי נכון?:] מה שאני אומרת בתכלס זה שאני קצת אחסר בזמן הקרוב אבל אני עדיין כאן ואם צריך משו אז אפשר לפנות אלי [מור נראה לי קצת יותר לחוצה אז אל תציקו
]...
ואני גם שמה עליכם עין.. אז... תתנהגו יפה:] אתם לא יודעים כמה אני שמחה להכנס כל פעם ולראות שאתם עוד חיים כאן ושהפורום לא מת
כפרעליכם
אני אוהבתותכם ומתגעגעת המון
אני

טיסה נעימה!../images/Emo160.gif

מוטק'ה שתהיה לך טיסה נעימה, תהנה במשלחת, תעשה כיף ושיגועים. שיהיה לך מעניין והמון בהצלחה!
פאטמה

kedeman

New member
בהצלחה בבגרויות, ועוד משהו

נגנב לי הפלאפון :( בזמן ההכנות ליום השואה מישהו פשוט נכנס לבית העם ולקח לי את הסלולארי מהשולחן... חוצפה! אז אני מנותק מאוד מהעולם ומקווה בעיקר לטוב

../images/Emo24.gif

תהנה ותלמד ושיהיה לך רק טוב. וגם למורקי, שלפי מה שהבנתי גם נוסעת:] בהצלחה

THE sky angel

New member
=) מה שרציתי להגיד !!

זה שאני גם טסה ואני לא אהיה פה אאבל אני אנסה להיכנס מאנגליה אני מקווה שיהיה לי זמן.. מצטערת שאני לא פה הרבה עובר עליי לחץ רציני... רק שתדעו שעברתי טסט יום שני =) יאיי.. ונשארו לי עוד 4 בגרויות.. ואני חוזרת יום לפני היומולדת שלי חיחי =) יום נעים שיהיה.. אנחנו יוצאים היום ב4 לפנות בוקר.. שיהיה לכולם כיף ושמרו על הפורום- עדי אני סומככת עלייך... אמממ עכשיו אני הולכת לשטוף את האוטו שלי!! איזה כיף לי.. =)

יו את מדהימה!!!!!

בהצלחה ב-4 בגרויות שנשארו ומזל טוב על הטסט! אני יכולה להגיד שאני אכולת קנאה?! וגם מתה מגעגועים!! תהני המון ואל תשכחי מתנות. מתה עלייך!

כחילה

New member
היי מה איתי?

למה לי את לא מאחלת בהצלחה ואומרת שאת מקנאת בי?

כחילה

New member
אם הפורום לא נפרד ממוטי../images/Emo26.gif

מוטי יפרד מהפורום. טוב אז כאמור, הלילה לפנות בוקר אני ממריא לאנגליה ל-8 ימים, ואני לא יהיה פה בשביל לקרוא את ההודעות החפרניות שלכם והשמאלניות של נגה- אבל תהיו בטוחים שאני יתגעגע אליכם. חיי אינם חיים בלי התנועה!!! יאללה ביי, שמרו על עצמכם. מוטי המד"ח

למעלה