בגריל

sh53

New member
../images/Emo79.gifשירים../images/Emo79.gifשירים../images/Emo79.gifשירים../images/Emo79.gif

בואו נעשה לנו שרשור לימים שמשעמם לנו או שסתם בא לנו להתפרע: אז בא לי עכשיו על שלמה ארצי (דרור הדביק אותי בחיידק הזה): שלמה ארצי - לאן לאן לאו שלמה ארצי - ארץ חדשה שלמה ארצי - בנוף ילדות שלמה ארצי - האהבה הישנה שלמה ארצי - היא לא יודעת מה עובר עליי שלמה ארצי - חום יולי אוגוסט שלמה ארצי - כמו אז שלמה ארצי - לנגב את הדמעות שלמה ארצי - מלך העולם שלמה ארצי - על פי תנועת הרכבות שלמה ארצי - צוותא שלמה ארצי - פעם תורי ופעם תורך לאהוב (יחד עם שמעון בוסקילה) שלמה ארצי - עלש (יחד עם שמעון בוסקילה) שלמה ארצי - שיר פרידה (יחד עם בן ארצי)

tomalaga

New member
בדיחה:

שני דגים נפגשים בים האחד אומר... השני עונה לו... חה חה חה

gloom

New member
הוא הא מה קרה מכבי אכלה אותה../images/Emo66.gif

מצטער שאני פותח
פשוט מכבי ת"א אכלו אותה 91-76 והיום הייתי חולה וזה הייתה הנקודת אור היחידה שלי היום יאללה הפועל

../images/Emo32.gif בגריל

סתם אין שרשור אוף וריתי לשתף אותכם בתגלית שלי...... אם שורפים את האצבע... זה כואב... חחחחחחחח סתם (כאילו זה באמת כואב) יאללה יום טוב לכולם ושרשרו בנעימים... סיון

loving angel

New member
וגם...../images/Emo6.gif

במשחק בערוץ 2 בית'ר י-ם מובילה על מכבי ת"א :) ותרגיש טוב!

sh53

New member
אולי לאנשים קשה? למה לפגוע?

שלחי לו חיבוק וירטואלי, אני בטוחה שהוא ישמח לקבל ממך חיבוק

As היחידה

New member
חחח הינה-../images/Emo24.gif../images/Emo143.gif

פשוט נמאס לי שהוא מעליב תתצמו... =\ אני חולה עליו. חחח אבל הוא כזה פסימי!(לא שאני לא)

sh53

New member
שירים שעושים לנו תמיד טוב

ומצב רוח טוב, לפעמים חברים כאן מרגישים מבואסים, אז אולי אם נציע להם לשמוע שירים כיפיים שעושים לנו טוב - אולי גם להם השירים האלה יעשו טוב.

למעלה