ביין.^^

../images/Emo23.gif

זה באמת עצוב. והיא עוד לא גמרה להמליט): והיא כבר הפילה פעם אחת הריון, פעם אחרת המליטה שניים חיים ואחד מת): והיא גם חולה ואוף. זה לא נחמד.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהאמ..זה הזמן לעקר את החתולה..

זה נשמע שהיא סובלת מכל ההריונות האלה ><

היה היום משעשע../images/Emo54.gif

די סיימתי את הציור של ג'קו(ישו:p) ומישהי ביקשה ממני להעלות כזה שהיא תראה, וכולם הסתכלו כזה ואיזה 20 אנשיםצעקו יחד "וואו!" חח וזה יצא די מכוער האמת אני וחברה שלי נורא צחקנו

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני חצי מנותחת!!

בערך... נו, הלכתי לבדיקה שגרתית כזה, לראות את הנקודות חן [שהוא בכלל לא הסתכל עליהן] ואמא אמרה לו שיש לי מין משהו מוזר בערך במותן, בקו של המכנס, ושהיא חושבת שזה סתם בגלל שהמכנס משפשף שם אבל הוא אמר שנראה לו שזו מין דלקת כזאת די נדירה שגורמת לעור שלי להיות קשה וצהבהב. או שבעצם מקלפת את העור שלי ומשאירה אותו קשה וצהבהב. אז הוא החליט לעשות לי ביופסה [הרגשתי כל כך "האוס"!!!! הם עושים שם ביופסה לכל דבר
] ואז הוא עוד הסביר שהוא ירדים לי את המקום ויוציא לי חתיכה קטנה מהעור. והוא לא נתן לי זמן להתכונן נפשית, הוא רק אמר לי שהוא עושה לי את זה והודיע לאחות שם ואז הסביר לנו על זה והלכנו לעשות, אז ממש נבהלתי והתחלתי לבכות כאילו מה הולכים לעשות לי, נו אני לפני מחזור, יש לי זכות. בקיצור אז הוא הרדים לי את המקום וחתך לי חתיכה מהעור ואז תפר אותי וכמעט התעלפתי כשראיתי שהוא תפר אותי עם חוט תפירה!! של חולצות ובגדים!!!!! בסוף הוא חבש אותי בערך [הוא הוציא חתיכה ממש קטנה] מעיין פלסטר משודרג וגדול כזה. וזהו, קיבלתי פטור מספורט, ואמא הבטיחה שהיא ואבא יהפכו לנהגים האישיים שלי [כי אסור לי לעשות פעילות מאומצת שבועיים, ואני הולכת לבצפר ובחזרה ברגל, בערך 20 דקות הליכה בקצב של החברות שלי P:] אבל אני יפסיד גם שחייה :[ ובדיוק יש לי מאמנת חדשה ושיט. אההממ המקום שהוא הרדים לי התחיל להתעורר לפני כמה זמן וכואב לי :[ אבל מתגברים, לא? :]

אני שונאת רופאים

הם תמיד מבטיחים דברים ובסוף יוצא נורא גם אני פעם הלכתי לראות נקודת חן ,אבל אין איתה בעיות (מזל) וואו,במקומך,ההיתי לא רק בוכה,אלא צועקת שאין מצב שנאי עושה,פעם שעברה,כשעשו לי בדיקת דם,לא הסכמתי בלי אמא שלי,ואז כשהיא הגיעה,לא הכסמתי בלי שיהיה לידי קרואסון,ואז ניסיתי להתחמק מהמחט,ללא הצלחה :( (טוב תראו זה היה שלוש שבועות,ש3 פעמים בשלושה השבועות עושים לי בדיקת דם אז כבר נמאס) ובכלל מכאלה דברים אני מזה בוכה. בדיוק נזכרתי,שאני מכירה ילדה קטנה,הבת של החברים של ההורים שלי. שכשהיא נפצעת וכואב לה,היא לא מתחילה לבכות-איה כואב לי,אלא אומרת"איכס ,איככס",כי היא רואה דםם. חחחח אם ההיתי רואה מחט ההיתי רצה משם ועוד אחרי שתפרתי היום לא נורא יעבור אבל אני במקומך ההיתי נשארת בבית!!

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלא ייתנו לי להישאר:\

אבל זה באמת קטן... וואי כשחושבים על זה, כואב לי לשבת... איך אני אשב בכיתה? וואי אחותי כשהיא הייתה קטנה [ועדיין
] מה פחדה מדם וכל פעם שהיה לה פצע ממש קטן, ואפילו אם הוא לא היה כואב, אם היה יורד לה דם היא הייתה מתחילה מזה לבכות בהיסטריה בגלל הדם... חההה.. נוסטלגיה...~~ וגם כשהיא ראתה שלילדים אחרים יורד דם היא הייתה נכנסת להיסטריה.... חחח תודה על התגובה
D:

יואו אני הייתי ככ מפחדת../images/Emo54.gif

כיכי ביופסיה מגלה דברים כאלה|: אבל אני בטוחה שאין לך שום דבר מסוכן

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifתודה../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

וסביר להניח שזה באמת רק הדלקת הזאת שהוא חושב שזה זה. והוא אמר שזאת דלקת שלא עוברת
המשחה שהוא רשם לי יכולה רק לשפר את זה, אבל לא להעלים את זה לגמרי...

Winter Blue1

New member
הורידו לי שתי נקודות חן.../images/Emo108.gif

מעודד? וחתכו לי אותן מהעור בלי הרדמה. זה לא נורא. אבלאבלאבל שהדלקת תעבור לך מהר ותרגישי טוב!

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאוווף, התעוררתי עכשיו

[לפני רבע שעה] מהכאבים. כוסעמק זה התחיל פתאום לכאוב ואני לא יכולה לא לשבת, לא לעוד, לא לשכב, הכל כואב לי. מצאתי איזו תנוחה מוזרה מול המחשב, אבל עדיין קצת כואב לי... אני מפחדת לפתוח את התפרים [טוב, תפר, יש רק אחד
]

polbblop

New member
../images/Emo175.gif

הוא רוצה מישהי.
פאק. אני מרגישה כל-כך טפשה... ועוד אמרתי לו די ישירות שאני רוצה אותו. הייתי בטוחה שהוא כבר שלי..
טוב, לא.. נתתי להם לשכנע אותי שהוא כבר שלי. אופאופ. הוא לא יכול לרצות מישהי. זה נוגד את כל חוקי ה... הממ... אינטרסים שלי.

אז סדרי לו מישהי נחמדה../images/Emo211.gif

לפחות הוא יהיה בידיים טובות
וכדי שהיא לא תדע מה את מרגישה כלפיו.

אני רוצה להיות בפורום

אבל דוליז אני לא עושה כבר מזמן.. אני קוראת פה הרבה גם אם אני לא מגיבה..ולא יודעת בא לי לכתוב...אבל לא יוצא. וב23 בספטמבר-אני אהיה שנתיים בפורום
. איך אני משכנעת את עצמי לעשות דולי? בא לי ויש לי השראה אבל שוב לא יודעת מה יש לי. :(

תבקשי את כל הכלים../images/Emo211.gif

פלטות, בייס, טיוטים (למרות שקשה לי להאמין שאת עדיין משתמשת) וכו'.

למעלה