ביין.^^

Shusho

New member
קחי בייס מגניב

ותתקעי כמוני שבועיים על דולי ולפחות את לא עושה איזה חצי שנה, אני לא עשיתי שנתיים דוליז:-S

שתפסיק להציק לי!../images/Emo211.gif

ילדה מהבי"ס הקודם שלי משוכנעת שאנחנו החברות הכי טובות. אנחנו לא. למען האמת, אני די שונאת אותה. למרות שבבסיס היא פאקצה, כל תקופה היא מחליטה משהו אחר. עכשיו היא חזרה לשורשים. מסיבה לא ידועה קיבלו אותה למקום שבו אני לומדת דרמה. אולי מהסטיגמה ששמנות/ים הם יוצרי במה נהדרים. היא גרועה. היא רק בשיעור השני, ונכשלה בכל תרגיל שעשו. למרות זאת, היא משוכנעת שהיא שחקנית נפלאה. היום, בתרגיל שעשינו מול מעיין הרוש (מ"פיק אפ"), היא פשוט תפסה לי את היד והכריחה אותי לעשות איתה. שאלתי אותה איזו דמות היא. היא אמרה שהיא נחמדה. הסברתי לה שהתכוונתי לדמות שהיא סנובית, פאקצה, ערסית, פריקית וכיו"ב, והיא עדיין התעקשה על "נחמדה". אז את כל החמש דקות להכנת הקטע ביזבזנו על להסביר לה על דמויות ותיאטרון. בדקה התשעים היא בחרה בחנונית, אותה עשתה-כמובן-באופן גרוע. אז הייתי צריכה להיות מצחיקה גם בשבילה, ויצא לי גרוע (התמאצתי כל כך עד ששכחתי מתי צריך להגיד מין "ח" ו"ע" מיוחדות לערסיות, ואמרתי גם ב"א" ו"כ", כך שלא נשמעתי כמו ערסית
). היא מפגרת ברמות, ו-ואני יודעת שזה מאוד צבוע-מכוערת. היא נראת כמו קוף. את המעט זמן שיש לי לבלות עם החברים מהשכבה הקודמת, היא גוזלת ממני. היא מתנהגת ביותר חוצפה ופינוק מבן דודה של המנהלת, שלומד אצלה כבר יותר מחמש שנים. יש לה את החוצפה להעיר הערות שכל מטרתן היא להעליב לאחת הילדות המאוד מוכשרות שלומדות שם. וזה כל כך מתסכל. בהתחלה עשיתי על מעיין הרוש רושם מצוין. הרושם ירד שעשיתי את התרגיל הזה. ולא רוצה שהוא יחשוב שאני לא טובה בלחקות דמויות. זה כל כך מעצבן. אני לא מתחייסת אליה נחמד או משהו. אני אפילו מתעלמת ממנה. וכשאני כן מתחייסת אליה, אני לא מדברת אליה אפילו כמכרה. שתבין את הפאקינג רמז! היא לא כל כך מפגרת! והיא צריכה להעליב כל אחד. כל אחד. היא ירדה עליי כי אני לא עושה שעווה ברגליים. גם מלכת שבע לא עשתה שעווה ברגליים. אני חושבת שהיא ראויה להערכה הרבה יותר מבנות שהיתרון היחידי שלהן הוא יופי. אגב, התכונה האחרונה לא ממש קיימת אצל הילדה הזאת, אז אין לה מה לדבר. כשאני חושבת על זה, אין שום אדם שהיא עולה עליו ביתרונותיה. אני מצטערת על המגילה, ועל זה שנשמעתי מגעילה. אם קראת, ממש חשוב לי שתגיבי.

עוד משהו../images/Emo211.gif

היא חושבת שכל מה שהיא אומרת הוא מתוחכם, ולכן מנסה ליצור הרבה משפטים "חכמים". כמו שהיום היא העירה שנוורלנד היא ארץ לעולם לא. די, לא ידענו

o0Invisible0o

New member
אני עייפה..

