חחחחחח אתה לא היחיד
I illuSion 18 New member 30/11/09 #51 זה לא כזה מסובך כמו שחשובים יש tutorial. אגב מי שרוצה אני יכול לעשות לה/לו גם תמונה כזאת. יכול להיות מצחיק!
זה לא כזה מסובך כמו שחשובים יש tutorial. אגב מי שרוצה אני יכול לעשות לה/לו גם תמונה כזאת. יכול להיות מצחיק!
E Emergency Exit New member 1/12/09 #65 חח כולנו חשבנו לדעתי../images/Emo2.gif ../images/Emo204.gif אבל לא היה לי כוח להתעמק בזה אף פעם
H hodaya96 New member 2/12/09 #86 אתה בהחלט לא היחיד גם אני חשבתי על זה! אני גם ככה מאוד לבנה אבל אין לי עיניים חומות (יש לי עיניים ירוקות כמו שהיה לאדוארד לפני השינוי יותר שווה לא?)
אתה בהחלט לא היחיד גם אני חשבתי על זה! אני גם ככה מאוד לבנה אבל אין לי עיניים חומות (יש לי עיניים ירוקות כמו שהיה לאדוארד לפני השינוי יותר שווה לא?)
K Karma Police3 New member 2/12/09 #89 חחח מגניב ../images/Emo3.gif תעלה תתמונה! ולי יש כבר את המראה הזה טבעי תכלס - לבנהלבנה עם עיניים בצבע דבש.
חחח מגניב ../images/Emo3.gif תעלה תתמונה! ולי יש כבר את המראה הזה טבעי תכלס - לבנהלבנה עם עיניים בצבע דבש.
2 2MayaN2 New member 2/12/09 #99 צבע דבש? ../images/Emo221.gif אף פעם לא ראיתי עיניים בצבע דבש תעלי תמונה של העין שלך!