בלאגן

2MayaN2

New member
מחברה ../images/Emo221.gif

אני בתקווה ששבוע הבא אני אגיע לשם ואבדוק בעצמי:p

חח ראש1 אצלי ולמה שווה רצח :) יש שם פוסטרים

ואחלה דברים חחחחחח ידעתם שבמפגש מעריצים אחד אז ילדה אחת עושה לרוב "מה אני יכולה לעשות כדי לזכות בתשומת לבך?" ואז הוא אמר בשיא הצחוק כזה"חחח להתפשט D:" ואז הוא הפנה תראש וכשהוא סיבב בחזרה הוא קלט שהשומרים מוציאים אותה חצי ערומה חחחחחחחחחחח איזה פאדיחה הוא אמר שהוא הרגיש מהזה לא נעים אחרי זה וייאלה נבדוק שבוע הבא תחנות #_#

2MayaN2

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

אני תוהה מתי הוא יקלוט שלוקחים כל דבר שהוא אומר ברצינות

Emergency Exit

New member
חחח עזבי שער בראש1, ../images/Emo204.gif

כל העיתון מפוצץ בכתבות על דימדומים ואיך להתאפר כמו אליס ובלה ושאלונים ופוסטרים ..

Deep Blue Sky

New member
סתם שאלה...

שהטרידה אותי די הרבה זמן
קריסטין בסרט שמה עדשות מגע חומות?

shaharory

New member
שכחתימי אמ לי שהוא רואה "האנשים היפים"

ודיברנו על הפרק עם דנה אינטרנשיונל.. אז בקיצור הפרק כבר שודר השבוע בחו"ל אז הורדתי אותו וראיתי רק את הקטעים שאיתה כי אין לי זמן וזה נחמד

shaharory

New member
אני הולכת לראות את ניו מון 3 פעמים!!!!

אח שלי וחברה שלי זכו במבצע הזה שהיה בפייסבוק ושניהם לוקחים אותי לראות בסינמה סיטי
וגם אני הולכת לבכורה בכפר סבא איכשהו גם שאני לוזרית אני ווינרית חחח

2MayaN2

New member
גם לי../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

עוררת בי השראה שאנשים כן יכולים לזכות אז ניסיתי לזכות בפרסים השבועיים האלה של מעריב ולא זכיתי בכלום
(שלחתי איזה 2-3 אסמסיםXD)

2MayaN2

New member
מתי את הולכת לסינמה?:0 ../images/Emo221.gif

אולי ניפגש ואני מקווה שהסרט יהיה טוב אם את הולכת אליו 3 פעמים

2MayaN2

New member
ריאתי את הסרט הראשון שוב ../images/Emo221.gif

פעם ראשונה מאז שקראתי את הספר ואני חייבת להגיד שבאמת התאכזבתי. הדבר שהכי הפריע לי זה הקטע שהקטעים רצים, הכל קורה יותר מידי מהר. לפני שאני מבינה מה קורה אדוארד כבר זורק לה את המשפט של האריה והכבשה, משפט שהוא אחד האוהבים עלי בספר ושבסרט פשוט נראה מטומטם שהוא אומר לה את זה כזה מהר. דבר שני שהפריע לי זה שהקאלנים לא לבנים. רק קארלייל מספיק לבן.אם תשימו לב אדוארד ובלה באותו צבע כמעט. (והשיער של רוברט גם אמור להיות ברונזה) הקטעים שהם דילגו עליהם כמו שהם מדברים באוטו ועל האחו היו ממש חסרים ואני אישית מצאתי את כל הקטע שלהם ביער ממש מטומטם שהיא מונה לו את כל התכונות של ערפד ושהוא אומר לה להגיד את זה בקול. והאמת היא שהמשחק של קריסטין נראה לי יותר טוב בסרט הזה מאשר בטרילריים שראיתי של NM (אבל נחכה ונראה..). בכל מקרה אני לא חושבת שהיא מביעה טוב את הדמות שלה בלה ואני לא ממש מאשימה אותה כמו את הבימאית.אני גם חושבת שמאוד קשה לשחק את בלה כי אנחנו רואים את כל הספר מנקודת המבט שלה ובעצם "נכנסים" לראש שלה. בכל מקרה אני מקווה שאני לא אתאכזב יותר מידי מNM. סורי על החפירה הייתי חייבת לכתוב

למעלה