בגריל

sh53

New member
לא צריך יותר בחורות

מספיק לי בירה וערוץ הסרטים.

sh53

New member
יאמי - איזה טעים זה היה

אכלתי בבורגראנץ רויאל בורגר, עם מלא רטבים. אחחחח זה היה טוב.

sh53

New member
היי חברים - מה נשמע?

המים חמים, מה אתם שם בחוץ? קפצו כבר.

sh53

New member
אני השומרת לובה החדשה

אני קצת נמוכה, אז שמו אותי כאן כדי שאראה את הסופר מי נכנס ומי יוצא.

sh53

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

As היחידה

New member
רק שתדעו שאני מרגישה מעולה ../images/Emo13.gif

ושאשמח עם הפורום יהיה בנתניה. חחחחחחחח

נינושש

New member
רק רציתי...

רק רציתי לאחל לכולם לילה טוב וחלומות מתוקים.. אני עייפה רצח אז הלכתי לישון.. לילה טופפפ ומקווה שלכולכם מחר יהיה יום נפלא.... בה ביי!!!

BaHuR ToV

New member
חח קבלו עוד בדיחה:)

רופא אומר לפציינט שלו:יש לי שני חדשות אחת טובה ואחת רעה. מבקש הפציינט:תתחיל קודם עם הטובה, אומר הרופא:אז ככה הזין שלך יגדל בשלושה סנטימטר באורך וסנטימטר בעובי, שואל הפציינט:אז מה החדשות הרעות, עונה הרופא:יש לך גידול סרטני בזין.

As היחידה

New member
../images/Emo11.gif מובן אבל לא במצב רוח לצחוק..

אני בטוחה שזה היה מצחיק אותי.. מצטערת.. אין ממש כוח.. רק תשדעו שהייתי צוחקת... =\

As היחידה

New member
כן קרה....

כתבתי הודעה על זה.. אני לא יכולה להסביר למה כי יש גמה שמכירים אותי.. ואני לא רוצה שהם ידעו.. אפילו לא גיא..
אני אנסה לשכוח את זה.. ואז אני כבר אפעל.. =\ אני לא אתפלא עם אני שוב אתחיל לחתוך..

חוסכים כסף... היום ב-../images/Emo43.gif ../images/Emo143.gif

היום ב-20:00 פורום נדל"ך מארח את הגב' תהילה ברוכים, מנהלת מטה המשכנתאות בבנק טפחות שתענה לשאלותיכם בכל הקשור למשכנתא: איך, למה,כמה, ובעיקר: איך זה יעלה לנו פחות?
פורום ערוץ הקולנוע הישראלי יוצא בחגיגות יומיות של חידונים נושאי פרסים. מהיום, ובכל יום תתפרסם חידה יומית בפורום שתוכל לזכות אתכם בפרס... אם רק תענו נכון.
בריטני ספירס מצליחה להעיף את אוונסנס מהמקום הראשון ב"קופסא" של תפוז- מצעד הלהיטים הרשמי של האתר. האם שלטון בריטני ימשך? אתם קובעים!

fuck you!!!

רגע! שושי לפני שאת מוחקת,זו לא קללה...זה משהו נחמד שאולי ישפר לכמה מכם אם אתם עצובים ת'יום. תביעו דעתכם אחר כך חמודים שלי... מה הפירוש של fuck? f-forever i love you. u- unhappy withot you. c-cant live withot you. k-kisses just for you. so, fuck you!!! חחחחחח...ביי חמודים...

למעלה