ביין.^^

o0Invisible0o

New member
ידעתי שתסיימי את הקורס!!../images/Emo2.gif

מזל טוב!!
בהצלחה במשמרות.
אל תלחצי מאנשים לחוצים או מלחיצים, בחיי..את יודעת איך לטפל..תאמיני בעצמך! וגם, ברגע שא תלובשת חולצה ויורדת מהאמבולנס..אין להם שמץ שאת רק ילדה קטנה, סומכים עליך לחלוטין ולא מפקפקים לרגע!!
אז שתדעי את זה ותאמיני בזה!!
וצאי לקורס תאר"ן בקיץ!
זה כזהההההההה שווה!

טנקס בוב.../images/Emo54.gif

אני רוצה לצאת לתאר"ן..וגם לקורס מדריכים!
אבל אבל אני מפחדתתת כי הייתי גרועה בתרגולים וזה וגם בשטח אני אהיה גרועה בוו:(. אבל יהיה בסדר חח.

fat luey

New member
באאנווותתתת!

היי.
שנים שלא כתבתי פה. פררר. סתם קפצתי להגיד שנה טובה וכאלה. :] אז שנה טובה. D:

noy tofi girl

New member
הלפ מי ?:(

אני צריכה תתוכנת ציור הזאת שמציירים באינטרנט וזה כזה אנימציה אני חייבת את זה דחופ מי שיודע למה אני מתכוונת שילח לכאן דחופ[באמת שזה דחופ:(] טנקס

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifממממ

בימים האחרונים אני כ"כ ניהנת
וזאת הרגשה קצת מוזרה. בגלל שאני כבר לא מדברת עם "החברה הכיטובה שלי" וזה במרכאות, כי היא כבר לא. לא מבחינתי לפחות, ולא ממש נראה לי שמבחינתה. היא נעשתה חברה של ילדים שאני ממש לא סובלת, ובאמת שאני לא יכולה לסבול להיות בחברתם. ואיתה, הממ, כבר אין לי מה לדבר איתה, זתומרת, אין לנו על מה לדבר. קשה להסביר את זה.והיא גם כ"כ השתנתה. אני לא רוצה לוותר על החברות הזאת, קשה לי לוותר עליה.אנחנו החברות הכי טובות כבר שלוש שנים עודמעט. עברנו כ"כ הרבה ביחד. יש לי עוד חברה הכי טובה, שהיא באמת מדהימה, אין כמוהה.קוראים לה דנה למען הפרוטוקול. אני כ"כ ניהנת להיות איתה, הבעיה היא שהיא ואני לא ממש מאותם 'חבורה' למרות זאת אני מסתובבת די הרבה עם ה'חברה' שלה ויש לי משם עוד שני חברים והשאר ידידים... אני ממש רוצה להיות יותר עם החבורה שלה, אבל מצד שני לא נעים, וקשה לי עם זה, שאני משאירה חבר טוב ועוד שלוש חברות טובות. בינתיים אני מתמרנת אבל גם זה, קשה. אתמול חזרתי מטיול שהיה לנו, עם שינה.הייתי עם דנה רוב הזמן, ובלילה בכלל, נשארנו אני היא ועוד שש בנים, שהם מה'חבורה' שלה. אני ניהנת איתה ואיתם ממש לא כמו שאני ניהנת עם החברים האחרים שלי. אני מרגישה שהם הרבה יותר מתאימים לי, אבל החברים עם הנוכחיים שלי, יש לי קשר של שמונה שנים, וזה דבר שאי אפשר לבטל. אני ממש נמצאת בצומת דרכים. עזרה מישהי?

ינקיפנק

New member
היה לי מצב דומה..

אני וחברה שלי היינו חברות משו כמו 4 שנים, עד שהיא התחילה להסתובב עם חבורה של מטאליסטים מפחידים ומאגניבים כאלו. כשאני באתי אליה לפעמים, יצאנו לטייל עם החבורה שלה, ולא הרגשתי בנוח, אני בנאדם סגור כזה, לא היה לי נחמד לטייל ברחוב בחברת חברה שלי וחבר שלה, ופחית בירה בידו. לא מוסרי בעיני. אז ככה במשך השנים, התרחקנו.. היא עדיין חברה טובה שלי, אבל לא הכי טובה, אבל עדיין חברה. אז ככה, אני מסתובבת עם חברי החדשים, והשומרת איתה על קשר! מקווה שעזרתי. איכשהו

GalGul000

New member
אני לא מבינה מה הבעיה....

