אני עייפה..
היה לי שבוע קצת מטורף..אשמח אם תקראו.
יום ראשון שביזות כרגיל, קמה מתה, הולכת לצבא..כאלה. לא זוכרת משהו מיוחד. אה כן, שיחה עם הרב-סרן שאיתי בחדר..
אני לא מאמינה ששני טוראים [אני ושותפי לחדר ולעבודה] מצליחים לגרום לרב-סרן להיות אדומה כמעט מתה כ"כ בקלות!!
כמובן שהשיחה לא שינתה כלום ואני עדיין סובלת איתה בחדר, חושבים שהיא המפקדת שלי..ולעיתים...שאני הפקידה שלה!!
שימותו.
סתם, הם פשוט מקבלים חרא יחס ממני.. אני לא זוכרת מה עוד היה יום ראשון..
חזרתי קצת מאוחר, עשיתי שעווה והתכוננתי נפשית ליום שאחרי..[אה, כן והרבה טלפונים לגבי איך הולכים כי מדים זה חינם באוטובוסים, אבל לא כיף. ואזרחי זה קר..אלא אם יש אוטו.
] בסופו של דבר היה טרמפ. כמה נחמד, קמתי מאוחר [7 ועשרה.
] התכוננתי, תיק ושטויות. ויצאנו.
איחרנו, זה לא שינה לאף אחד. נרשמנו, קיבלנו חולצה. עד כאן הכל טוב. ואז היה משחקים ופעילויות חביבות..ואז פספסתי טורניר פינג פונג אבל שיחקתי אח"כ שישה משחקים!!
מחוץ לטורניר..אבל עדיין.
וניצחתי רק פעם אחת.
לא נורא...עדיף על כלום.
ואז לא היה כיף כ"כ. ונמאס לי קצת מהמדור שלי..ומהמפקדת המעיקה..ומתחושת ה-אני-לא-קשורה-לכלום ואז הטרמפ שלי רצתה להתקפל[!!!] זה היה פשוט מעולה..אז התקפלנו ואחרי טעות קלה בדרך [
באמת קלה!!] הגענו ליהוד, ישבנו במסעדה, היה יקר ומעפן, לא נורא.
הורדנו חברה בבית ואז היא הורידה אותי בבית..שכנעתי אותה לבוא לראות אבודים..ואכזבתי אותה..כי היו חסרים לי כמה פרקים מהמקום שבו היא נמצאת..
אז היא חזרה הביתה לישון. אני נמרחתי ואז הלכתי לישון מ8 בערב עד 10.
ואז קמתי והתארגנתי לאתמול.
היה הרבה מה לארגן..והלכתי לישון באיזה אחת וחצי.
קמתי ב6 ו20 כרגיל..והיו לי הרבה סידורים. הפעם עם מדים, נכנסתי לבסיס, החתמתי את המפקדת על וויתור לקצונה [כן, אני לא אהיה קצינה בצה"ל.
] חיכינו הרבה לאנשים כי היה בלאגן..ואז יצאנו ואוטובוס לשפיים!!
אחרי הליכה יותר מדי ארוכה..היינו שם, בבגדי ים..ולא קשורות לגמרי. אב לאנורא.
אכלנו בוקר [קוראסונים משמינים.
ושוקו בשקית!
] ולמים. הרבבבבבבה מים. שפיים!!
בריכת גלים. אבובים [תור ארוך בטירוף.
] ואז צהריים. הייתה הדחפות מדהימה [ארגון לקוי= צה"ל] אז פרשנו..אני ועוד 4 חברות. אחת קנתה אוכל ואנחנו צמנו.
ואז, כולם אכלו....ולא היו תורים בכללבכלל..אז עשינו פשוט כל מתקן אפשרי!!
כ"כ הרבה פעמים. ובריכת גלים עוד פעם. והיה פשוט מעוווולללללההההה!!
באמת. זה היה ממש כיף.
ואז שתי פארשיות פרשו הביתה, למי אכפת.:X ואז התאחדנו עם אלה שאכלו צהריים..והן קינאו בנו ממש שעשינו כ"כ הרבה.
אז עשינו איתן עודדדדדד..הרבה.
כיף במים. ואז עוד פעם בריכת גלים!
וקצת מתקנים..וזהו היינו צריכים ללכת. ואז כולן שקעו שנים במקלחת..ואני מתתי מרעב כבר.
וחיכיתי למקלחת בבית של חברה. ואז חברה אחת יצאה מוקדם כי היא עבדה בערב.. וכולנו חזרנו לת"א כדי לפגוש אנשי מדור שנשארו בבסיס [או באו מהבית.
] ונסענו ביחד לנצרת עלית. רחוק.
ממש! לבית של חברה. ואז היה כיף. התקלחתי. אכלנו פיצות קפואות עם תוספות שהכנו לנו..וישבנו בחוץ. ועשינו טיול כמה חברים ברוח המעולה של נצרת..וראינו סרט [כמעט כולם נרדמו.
אני נרדמתי.
] ואז זהו. היה הזוי. ישנתי במיטה עם המפקדת שלי..
ואז בבוקר קמנו מתים ונסענו לבסיס..חזרה לשגרה.
כן, רק נסיעה של שעתיים וחצי בבוקר..מאוד שיגרתי.
לא.
יצאנו ב6 וחצי והגענו אחרי 9!!
טירוף! כל המדור איחר.
זה היה כיף.
ואז לעבודה.
הרבה עבודה..אבל היה בסדר. ואז יצאתי קצת מוקדם הביתה. ישנתי בטירוף באוטובוס.
וחזרתי להשפך על הספה..ועכשיו העייפות קצת עברה. זהו מחר אני צריכה להיות בבסיס ב6 וחצי בבוקר!!
לא יודעת מה אני אעשה..
לצאת באוטובוס של 5:40 זה אומר לקום ב5 ובקושי להספיק להתארגן..
יהיה טוב. אני עייפה. ואם מישהי קראה את זה..היא מלכה!!
וקצת משועממת?
אחח..העייפות. והבדידות.
[חבר?
] כןכן.