דחוף לkfitzi.....

Katarzis

New member
אני מבין לאן אתה חותר

גם כשהייתי בן 14 לא היתה לי בעיה עם הרשת הזאת.

The Walrus

New member
אני יגיד לך לאן הוא חותר

לרוב מוכרים בכלי זמר מתייחסים בזלזול לבני נוער, אלא אם כן הם באים מלווים בהורים + פנקס צ'קים.

Katarzis

New member
תשמע..

אני לא מכליל, אבל לפי חבורות הנערים שאני ראיתי שמסתובבות מדיי פעם בכלי זמר, לא הייתי מתנהג אחרת, ואני בטוח שזה לא תמיד כך - כבר יצא לי לקרא לא מעט הודעות של חבר'ה צעירים שדווקא שיבחו את השירות שהם קיבלו. ואולי תנסה לשים את עצמך פעם במקום מוכר, ולהבין מה זה לתת שירות לטיפוסים הפחות חיוביים שיש בדור הצעיר, או בכלל לכל ילד משועמם שסתם בא להעביר את הזמן - לא כיף בכלל אני מתאר לעצמי. כמובן שזה לא שולל את העובדה שחובה עליהם לתת את השירות הטוב ביותר ללקוחות, וב90% מהמקרים הם מספקים את הסחורה שזה לא רע
.

yoavse

New member
צ'מע

הייתי בכ"ז ת"א ואני לא מהילדים המעצבנים ממש לא.. לרוב אני לא מפריע למוכרים וכלום באתי לקנות כמה מפרטים, והמוכר אמר לי לחכות חיכיתי לו 10 דקותת למה לחכות? הוא דיבר עם המוכרת על סרט שראה אתמול. וגם ביקשתי ממנו פעם אחרת שהייתי בת"א לבדוק אם יש ידית טרמולו לגיטרה שלי, הוא עלה למעלה.. לקח לו זמן אז עליתי בעקבותיו והוא החליט להסתכל על הטלויזיה.. הוא ישב מול הטלויזיה וראה קליפ... שאלתי אותו מה עם הטרמולו ובתגובה הוא אמר "שש... חכה רגע" אני לא יודע מה איתך אבל אני לא מציק, לא ביקשתי הרבה והתגובה של אותו מוכר לא תגובה טובה.

grassus

New member
נכון אתה צודק

אבל אני יכול להגיד לך שהייתי שם לפחות 15 פעם... 4 פעמים עם אבא וכל השאר או לבד או עם שני חברים והיו פעמיים שבאתי עם קבוצה באף אחת מהפעמים האלו לא קיבלתי יחס טוב.. או אפילו קרוב לזה.. ופעם אחת התעצבנתי אז הלכתי לדבר עם אחד המוכרים והוא התייחס אלי בצורה נוראית..ולא התחצפתי ולא כלום.. אני באמת ילד טוב מחוץ לבית ד"א שרשמת שהיית בן 14 נתנו לך יחס טוב אם אתה בן 30 אז זה קצת שונה מהיום אתה יודע. חוץ מזה שאני בן 16

The Walrus

New member
דווקא אני תמיד קיבלתי שם שירות טוב

בערך (לא ממש הרשו לי להיכנס לחדר המבודד חוץ מפעם אחת, אבל חוץ מזה אין תלונות).

RoieL

New member
את חייבת להבין

אם נגן ישראלי מנגן בפנדר לא בהכרח משתמע מכך שהיא נרכשה אצלכם. חוץ מזה, תגובה עניינית.

