דחוף לkfitzi.....

Y036

New member
אבל אתה טועה במושג הזה

חופש הביטוי - חופש הביטוי קיים עד שאתה פוגע במישהו, ואז זה כבר לא חופש הביטוי, ובגלל דברים כאלה שרשורים נמחקו.

wish i was here

New member
אפשר לדעת

למה אתה מפרסם את זה בראש חוצות אם זה בעצם הודעה רק ליובל? שלח לו את זה בפרטי...אלא אם אתה פשוט מתנהג כמו ילד שרוצה לעשות רעש.

evan

New member
מה לעזאזל אתם רוצים מהמנהל ?

אנחנו לא רוצים כאן שכונה, אנחנו לא רוצים כאן שפת רחוב, אנחנו לא רוצים כאן התבטאויות עילגות ועלבונות זולים בתירוץ נבוב של חופש ביטוי. תכניס לך לראש, חופש ביטוי לא נותן לך את האפשרות להתבאט בפוגענות. יש לך בעיה עם כלי זמר ? ספר עליה. את השנינות המדהימה הזו שמור למקום אחר. אם אני רואה הודעה עם כלי זמר עובר לי בראש "אה, הנה ילד בן 7 שלמד לקלל", זה לא מכובד. יותר חשוב לך לקרוא להם כלי זבל או יותר חשוב לך להיות מובן ? חבר'ה, לעבור לשלב הבגרות.

tomsoier

New member
אני אין לי שום בעיה עם עלי זמר נהפוך הוא...

אני דווקא בכללי דיי מבסוט מהם.. אבל הרעיון הכללי הוא שאין לאף אחד זכות לסתום פיות. ואין להסיק מכך שאדם רשם משהו שזה יכול ליפגוע במישהו אחר.. אם מישהו פירסם משהו שפוגע במישהו אחר אז בודקים את הנושא ואם זה מוצדק אז מוחקים וכדומה.. אבל לא ככה סתם על סמך דעתו של המנהל..

נוןעומר

New member
איזה שרשור ארוך, לעזאזל

באמת, הדבר הכי חשוב פה לאנשים זה שהם יוכלו להגיד "כלי זבל"? אישית זה אחד הדברים הקטנים שמעצבנים לי את העין כשאני קורא בפורומים, זה נשמע ילדותי ולעיתים גם מתבכיין (כמובן, אני לא חושב שזה בהכרח משקף את אופיו/ה של הכותב/ת).

