דחוף לkfitzi.....

מה הקשר בין התגובה שלכם לבין

האיומים ששלחתם לתפוז, נענע ו ynet? ולא ידעתי שפוטרתי...חבל, אולי הייתי מבקש משכורת וימי מחלה.

kzenator

New member
שטויות.

זאת תהיה התגובה האחרונה שלי אליך. מעולם לא שלחנו איומים. פשוט ביררנו מדוע הסירו שרשורים שלנו לגבי כיתות אמן. - דרך אגב בתפוז ובפורומים נוספים קיבלו את ההסבר שלנו והתירו לנו לפרסם. אצלך משום מה ההסבר לא התקבל, ההתנהגות שלך היתה אגרסיבית ומעלה תמיהה במיוחד לאור העובדה שהתרת באותו יום שהסרת את השרשור שלנו למכללת BPM לפרסם הודעה על כיתת האמן שלהם. האם זו לא חוצפה וניגוד אינטרסים? מנהל פורום צריך להיות אובייקטיבי ואתה מעולם לא חסכת את רגשותיך כלפי רשת כלי זמר. ולגבי פיטוריך. לאחר בירור עם מנהלי נענע זה מה שנמסר לנו בנוסף לעוד מידע לגבי התנהגותך שבוודאי אינך רוצה שאחשוף כאן. עצה לעתיד: סייג לחוכמה שתיקה. ועוד דבר.. אם יש למשהו כאן או בכל פורום אחר בעיה, אנו תמיד שמחים לשמוע. אני חושבת שעשרות אלפי לקוחות מרוצים לא טועים, ואם אנו טועים אנו נשמח להודות בכך ולשפר.

שוב את לא עונה לעניין, גברת שקרנית,

למה אתם מאיימים על תפוז, נענע וynet? ואת מוזמנת לחשוף, במיוחד את העובדה שמעולם לא עבדתי בנענע, אלא התנדבתי, ועזבתי לאחר שהם הבהירו שאין להם עניין לתמוך בדפדפנים. אבל אם את כל כך רוצה לשקר, את מוזמנת. ומשום מה, עד היום לא טרחתם להסביר מאיפה נובע ההפרש בין 500 דולר ל5000 ש"ח, שאתם גובים, לעומת המחירים של פנדר.

kzenator

New member
תגובה אחרונה לגמד..

אני חושבת שעניתי לעניין.. את המידע לגביך קיבלנו ממנהלי התוכן באתר. ואני חוזרת ואומרת שמעולם לא איימתי על נענע בוודאי שלא על YNET ולא על תפוז. מנהלי האתר כאן בוודאי ייתמכו בזה. לא נשאלתי לגבי מחירים ולכן לא הגבתי. אבל אשמח להסביר לך ולכולם מניין הם נובעים. למרות שנראה לי שרובכם יודע. כשרואים מחיר של מוצר בחנות בחו"ל, הוא לא כולל מיסים, מכס, עלויות שינוע והובלה, לא כולל עלות של בדיקות נוספות כמו מכון תקנים ובוודאי שלא עלויות קבועות של כל חנות ברשת קמעונאית. אין לשכוח שאנו מעניקים שנה אחריות על כל גיטרה חשמלית שנמכרת אצלנו ומחזיקים מלאי חלפים מקורי זמין תמיד. אני בטוחה שרבים מכם עשו את החישוב וגילו שזה בסופו של דבר די דומה לרכישה בארץ. ובל נשכח, אנו דואגים להביא לכם את מיטב הכלים, מבחר עצום של דגמים על מנת שתוכלו לנסות ולחוות אותם, אבל אנו רשת קמעונאית וכמובן שאנו רוצים למכור. הרי זה כמו לבוא בתלונות ליבואני IPOD לגבי המחיר בארץ לעומת המחיר בחו"ל... או ליבואני מסכי טלוויזיה של TOSHIBA .. אני סמוכה ובטוחה שגם המתחרים שלנו לא מוכרים את המוצרים שהם מייבאים במחיר הנקוב בחו"ל.. משום מה אתה לא בא בטענות אליהם. מדוע? בסופו של דבר, אם היית עושה את הדברים נכון היית פונה אלינו לקבלת הסבר, והיינו שמחים לספקו. אולם התנהגת בצורה מחפירה ולכן הסירו אותך מהפורום, ולכן גם מחקת את ההיסטוריה של כמה מהשנים האחרונות וגרמת למנהלי נענע לעבוד שעות על מנת לשחזרה. ואני מזמינה את כולכם לברר מולם ולראות מי משקר..