Schweppesdude

New member
לא מבין גדול אבל

לדעתי בשנים האחרונות אתם (כלי זמר) התחלתם להביא את הדגמים לא הכי טובים של החברות איתן אתם עובדים. או שהדגמים החדשים של החברות איתן אתם עובדים פשוט מזעזעים. דוגמא - ראיתי בחנות מוזיקה אחרת גיטרה של silverhead או earnyball לצורך העניין באותו מחיר של סטראט והסילברהד וארניבאל פשוט לקחו בגדול! אני זוכר כי בעבר דווקא הדגמים שהצגתם בחנויות היו יותר טובים ובמחירים יותר "נוחים". לפני דיי הרבה שנים קרוב משפחה שלי - שהוא נגן יחסית מקצועי שנטש את התחום- קנה ימאהה (בס) משומשת שמישהו קנה מכלי זמר לפני כן, והגיטרה נשמעת פשוט כמו חמאה, לעומת זאת אם אלך עכשיו לסניף כלי זמר הקרוב לביתי ואקח ימאהה מהמדף אני ארצה להתאבד. (דעתי האישית כמובן, כל אחד והאוזן שלו). לגבי השירות- בסניף בעירי יש 2 מוכרנים, שניהם נחמדים, אבל שניהם בלבלי מוח. או קיי הם יודעים לעשות רעש עם הגיטרה ולהרשים ילדים מחוצ'קנים בגילאי 16 שעכשיו גילו את מטאליקה ורוצים חשמלית, אבל ביננו- לא מקצועיים.

A&A

New member
מה זה מיציתם את הירידות עליהם!

כשהייתי בחיפוש מגברים הלכתי לכלי זמר בסנטר... אני ועוד חבר... בלי שום מבוגר אחראי... ביקשתי ממנו לראות מגברים... אחרי המגבר השני הוא כבר ראה שאני לא מתכוון לקנות, אבל הוא הראה לי עוד שניים (ואני מדבר על מגברים ב1000 שקל סה"כ) ובסוף עוד העזתי לבקש "אתה יכול אולי להראות לי מגבר הרבה יותר טוב, רק כדי שאני אדע את ההבדלים, אני לא מתכוון לקנות אותו, רק לשמוע את ההבדלים) והוא חיבר אותי למגבר מנורות של איזה 4000 שקל.... בגדול... לא טוב לכם שם.. אל תלכו לשם (וזה תופס גם לגבי המחיר.. יקר לכם שם.. אל תלכו לשם!!!) וזה רק סיפור אחד מיני רבי סיפורים שקיבלתי שם שירות סביר + ולפעמים אפילו יותר טוב

khammel

New member
מחזקת את Kfitzi

חברים, יש הבדל מהותי בין הצגת עובדות ודיעות לבין קריאות גנאי ושימוש בקללות. חופש הדיבור בא להגן על דיעות ועל האפשרות להביע אותן. את זה אף אחד לא מונע מכם. למי שעוד לא למד דמוקרטיה, או לחילופין שכח או לא הטמיע, חופש הדיבור אינו מקנה את הזכות להגיד מה שרוצים איך שרוצים. זו פשוט טעות. אם מישהו יביא כאן סיפור על התנהגות לא יפה של חנות כזו או אחרת, מגובה בפרטים מלאים -- אף אחד לא ימנע ממנו ולא ימחוק את זה. כנ"ל לגבי שאלה שתשאל על הקשר בין בע"ח וכלי נגינה -- כל עוד יהיה דיון מכובד בנושא וזה לא יגלוש לפסים צורמים של הטחת העלבות. ברגע שפוסט מתובל במילים בוטות וזה לא משנה אם זה "זבל", "גנבים" או "בני-*ונות" (או כל מילת גנאי/קללה אחרת) -- אין לדברים הללו מקום וטוב שיימחקו. מי שרוצה להתלהם -- שילך לשוק. פה צריך להיות שיח ושיג ולא מהומה ויאללה מכות. זו דעתי. אני קוראת וכותבת במספר פורומים אחרים שם יד ההנהלה עוד יותר קשה ותקיפה. תרגיעו. קצת סדר לא יזיק. מה בסה"כ ביקשו מכם -- לא לקלל? זה כ"כ קשה לקרוא לרשת כלי נגינה בשמה ואז לציין את חוסר שביעות הרצון? אגב, אני מכירה סניפים זכיינים של אותה הרשת שנותנים שירות מדהים. למה מגיע להם שתקללו גם אותם? גם הם זבל? אח שלכם ילך יום אחד לעבוד שם, כי מה לעשות וצריך להתפרנס. גם הוא לפתע יהיה זבל? זה הכל. תרבות דיבור. לא תביעות ולא צנזורה.