היה לי שבוע קצת מטורף..אשמח אם תקראו.
יום ראשון שביזות כרגיל, קמה מתה, הולכת לצבא..כאלה. לא זוכרת משהו מיוחד. אה כן, שיחה עם הרב-סרן שאיתי בחדר..
אני לא מאמינה ששני טוראים [אני ושותפי לחדר ולעבודה] מצליחים לגרום לרב-סרן להיות אדומה כמעט מתה כ"כ בקלות!!
כמובן שהשיחה לא שינתה כלום ואני עדיין סובלת איתה בחדר, חושבים שהיא המפקדת שלי..ולעיתים...שאני הפקידה שלה!!
שימותו.
סתם, הם פשוט מקבלים חרא יחס ממני.. אני לא זוכרת מה עוד היה יום ראשון..
חזרתי קצת מאוחר, עשיתי שעווה והתכוננתי נפשית ליום שאחרי..[אה, כן והרבה טלפונים לגבי איך הולכים כי מדים זה חינם באוטובוסים, אבל לא כיף. ואזרחי זה קר..אלא אם יש אוטו.
] בסופו של דבר היה טרמפ. כמה נחמד, קמתי מאוחר [7 ועשרה.
] התכוננתי, תיק ושטויות. ויצאנו.
איחרנו, זה לא שינה לאף אחד. נרשמנו, קיבלנו חולצה. עד כאן הכל טוב. ואז היה משחקים ופעילויות חביבות..ואז פספסתי טורניר פינג פונג אבל שיחקתי אח"כ שישה משחקים!!
מחוץ לטורניר..אבל עדיין.
וניצחתי רק פעם אחת.
לא נורא...עדיף על כלום.
ואז לא היה כיף כ"כ. ונמאס לי קצת מהמדור שלי..ומהמפקדת המעיקה..ומתחושת ה-אני-לא-קשורה-לכלום ואז הטרמפ שלי רצתה להתקפל[!!!] זה היה פשוט מעולה..אז התקפלנו ואחרי טעות קלה בדרך [
באמת קלה!!] הגענו ליהוד, ישבנו במסעדה, היה יקר ומעפן, לא נורא.
הורדנו חברה בבית ואז היא הורידה אותי בבית..שכנעתי אותה לבוא לראות אבודים..ואכזבתי אותה..כי היו חסרים לי כמה פרקים מהמקום שבו היא נמצאת..
אז היא חזרה הביתה לישון. אני נמרחתי ואז הלכתי לישון מ8 בערב עד 10.
ואז קמתי והתארגנתי לאתמול.
היה הרבה מה לארגן..והלכתי לישון באיזה אחת וחצי.
קמתי ב6 ו20 כרגיל..והיו לי הרבה סידורים. הפעם עם מדים, נכנסתי לבסיס, החתמתי את המפקדת על וויתור לקצונה [כן, אני לא אהיה קצינה בצה"ל.
] חיכינו הרבה לאנשים כי היה בלאגן..ואז יצאנו ואוטובוס לשפיים!!
אחרי הליכה יותר מדי ארוכה..היינו שם, בבגדי ים..ולא קשורות לגמרי. אב לאנורא.
אכלנו בוקר [קוראסונים משמינים.
ושוקו בשקית!
] ולמים. הרבבבבבבה מים. שפיים!!
בריכת גלים. אבובים [תור ארוך בטירוף.
] ואז צהריים. הייתה הדחפות מדהימה [ארגון לקוי= צה"ל] אז פרשנו..אני ועוד 4 חברות. אחת קנתה אוכל ואנחנו צמנו.
ואז, כולם אכלו....ולא היו תורים בכללבכלל..אז עשינו פשוט כל מתקן אפשרי!!
כ"כ הרבה פעמים. ובריכת גלים עוד פעם. והיה פשוט מעוווולללללההההה!!
באמת. זה היה ממש כיף.
ואז שתי פארשיות פרשו הביתה, למי אכפת.:X ואז התאחדנו עם אלה שאכלו צהריים..והן קינאו בנו ממש שעשינו כ"כ הרבה.
אז עשינו איתן עודדדדדד..הרבה.
כיף במים. ואז עוד פעם בריכת גלים!
וקצת מתקנים..וזהו היינו צריכים ללכת. ואז כולן שקעו שנים במקלחת..ואני מתתי מרעב כבר.
וחיכיתי למקלחת בבית של חברה. ואז חברה אחת יצאה מוקדם כי היא עבדה בערב.. וכולנו חזרנו לת"א כדי לפגוש אנשי מדור שנשארו בבסיס [או באו מהבית.
] ונסענו ביחד לנצרת עלית. רחוק.
ממש! לבית של חברה. ואז היה כיף. התקלחתי. אכלנו פיצות קפואות עם תוספות שהכנו לנו..וישבנו בחוץ. ועשינו טיול כמה חברים ברוח המעולה של נצרת..וראינו סרט [כמעט כולם נרדמו.
אני נרדמתי.
] ואז זהו. היה הזוי. ישנתי במיטה עם המפקדת שלי..
ואז בבוקר קמנו מתים ונסענו לבסיס..חזרה לשגרה.
כן, רק נסיעה של שעתיים וחצי בבוקר..מאוד שיגרתי.לא.
יצאנו ב6 וחצי והגענו אחרי 9!!
טירוף! כל המדור איחר.
זה היה כיף.
ואז לעבודה.
הרבה עבודה..אבל היה בסדר. ואז יצאתי קצת מוקדם הביתה. ישנתי בטירוף באוטובוס.
וחזרתי להשפך על הספה..ועכשיו העייפות קצת עברה. זהו מחר אני צריכה להיות בבסיס ב6 וחצי בבוקר!!
לא יודעת מה אני אעשה..
לצאת באוטובוס של 5:40 זה אומר לקום ב5 ובקושי להספיק להתארגן..
יהיה טוב. אני עייפה. ואם מישהי קראה את זה..היא מלכה!!
וקצת משועממת?
אחח..העייפות. והבדידות.
[חבר?
] כןכן.