בתור מוזיקאי ואחד שעסק בייבוא

בתחום אודיו לארץ - הסיפור עם המכס, מיסים (מכס זה מס לא צריך לכתוב פעמיים), מכון תקנים ועוד שאר ירקות - כל זאת ועוד יש גם בחו"ל. מה גם שהמס נמוך מאוד בארץ ועומד על 15.5% מעמ ובאזור ה12-15% מכס וזה רק על חלק מהמוצרים. על רובם יש רק מע"מ. אתם קונים במחיר של distibuters לא במחיר צרכן בחנויות. בגלל שאתם מוכרים יקר, אתם מוכרים פחות ולכן כח הקנייה לשכם חלש מאוד והמחירים שאתם מקבלים הוא לא מספיק אטרטיבי. אם תחליטו להפסיק לעבוד עם ספק גדול מחול זה לא ממש יזיז לו. ושורה תחתונה - אני ועוד המון צרכנים חכמים היום כבר מזמן קונים הכל החו"ל. השירות שמקבלים מספקים בחו"ל הוא פי כמה טוב יותר מבארץ והזמן שילוח יכול להיות אפילו קצר יותר מזמן המתנה בארץ (אתם מחכים להצטברות של הזמנות ושולחים בד"כ באוניות). אתם מסתמכים על "הנחת אומנים" של 30% ועל "אבא תקנה לי" מילדים מפונקים חסרי סבלנות. העניין הוא שהילדים של היום כבר מזמן מכירים את איביי ו"אבא תקנה לי" מתחלף במהירות ל"אבא תן לי את הכרטיס אשראי אני רוצה להזמין מאיביי".

RoieL

New member
הנחה למוזיקאי זה 20% אם אני לא טועה

[אני יודע ממורה למוזיקה שהיא גם דודה שלי]

grassus

New member
+1 גדול מאוד

על כל העניין של חו"ל... בהחלט הרבה יותר משתלם לקנות בחו"ל ואנשים לאט לאט מבינים את זה. זה יותר מבחינת מחיר, זמן ושירות. המחירים של כלי"ז מאוד גבוהים.. אם אין בחנות משהו שצריך אפשר לחכות חודשים על גבי חודשים.. והשירות לי יש נסיון לא טוב עם השירות של כלי"ז.. ומעניין שכל הפעמים הלא נחמדות האלו היו כשבאתי לבד. וכשבאתי עם אבא.. הפלא ופלא.. אבל אני לא רוצה להכנס לנושא

wish i was here

New member
גברת כלי זמר.

נראה שאת יותר מעוניינת בלהתנגח בגמד מאשר לאגור עצות לגבי שיפור הרשת שבה את עובדת. ולגבי הרשת שלך- המחירים בשמיים,השירות בקרשי והמבחר סביר+. ובאמת שהמתחרים שלכם עדיפים....היתרון היחיד שלכם זה שאתם רשת גדולה וותיקה ולא יודעי עניין באים אליכם. נאמר ע"י בן-אדם בלי שום "אינטרסים"-זאת דעתי.

kzenator

New member
ממש אבל ממש לא..

לא באתי להתנגח באף אחד אלא להביע את דעתי כמייצגת הרשת. ולגבי מה שאתה אומר -צר לי אבל זה לא נכון. רוב יודעי העניין דווקא באים אלינו. מספיק לראות על מה מנגנים רוב האמנים ואנשי המקצוע בארץ כדי להבין זאת. לעניות דעתי המבחר הרבה יותר מסביר + , אני לא חושבת שיש משהו ממהמתחרים שלנו שיש לו את המבחר הזה.. לגבי ההערה על השירות, אנו משתדלים לתת למוסיקאים את השירות הטוב ביותר שניתן, יחד עם זאת כמות האנשים הנכנסת לסניפי הרשת שלנו והיקף העבודה הנדרשת בהשוואה למתחרים שונה ולעיתים קשה לתת לכל אחד את תשומת הלב האישית שניתנת בסניפים קטנים ופחות עמוסים. אני חושבת שבגלל זה תמיד מתלוננים על ה"גדולים" בתחום.. אני אשמח להתייחס לכל תלונה על שירות באופן ענייני. אך אם לא תפנו אלינו עם התלונה איך נדע לשפר? אני חוזרת ומציינת, ניתן לפנות אלינו דרך האתר או דרך המייל בכל בקשה, הערה או ביקורת. אנחנו קוראים הכל.

Katarzis

New member
../images/Emo45.gif תגובה עניינית לחלוטין - אבל

היו גם מקרים שגרמו לאי נחת. אשלח לך מסר בקרוב.

wish i was here

New member
אוקיי

לגבי מבחר-קפצי למיוזיק סטור פעם,תראי איזה מבחר ענק יש להם. או בכלי נשיפה-גינזבורג לא רואה אתכם ממטר. לגבי המחירים-המחירים שלכם בשמיים,באמת,עם כל העלויות שציינת זה לא מגיע לקני מידה כאלה,גיטרה שעולה 500 דולר בארה"ב עולה אצלכם 5000,בעוד שגיטרה אחרת שעולה 500 דולר בארה"ב תעלה במרום הרבה פחות מ5000. לגבי השירות-כשאני רואה מוכרים משקרים לילדים קטנים(אומרים להם שג'ורג' האריסון ניגן על הפשע הזה שקוראים לו SX,או שלקלפטון הייתה פנדר מקסיקנית) אני מתחיל לחשוב מחשבות מסויימות לגבי השירות שלכם,ולוקח כל דבר שהמוכרים שלכם אומרים בערבון מאד מוגבל. חוץ מזה-לבוא ולחפש ידית וואמי לגיטרה,ואז שיגידו לי שאין כאלו בארץ ושאפשר להזמין,ואח"כ למצוא ידית כמו שאני מחפש במרום,זה מעצבן. הסניפים שלכם יפים-במיוחד סניף ת"א ויש לכם בסניפים כמה גיטרות מדהימות (איבנז ג'ם,הגיטרה של ווס מונטגומרי),אבל השירות רקוב. לתשומת לבכם.