Kfitzi

New member
אוקי, קראתי את כל השירשור

עם כל הצער שבדבר... (
) כמה דברים, * אני אשתדל לא להתיש בהודעה ארוכה. 1) אני רוצה להגיד תודה. אני מודה על הפירגון ויותר מזה אני מודה על האכפתיות. אני מעדיף שאנשים יגידו את דעותיהם גם אם הם מנוגדות לשלי מאשר אנשים שמקבלים את מה שהולך בשקט. 2) לא באתי להטיל אימה, להפך. אני רוצה להפוך את המקום הזה לנעים יותר. אין הצדקה, לקלל ולדבר בשפה ירודה. לפגוע באדם אחר זה לא מוצדק. אני לא נותן כאן את תורת הגזע. סה"כ מבקש לא לקלל. כל ביקורות תתקבל בשמחה, עליי או על כל דבר. לא מוחק הודעות כלאחר יד ולא מתכוון לעשות זאת בכלל. אם מישהו לא רוצה שהודעה שלו תימחק כל מה שעליו לעשות זה לא לקלל. אנחנו לא מעירים כאן על שגיאות כתיב, על צורות ניסוח לא ברורות, על סימני פיסוק, על חלוקה לפיסקאות... רק על קללות בהקשרים שלילים ופוגעים. 3) נושא בעלי החיים וכלי הנגינה, כמו שאמרתי 5 פעמים (סָפוּר) חשוב ומעניין מאוד! ביקשתי מספר פעמים לפתוח מחדש שירשור בנושא. השירשור ההוא נמחק בגלל העובדה שהוא ירד לפסים אישיים, שפה מגעילה ועבר לנושא אחר לחלוטין. קיבלתי את הטיפים ולמדתי לגבי מחיקת שירשורים שלמים. 4) אין לי בעיה עם נושאי אוף טופיק ואני לא אמחק אותם... הכל נושא של טאקט וכמויות, גם הומור עוקצני אם הוא בטאקט יתקבל בשמחה. אנחנו לא בהיררכיה צבאית, אני, בסופו של דבר, בא לשרת אתכם. אני לא יעשה דברים שמנוגדים לרוב חברי הפורום. לכן אני פתוח לביקורת והצעות תמיד ולכולם. ודבר אחרון, לגבי הנושא של כלי זמר שנדון בשירשור הזה : המחירים בארץ גבוהים. לא רק בכלי זמר ולא רק בתחום כלי הנגינה. מערכת המיסוי והמשלוח לארץ יקרה ובעיתית. יש מקמות שבהן אין שאלה לגבי כדאיות היבוא האישי. זה לא שכלי זמר מוכרים מגבר ב6,000 ש"ח והמתחרה בארץ מוכר את אותו הדבר ב 2000. אם זה היה המצב הרשת הייתה מתמוטטת. אתם מוזמנים לעשות השוואה בין מתחרים בתחום. אין הפרשי מחירים כאלה גבוהים. אין טעם להגיד עכשיו שבמוצרים שיש לכולם בגלל התחרות המחיר אחיד ואיפה שיש לכלי זמר בלעדיות המחירים גבוהים. גם בחנויות אחרות בתחומי הבלעדיות שלהם המחירים גבוהים. רק בבקשה, טיפה כבוד לבן אדם שעומד מולכם. אם זה נציג של חברה, אם זה מוזיקאי ותיק ומנוסה יותר, אם זה אנשים מבוגרים, אם זה אנשים בני גילכם, אם זה צעירים ממכם, אם זה מתחילים, תנו כבוד. בלי כבוד הדדי אנחנו לא נגיע רחוק. אתמול ברגע של תסכול שאלתי את ערן, אם אנשים מתלוננים כשאני מבקש לא לקלל אחד את השני.... לאן הגענו? *שיט... לא הלך.

tomsoier

New member
ישר כוח...

אל תתיאש אתה עושה עבודה טוב... ובנושא הקללות מין הראוי שתמחוק הודעות כאלו זה באמת לא לרמה של הפורום. ואכן כבוד סבלנות וסובלנות אמוריםהלהיות מעמודי התווך של כל פורום שמכבד את עצמו. אני דיי בעד שיש מנהל בעל יותר שנות פעילות(וגיל), אין לי שום בעיה נגד מנהלי הפורום הנוספים הם עושים את עבודתם כמו שצריך אבל אין מה לעשות יותר שנים בעולם ככה יותר נסיון, ונסיון תורם הרבה ידע ואני שמח שאתה פה לחלוק איתנו. בהצלחה...

eran377

New member
ואני מבקש שתשימו לב בעיקר לסעיף 2 שיובל כתב

המטרה היא סה"כ להפוך את האווירה פה לטובה, וזה לא אמור להיות מסובך מדי. אני חושב שאתם יותר מדי מחפשים את יובל בגלל שהוא מנהל חדש שבא עם המון מוטיבציה ורצון לעשות דברים. אני מבטיח לכם שתוך חודש הפורום יהיה בעלייה משמעותית בזכות יובל, אם תקטרו קצת פחות

tomsoier

New member
../images/Emo8.gifאתה לא יורד לסוף דעתי...

אין לי שום דבר נגד יובל, אני לא מכיר אותו אישית ואין לי שום בעיה עם זה שהוא מנהל, נהפוך הוא אני מברך על היוזמה. אני רק מנסה לתת קצת ביקורת בונה מנקודת מבט שלי כחבר בפורום. יובל עושה דברים ממניעים חיוביים ויש לו המון רצון ומוטיבציה לעלות את רמת הפורום, אבל יש דברים שאי אפשר לשנות וזה את האופי של בני האדם ולכן צריך לפעמים לאכול את הכובע. אז יובל תתחיל לפתח תאבון יש פה כמה שיגרמו לך לרצות להכניס להם את הכובע ל%#%#%....