בשביל להיות עם חברים מסויימים אני צריכה להתרחק מחברים אחרים? מה פתאום. את יכולה להיות עם מה שבא לך, מתי שבא לך. להתקרב לאנשים ממש לא אומר שאת מתרחקת מאנשים. זה הכל בחירה שלך... פשוט... משלבים.. ובקשר לחברה... אני מכירה את המצב הזה מקרוב... קרה לי לא מעט. כי ככה זה. אנשים משתנים. גם את משתנה... אפילו אם את לא שמה לב לזה. בשלב מסויים לפעמים כל אחד הולך לדרך שלו... אפילו אם עד לפני חודש הייתם אחת בתחת של השניה. אנשים משתנים ולא צריך להשאר חברות בכוח רק כי פעם היה טוב. עכשיו לא טוב. היא לא תשתנה בחזרה. תעשי רק מה שנוח לך. אל תסתובבי עם אנשים שאת לא אוהבת רק כי היא מסתובבת איתם או כי את חברה שלהם כבר 8 שנים או לא יודעת מה. אם את נהנת איתם אז בכיף. טוב זה יצא קצת עקום. כאילו אני אומרת לך להתרחק מהם. עם החברה אני בעיקרון אומרת שככה זה. זה המצב וזה קורה הרבה ואין ממש מה לעשות עם זה. [תאמיני לי שניסיתי את כל האפשרויות...]. פשוט... תזרמי. ועם החברים אני ממש לא רואה דילמה.... אני לא רואה שום סיבה לבחור. את יכולה להיות ב "חבורות" כמו שאת קוראת לזה. יש לי מלא קבוצות חברים לא קשורות אחת לשניה. אז אולי יש את החברים שאני יותר קרובה אליהם... מן הסתם... אבל זה לא בא על חשבון אף אחד.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifדיזל,

איפה יש סניפים שלהם? [אזור ראשון- רחובות] וגם רנוארP: כי אני רוצה לראות את הקטלוג, אמרו לי שהוא ממש יפה!

אנבלייי

New member
אעעעעאערר1

אכלתי כול היום, ו-, אה, חיכיתי שנתיים לאוטובוס ואז אחרי חצי שעה בא מישהו מבוגר ומגניב שאני מכירה, והוא כולו כזה- "ארר, אני סקסי, אולי תעלי על קו 14 במקום על קו שבע עשרה? אני עולה על קו ארבע עשרה, ראר, נוכל לשבת יחד, גררר, הנא, תראי, הנא קו 14 המזורגג, תעלי, ארר, סקסי, גרר, ארר, מרר." ואני כולי כזה- "ההה-ההה-הההההההה-ההההה גררררר אה- כן- אה, בטח!!!!! קו 14 נשמע לי פשוט מעולה!" אז עליתי על קו 14 המזורגג, וישבנו יחד איזה שתי דקות, ואז באמצע שאני אומרת משהו הוא עושה- "הו, גרר, ארר, אני יורד פה, יאללהביי, גרר, רארר, אררר, חהחהחהחההנדפקת!!!!!1111" ואז נשארתי שם על האוטובוס עם מבט שה תמים, והאוטובוס המזורגג בכלל לא הגיע למקום שאליו הייתי אמורה להגיע, ונסע לקיבינימט, ובאיזשהו שלב ירדתי ממנו ליד בית של ידיד שלי וחשבתי לעצמי- הממ.. לפילאטיס אני כבר לא אגיע.. אז אני פשוט אלך אל מתן ואז אתקשר לאבא ואגיד לו שאני תקועה באמצע שומקום.." ואז ראיתי את אבא שלי יושב במכונית מול הפרצוף שלי, ונכנסתי למכונית וסיפרתי לו הכל, והחלטנו שזו יד הגורל שהפגישה אותנו, וכנראה שמקומי בבית, עם אבא. טוב, אני הולכת למסיבה עכשיו. הייתי אמורה להיות שם לפני חצי שעה. תגיבו :[

../images/Emo163.gifיאייייי ^_^ ~שמחה~

יש לי חדש: מדפסת, מצלמת אינטרנט, מיקרופון (אינטרנט), ומלא בגדים חדשים ויפים
וגם אני בוועדת יומולדת... וזה... לבנתיים קניתי (אם כבר שוק :p) לה איזה מחזיק מפתחות חמוד שנעשה איתו משהו אחרי זה, וכל כך אהבתי אותו עד שקניתי לעצמי אחד גם XD והוא כזה אומר "I LOVR YOU" וקול של נשיקה D: יאא חהחה ^_^ ו..די טוב בלימודים, כלומר אני ממש טובה באנגלית וזה ואוף... מלא דברים D: וביטלו לנו הסטוריה [
] למרות שאני שמחה, כיכי הילדים בכיתה מפריעים שזה עושה לי מלא כאב ראש >.> ילד מהכיתה שלי עוזב. כי הוא מתקשה XD אני שמחה וצוהלת בגלל זה
הוא ילד טיפש אדיוט מתקשה חתיכת קאקא חראיזבלוני D: כולם היו שמחים D:D: הוא הרס את היכתה שלנו. ומעכשיו יהיה לנו שעתיים חופשיות בשישי, כי הוא עזב, 50% מההפרעות נעלמו
קראת? הגבת (עסקת חבילה *שורקת*)

../images/Emo163.gifואמא קנתה לי תחתונים מגניביםם

D: ועוד מחברות נסגדות של בוב ספוג
אבל- היא חזרה עכשיו מקניות והיינו צריכים לסדר את הכל ~.~ נו טוב זה שווה את זה D:

למעלה