Katarzis

New member
אתה צוחק נכון?

איך אתה יכול בכלל להשוות בין המבחר של מיוסיק סטור לזה של כלי זמר? ולמען ההגינות - ואם אתה מדבר על מחירים - להשוואה - מחיר של טונבון בכלי זמר נמוך במאות שקלים מזה של היבואן הקודם.

kzenator

New member
לגבי הגיטרה ב-500$

אני רוצה לבדוק את הנושא, מאחר ולא אחד מכם העלה את הדוגמה הזו. האם תוכלו להעביר אלי קישור רלוונטי?

Molchansky

New member
לגבי מיוזיק סטור

עדיף שלא תזכיר אותם, פעמיים סבלתי מהם פעם אחת שבאתי לקנות אצלם PRS יד שניה, הם רצו עליה 17,000 ש"ח כשחדשה אני יכול להשיג ב-14,000 ש"ח. ופעם אחרת שבאתי לקנות כבלים, הבן אדם חשב שאני לא שם לב והפעיל כמה אפקטים כשהוא רצה להראות לי את ההבדל בין כבלים זולים ליקרים. והבן אדם הזה הוא בעל העסק שם לא סתם מוכר.

terje

New member
בתור אחד

שקונה הרבה ציוד מוזיקלי יש לי בעיה עם המחירים בעיקר. השירות לעיתים לוקה בחסר ויש קצת הרגשת זילזול מצד המוכרים (אני מדבר רק על סניף תל אביב, כמעט ולא יצא לי להכינס לסניפים אחרים). אם תיכנסי לחנות מוזיקה גדולה בארה"ב למשל, השירות הוא מסוג אחר, לא עניין של כמות יחס או מקצועיות השירות אלא גישה בלבד. מאוד מכבדים את הלקוח או בכלל כל אחד שבא לחנות בין אם הוא מוזקאי סוג ז' או שמא הוא מוצארט. בקשר למחירים, בתור אחד שקונה הרבה ציוד - כל פעם שיש לי קניה לעשות אני שומר אותה לחו"ל, מה לעשות שפנדר בארה"ב הם חצי מחיר פשוט. והמבחר שם הוא אדיר. לא הרבה אנשים מודעים לפער המחירים העצום ולא לכולם יש טיסה באופק.. ואין לי גם מה להתלונן, זאת לא גניבה- המוצר שווה כמה שאתה מוכן לשלם עליו.( גם אם זה מליון שקל על גיטרה מניילון) ואם מצאתם מישהו שישלם לכם (כנראה הרבה כאלה) אז כל הכבוד ואני שמח שאתם מצליחים (ואני לא ציני). המבחר לוקה בחסר לטעמי.. אבל מה לעשות ששוק קוני הגיטרה ושאר הציוד בכל ארץ הקודש לא מגרד אפילו את עשירית השוק שיש בשכונה אחת באל.איי.... סה"כ הרשת לטעמי סבירה מאוד, תמיד יש מקום לשיפור.. ואני מקווה שתיקחו דברים שהחבר'ה פה אומרים לתשומת ליבכם, כי על כל הודעה פה בפורום יש בערך 30 איש שחושבים אותו דבר.. רק או שהם לא חברים פה או שהם לא מוצאים טעם לשכפל ביקורת. תודה ויום טוב יותר.

kzenator

New member
OK לקחתי לתשומת הלב

אני מבטיחה להעביר את המסרים שלכם לתשומת לב המנהלים הן של הסניפים והן של הרשת בכלל. לגבי ההשוואה לחו"ל - ובכן אנו באמת שואפים להיות כמו הרשתות הגדולות בחו"ל, אולם פלח הלקוחות בארץ בתחום זה עדיין לא מתקרב למימדים בחו"ל , הלוואי שכך היה. אין לי ספק שאם היה ביקוש רב יותר בארץ אז גם הסניפים היו גדולים יותר והמבחר בהתאם. יחד עם זאת, אנו משתדלים להשתפר תמיד. אני מודה לכל המגיבים ואני אשמח לקבל מכם עוד רשמים והערות במייל! אם נתקלתם ביחס מזלזל, או שירות לא הולם צרו עימי קשר, ואנו נטפל בנושא באופן מיידי. המשך יום נפלא לכולכם!

Katarzis

New member
אני חושב שהסיבה שנטפלים אליכם

היא פשוט בגלל שאתם הכי גדולים... המחירים בכל החנויות בארץ הם די דומים, אין ממש הבדל. חוץ אולי מרעש געש ששם המחירים הכי נמוכים אני חושב. אני לא מוצא רע ברשת שלכם, חוץ מהעניין ששלחתי לך במסרים, אבל אני בספק אם זה יטופל.

למעלה