Molchansky

New member
נקודת המבט שלי

קודם כל, לי אין שום בעיה עם כלי זמר, תמיד קיבלתי שם יחס מצויין המחירים שלהם באמת יקרים אבל ככה זה, לא חייבים לקנות שם, יש יד-שניה, יש חו"ל לא חסר. לגבי הכלי זבל שדובר, אמנם אף פעם לא קראתי להם כלי זבל, אבל אני רואה את זה כעוד ביטוי ולא קללה אני חושב שזה השתרש עמוק גם אצל הרבה שאין להם שום דבר רע נגד כלי זמר לגיטימי שאם יש בעיות מנהל הפורום יכול לבקש להפסיק את השימוש בביטוי הזה אבל, לא היה צריך לעשות מזה סצינה כמו שקרה, ההתייחסות לביטוי הייתה כאילו מישהו נרצח על גבי הפורום אפשר היה במקום זה לפתוח הודעה חדשה ולבקש, בלי איומים, להפסיק להשתמש בביטוי הזה איומים רק מביאים לסצינות נוספות, פשוט הודעה שבה מבקשים את הדבר ואחרי ההודעה ללא אזהרות נוספות ובלי איומים מוקדמים לבצע את המחיקה של הודעות עם הביטוי. מעבר לזה אני חושב שזה מצויין מה שקפיצי מנסה לעשות בפורום, רק שצריך לעשות את זה בלי להקים מהומות מיותרות. ואני מסכים עם שיטת ה-"דיקטטורה" באופן זמני עד שהדברים יגיעו לתצורה נאותה סה"כ זה פורום ומי שלא נותנים לו לקלל או להתבטא בצורה שאסור יכול לפנות לפורום אחר ולא חייב להשאר כאן.

jason newsted

New member
יש לי דוגמא והצעה

נכון זה לא מוצר שנמכר בכלי זמר אלא בחלילית אבל זה מספיק טוב בשבילנו. איך תסבירו שבס שעולה 850 דולר בארה"ב עולה 3500 בישראל? (לדעתי אותו יחס), מה שבטוח בכלי זמר אין דבר כזה, שם זה בטוח היה עולה 5000. אבל זה נכון בכללי המחירים בארץ גבוהים נקודה וזה לא רק אשמה של כלי זמר אלא של כל חנות בישראל (להוציא את חלילית שבאמת הכי נורמלית במחירים). לגבי יחס זה הכל תלוי לגבי באיזה גישה אתה מגיע אליהם. שאני בא במטרה לקנות המוכרים יודעים את זה מיד ומקבל יחס של מלך. אבל שאני סתם בא להתרשם נראה שהמוכרים לא מתים על זה וחסרי סבלנות. עכשיו להצעה: תאפשרו עוד הנחה על מזומן (יותר מ5% ממה שעכשיו) אני קיבלתי בחלק מהחנויות בישראל אפילו 15% ששילמתי מזומן.

oneman2

New member
הדוגמא לא ממש טובה

850X4 זה 3,400 שקל. כפול 4.5 (השער הנורמלי, לא מה שיש עכשיו) כבר מתקרב ל-4,000 שקל. אין כאן שום הבדל.

miki872

New member
זה כבר לא שער "נורמאלי" אחשלנו

השער היציג של הדולר לא עלה על 4.3 כבר דיי הרבה זמן. 4.5 כבר לא מייצג כלום.

wish i was here

New member
שער יציג כרגע הוא 4.2

שער קנייה אני לא יודע...אבל יכול להיות שאפילו נמוך יותר,זה יוצא 3570 ש"ח,שזה לא 4000

ושכחתם,

שלכלי זמר יש מחירי יבואן, והכלים לא עולים במחירים כמו בsam-ash וחבריו, אלא הרבה פחות (לפחות בשליש פחות). יש פה משהו לא הוגן, שכלי זמר "מחזיקים את הלקוחות שלהם בביצים". בסוף כולם יעברו לאי-ביי ורועי יחגוג על השלל
(עזרה לנטולי-ידע
).

למעלה