בלאגן

vampire girl1

New member
טוב, נמאס לי. ../images/Emo46.gif

אני ממש אבל ממש שונאת את הכינוי שלי. הוא מכיתה ד' נראלי, ואפשר לראות שזה כינוי של ילדה קטנה שמתלהבת מדימדומים.
הצעות לכינויים מגניבים?

Karma Police3

New member
חחח הייתי שם ../images/Emo3.gif

אממ.. תחשבי אולי על תחביבים שיש לך, דברים שמייחדים אותך או שירים שאת אוהבת

hodaya96

New member
טוב את יכולה להשים את השם שלך, נשמע הכי

הגיוני אבל כמו שכבר הציעו לך תשימי משהו שמייחד אותך או אם יש מישהו שקורא לך בשם כינוי גם יבוא בטוב..

חחח כמו שאת רואה גם אצלי זה

ככה..הכינוי עוד מגיל 15 שהייתי פאקצה שחולה על המורדים וכל זה
ואני כבר שבועות מנסה למצוא כינוי ולא מצאתי משו

את יכולה להחליף למגוון כינויים..../images/Emo168.gif

משהו משיר שאת אוהבת (כמו שאני החלפתי לשיר של מיוז
) או שקשור לנושא שאת אוהבת (למשל דמדומים, אבל לא משהו שיראה יותר מדי, אלא מגניב כזה
חחחח. למשל שם של אחד מהספרים האהובים עלייך) או... לויודעת >< חח, אבל יש כל מיני, תחשבי על משהו שאת רוצה שייחד אותך

sweet shir

New member
חחחח אני אישית תקועה עם הכינוי שלי מכיתה ד',

ואני בי"ב חחחחחחחח אנשים פשוט מכירים אותי ככה וקשה לי להפרד ממנו כמה שהוא עלובD: ולדעתי דווקא הכינוי שלך חמוד :)

vampire girl1

New member
תודה לכולן ../images/Emo13.gif

החלטתי לשנות לכינוי שלי, כמו שמישהי פה הציעה.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאני גם עם אותו ניק מאז שנרשמתי

שזה נראה לי כיתה י ואני באוניברסיטה עכשיו.. (יאבאלה עברו 7 שנים!?) אבל אממ.. נראה לי שדווקא עדיף לך כינוי עם השם שלך כי תכלס לא תצטרכי להחליף אותו יותר.. לא תעבור לך התקופה ותגידי אוי איזה ניק עלוב פשוט כי זה השם שלך חח

הראו עכשיו בג'ימי קימל סצנה..../images/Emo168.gif

מניו מון, שראיתי בפעם הראשונה, וישר שמתי לב, שהוא בכלל לא לבן XD הוא כ"כ סקסי שאני פשוט לא יכולה להוריד את העיניים ממנו

קרלייל היה היום בג'ימי קימל יהיה גם מחר

במהלך היום לא זוכרת שעות בערוץ 3 בהוט...ואם את רוצה שמתי למעלה בשרשור הזה קישור לזה ביוטיוב

חחח שכחתי לכתוב את השם XD../images/Emo168.gif

פיטר פצ'ינלי (וגם נוכחתי לדעת שהגיתי את השם משפחה שלו לא נכון. ביטאתי את זה פצ'ינלי במקום פַצ'ינֶלי). אז הראו סצנה עם בלה, והוא נראה שזוף אפילו, הייתי אומרת. לא לבן סיד כמו בטווילייט ><

illuSion 18

New member
שאלה שעברה בראשי

תגידו, אני היחיד שחשב איך הוא יכל היה להיראות בתור ערפד? חח כאילו חשבתי על זה כמה פעמים, והיום סוף סוף החלטתי להוריד פוטושופ. עשיתי לתמונה שלי כמה שינוים, שיניתי את העיניים לחום הבהיר של אדוארד, את גוון העור ליותר בהיר, ועוד כמה שטויות, ואני חייב להודות שבהחלט יצא מעניין! חח

למעלה