בלאגן

../images/Emo45.gif בסינמה סיטי, ל10.12, 19:00

בקושי נשארו באמצע, תוך כדי שיחת טלפון עם חברה נתפסו איזה עשרה מקומות!!

2MayaN2

New member
יש מצב מישהו מסביר לי איך מזמינים? ../images/Emo221.gif

אני לא רוצה לפשל ולשלם בטעות..

חחחח את לא יכולה לפשל ולשלם בטעות אם

הגעת עד השלב של הלשלם אז הכל בסדר .... רק תשימי לב איזה כרטיס אשראי יש לך כי אולי יש לך מבצעים :) בכל אופן תרשמי לאתר לפני שאת מתחילה למלא את כל הפרטים כי זה יהיה סתם אחרי שנרשמת תמשיכי פשוט :)

2MayaN2

New member
אז לפתוח חשבון ולמלא את הפרטים ../images/Emo221.gif

שהם מבקשים ואז לשלם דרך כרטיס אשראי? ואז כשאני יבוא לסינמה הכרטיסים כבר יהיו איתי או שלוקחים שם?

adi dion

New member
אני אסביר לך ^^

ממ כן יש את כל הקטע של ההרשמה בהתחלה, ואז את פשוט בוחרת באתר את הסרט, יום ושעה ואת בוחרת את המקומות וממשיכה את ההזמנה, שם את צריכה לתת את כל הפרטים של הכרטיס אשראי ולאשר. ואז זה כותב לך שההזמנה התקבלה, וצריך להישלח אלייך אישור הזמנה לאימייל שנתת כשנרשמת. בד"כ האימייל הזה מגיע אבל פעם אחרונה דווקא לא שלחו לי מהסינמה >< אבל זה סתם אישור ליתר ביטחון שטוב שיהיה.. וכשאת באה לסינמה את צריכה להגיע עם הכרטיס אשראי שאיתו הזמנת, ואת פשוט מעבירה אותו שם במכונה האוטומטית, זה מדפיס את הכרטיסים וזהו :)) (כתבתי בדיוק איפה המכונות האלה ואיך זה הולך בסינמה בתגובה לדיאנה איטונין כמה הודעות למטה אז תראי :p)

vampire girl1

New member
ניסיתי להזמין גם.

אני חייבת להדפיס? כי המדפסת שלי לא עובדת. אני לא יכולה פשוט לבוא עם הכרטיס אשראי לסינמה? כי היה רשום שההזמנה מאושרת.

נראה לי שמספיק כרטיס אשראי

אבל אולי עדיף לבוא גם עם ההזמנה.. את לא יכולה לשלוח למישהו שידפיס? ד"א, קיבלת אישור באימייל? משום מה זה לא שלח לי

דחוף :)

תקשיבו אני גם הזמנתי כרטיס וננתי מספר כרטיס אשראי וזה והכל התקבל ונרשמתי לאתר אחרי זה זה התנתק לי מהמערכת ובהרשמה זה בכלל לא ביקש סיסמא :S אני לא יודעת את הסיסמא ניסיתי את האיימיל וזה רושם לי שלקוח לא קיים...שלחתי 584949 פעם שחכתי סיסמא לאיימיל וזה לא שולח לי כלום...כבר שילמתי והכל ואני מפחדת שיורידו כסף ואני אדפק בלי כרטיסים :S לעוד מישהו זה קרה פה?כי זה גם קרה לחברה שלי

vampire girl1

New member
גמלי קרה בדיוק אותו הדבר!

פשוט תבואי לסינמה עם הכרטיס אשראי ותמשכי את הכרטיסים מהקופה של הכרטיסים שהוזמנו מראש.

adi dion

New member
בעקרון רק אשראי מספיק

כי אם הזמנת מראש, ממילא את מוציאה את הכרטיסים מהמכונה האוטומטית. אבל זה סתם טוב שיהיה לך את האישור רק ליתר ביטחון :)

adi dion

New member
מממ..

(את הולכת בסינמה נכון?) בכניסה כשהולכים שמאלה לכניסה לאולמות קולנוע, אז ממש לפני שנכנסים לשם יש מצד שמאל ליד הקופות כמה מכונות כאלה, שמעבירים בהן את הכרטיס אשראי שאיתו הזמנת וזה מדפיס את הכרטיסים שלך. אפשר ת'כלס לקחת גם את הכרטיסים בקופה אבל המכונה חוסכת ממך לעמוד את התור הענקי של הקופות, התור למכונות זורם סופר מהיר :)

למעלה