בגריל

האחמית

New member
../images/Emo32.gif

השני כבר לא קופץ.. אז רק רציתי להגיד שחזרתי מהחרמון והיה ממש ממש ממש ממש ממש סבבה!!

וונקי

New member
שמחה לשמוע שהיה לך סבבה

תקראו את זה אני כתבתי את זה אתמול וזה חשוב לי שתקראו את זה

sh53

New member
לא הבאת קצת שלג לפורום? ../images/Emo186.gif

איך היה?

האחמית

New member
היה ממש ממש כיףף

פגשתי את כל המדצים מהמחוז..החניכים היו הכי מתוקים בארץץץץ

תפוז בדרך הכורכר ../images/Emo145.gif../images/Emo147.gif../images/Emo144.gif

הערב ב-19:00 נארח Live בפורום מוזיקה עברית את אריק סיני, ממובילי הזמר העברי, שיענה לשאלותיכם. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. האירוח בהנחיית רועי יחזקאל.
שבוע המודעות לבריאות מינית מתקיים השבוע, ובמסגרתו מוזמן הציבור ליום פתוח במרפאה לייעוץ וטיפול מיני במרכז הרפואי על שי סוראסקי (איכילוב). כמו כן, יתקיים ביום ג' ערב מיוחד בנושא מיניות האישה במעגל החיים הכולל דברים של טובי המומחים בהיבטים השונים של מיניות נשית והשלכותיה. הציבור מוזמן. לפרטים נוספים

../images/Emo19.gif אוף ממש מעצבנים אותי !!

יש לי שני דגים חדשים!!!!!!! קניתי ביום רביעי שעבר ,הם יפים זהובים וכבר נתתי להם שמות - שמעון וכרמלה , אבל היום בבוקר הם מזה עיצבנו אותי ! גיליתי את פרצופם האמיתי !!!!! יש לי דג אנטיפט (שלא אכפת לו מכלום ולא עושה כלום) ודג סוציומט! (שחושב רק על עצמו) שמעון הוא הדג הגדול וכרמלה היא הקטנה ואתמול הם לא אכלו כלום כי עשיתי להם יום דיאטה, אבל היום ציפיתי שהם יתנפלו על האוכל , מה הייתה האכזבה שלי שהדג הגדול פשוט אכל גם את המנה שלו וגם את מנה של כרמלה המסכנה שלי ! מזה כעסתי עליו ! אז לקחתי את כרמלה לצד והאכלתי אותה , שלוש פעמים ניסיתי עד שהוצאתי את שמעון מהאקווריום מבלי שהוא ידחף כל הזמן ולקח לכרמלה שליאת האוכל שלה ... והיא , מה אכפת לה .... רק מקבלת ממנו נגיחות לראש..... נשבעת לכם גם בטבע הם צריכים פסיכולוגים.....

sh53

New member
שמות קוליים חבל על הזמן ../images/Emo45.gif

למה כרמלה ולא שושנה?

שושנה ושמעון זה ב ש'....

זה לא מקורי , אבל כרמלה זה משהו "חדש" . בנוגע לדגים שלי היום , הלכתי לחנות לקנות להם צמח , שיהיה להם יותר מעניין אבל לא שמתי לב שקניתי אחד ממש גדול... אז... זה תופס חצי מהצינצנת..... אני כנראה אצטרך לוותר על משהו .. לדעתי אני אוותר על שמעון הוא ממש מעצבן אותי , כל היום הוא אוכל לכרמלה את הסנפירים , לדעתי הם לא ממש מסתדרים ... לא חשבתי שלדגים יש אופי ... מסתבר שלשמעון יש "סנפ(טיל)יר" קצר מידי ... הוא ממש מתעצבן מהר על כרמלה , עוד מעט אני אצטרך לפנות אותה למקלט לדגות מוכות ...היא כבר שעה מתרוצצת באקווריום בנסיון נואש לברוח משמעון ...... איימתי עליו שאני אפריד בינהם , ובאמת עישיתי את זה , אבל הוא מזה התגעגע אליה..... מסכן....

וונקי

New member
דגים עם אופי

זה חדש לי אף פעם לא היו לי דגים עם אופי אבל אולי הוא את זה כי הוא מאוהב בה אז הוא מנסה למצוא חן בעיני הגברת

HaMsTeR

New member
גם אני הייתי בחרמון ביום שבת!../images/Emo118.gif

גם מהנוער העובד

וונקי

New member
תראו מה קורה

שמשעמם לי אני גולשת ומוצאת דברים מצחקים ומוזרים ביותר

למעלה