Ultra Spidey

New member
>>

לרדת על כלי זמר נהיה דבר שבשגרה, כמו לרדת על מייקרוסופט. אין מה לעשות, רובנו משתמשים בווינדוס אבל רובנו שונאים את מייקרוסופט, בדיוק כמו שרובנו לא אוהבים את כלי זמר אבל לא מוותרים על צ'אנס להכנס ולהזיל ריר על הGibson SG האדומה. אבל אם אכן הוגשה תביעה כנגד תפוז, חבל סתם להתנגד ולהתקומם.

yotamn9

New member
מאוד פשוט

יש הבדל בין להתבטא בחופשיות לבין לדבר בשפת רחוב זולה. אני לא מבין מה הבעיה לדבר כמו בני אדם? קשה לכם לא לקלל? אל תהיו פה. זה מעכיר את הפורום ואת הרמה שלו, בדיוק כשאנחנו נמצאים במצב שבו אנחנו רוצים להעלות את הפורום בכמה שלבים.

NYMets Man

New member
תעזבו את יובל

הוא לא עשה שום דבר לא כמו שצריך... אצל יובל קיימת "מוטיבציה" מכיוון שהוא רק נכנס לתפקיד הניהול והוא מוכן להתעסק בהרבה חרא שמוטי וערן כבר הפסיקו מזמן... אתם צריכים לזכור שמוטי וערן ויובל לא מנהלים את הפורום הזה, אלא תפוז פורומים מנהלים את הפורום הזה... אבל מכיוון ש"תפוז פורומים" לא יכולים לנהל 1500 פורומים הם ממנים לכל פורום נציגים שמטרתם היא לשמור על כללי תפוז שהובהרו לכל מנהל עשרים פעם ורשומים גם בכל פורום תחת הקטגוריה של "תקנון תפוז". בקשר לכלי זמר נכון, יכול להיות שאין להם עילה משפטית לתבוע את תפוז רק בגין הודעות נאצה כנגדם בפורומים ששייכים להם, אבל עדין זה דבר שלא מתקבל יפה, ביחוד לא במערכת של חברה מסחרית גדולה (וצריך להדגיש גם, עסקית). כמובן שחופש הביטוי נשאר בעינו, אבל שוב, בגבול הטעם הטוב. גם פה, גם בפורום מתופפים וגם בהרבה פורומים אחרים, אף פעם לא הפריעו לשרשורי התלונות (בין אם זה כלי זמר או כל חנות אחרת) ואין סיבה שזה יקרה פה כל עוד נשמור על כללי דיון מאוד בסיסיים. בקשר לענין החיות לדעתי בסופו של דבר גם פה יובל יצא בסדר גמור, למרות שזה מאוד גבולי. רמת הדיון הגיע לרמות מאוד נמוכות ועקב העובדה שהדיון הזה לא היה קשור בכלל לנושא הדיון הראשי לא היה טעם בהמשכו (למרות שלדעתי מחיקה גורפת היא טעות והיה צריך להשאיר הודועת מסוימות) בקיצור, תעזבו את יובל ותנו לו לעשות את העבודה שלו אני מאמין שהוא יודע בדיוק מה התפקיד שלו פה ואני גם סומך עליו שיש לו את הכישורים לתפקיד הזה וגם כשמנהלים דיון, אפשר לעשות את זה ברמה מסוימת שניתן לצפות ממוזיקאיים שכולנו יודעים שהם אנשים איכותיים לרוב ולא מעריצות של הגיים בויז וטיפ קטן ליובל, אל תמחוק שרשורים שלמים, זה באמת מעצבן...

למעלה