Blue Pencil

New member
כשקוראים דברים שכתבת,

אי אפשר להיות משועממים. מקווה ששבוע הבא תהיי פחות עייפה משהו, למרות שנשמע שהעייפות שווה את כל זה, לא?:]

Stinki Winki

New member
קראתי../images/Emo13.gif

לא בדיוק הבנתי למה היה לכם ימי כיף כאלה אבל העיקר שנהנית
חבר יהיה נחמד.

אוקיי,

למה כש~את~ כותבת על הפארק הוא נשמע כייפי ונחמד, אבל בכללי כש~אנחנו~ הולכים לשם אנחנו לא סובלים אותו? הא, כן, כי אנחנו שורצים שם מיום היוולדנו. וסובלים את הרעש ובע. [לא להתייחס, אני קוטר><] שמחה שנהנית!O: וחמש?!?!? אוח. משתתפת בצערך[?]

o0Invisible0o

New member
תודה על כל התגובות בנות.../images/Emo13.gif

כן העייפות הייתה שווה את כל זה.
למרות שהיום הכל יצא. הגעתי ב6 ורבע לבסיס, מתה. עמדתי למסדר כמו מסכנה, שלושה אנשים התעלפו!!! שזה המוווווון! ובכלל לא עמדנו הרבה זמן..פשוט הייתה שמש והיה חם והיה לא כיף. והעייפות במיוחד של יום חמישי ושילוב של סביר להניח -לא-שתו-לא-אכלו-עדיין השפיעו. וזהו..פשוט התמוטטו אחד אחד..הראשון מזה התרסק על הרצפה..
ממש כאב לו אח"כ..את השניים האחרים הספיקו לתפוס ולהשכיב.
ואזזזז נשפכתי על מזרון בענף שלי..אני וידיד שלי עם חברה שעשתה לילה..מ7 וחצי עד 9 ישנו..ואז חברה שלי נענשה כי היא לא קמה בזמן..ואני והידיד הרגשנו חרא, כי בתכלס זאת אשמתנו.
נעה- היו לנו שני ימי כיף. האחד היה לחטיבת המחקר [היחידה שלי] סתם כי מגיע לנו..כי אנחנו לא עושים שומדבר מגניב וכולם עובדים קשה. היום כיף השני היה לתקשוב מודיעין, בגלל שאני עוסקת במחשוב וכל זה..אני קשורה וזה היה כהוקרה על המאמץ המודיעיני של התקשוב במלחמה..אז יחידות התקשוב וענפים אחרים שקשורים ממודיעין היו שם. גם הענף שלי. במקרה יצא לנו יום אחרי יום.
וכן, חבר.
כן, טלם. סביר להניח שזה זה..את שם כל החיים..אני שם פעם ב.. היה ממש כיף!
בחיי. כן. 5. אני עדיין עייפה.
זהו. סיימתי להגיב. ואני עדיין לא מאמינה שקראתן הכל!
ודנה..אפילו אמרת שזה לא משעמם!!
לא יאומן.:) תודה.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifנפרדנו.

זה נגמר. ובלי יותר מדי פירוט. אני כל כך שמחה שיש לי את החברות שלי. ושיש לי אתכן. ו.. חיבוק? אחד אמיתי גם? גדול וחם?

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאממ..

חודש פחות שבוע><". אבל אממ..גם לפני היינו די..את יודעת/= אבל לפני זה לא היה מוגדר..ממש

../images/Emo163.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אפשר לבקש פרוט קטן?
אני אשמח לתת לך חיבוק חם

אופיריי

לא נורא בובה שלי. עם את צריכה לדבר איתי אני כאן תמיד בשבילך. .אוהבת המון המון

|חיבוקדוב|../images/Emo211.gif

את יודעת, מעז יצא מתוק. חכי, הדבש יבוא עוד מעט (בצירוף מקרים מוחלט, עכשיו ראש השנה). ויש לי תמיד מלאי של חיבוקים בשבילך.

למעלה