בגריל

התמונה שלך שושי הרגה אותי...

והנה מה שהוא חושב היצור המוזר הזה שלך: מה אתם מסתכלים? אה? אה? אז נכון שאתמול הייתי במסיבה חבל"ז והקפצתי טקילה עד הבוקר,פשוט לא שתיתי קפה...

As היחידה

New member
../images/Emo20.gifט"ו בשבט שמח לכולם../images/Emo144.gif../images/Emo143.gif

חג שמח לכולם!!!!!!
אתם אוהבים תחג בכלל? אני למשל לא... אין חופש! לא מפסידים שיעורים! איןטקס(שזה מתחבר ל-לא מפסידים שיעורים) ! אין משהו כיף לעשות בחג הזה! ואין אוכל נורמלי!
חג שמח לכולם

וונקי

New member
אני אוהבת את חג הזה

אוכל טעים אין חופש אבל אצלנו יש טקס אז מפסדים שעתיים

loving angel

New member
../images/Emo143.gifט"ו בשבט שמח../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

חג שמח לכולם!!!!

אני לא אוהבת חגים...

אפילו החופש לא חופש... כמה עבודות מביאים לנו שלא נדבר בכלל אני שונאת את ט"ו בשבט אבל אני לא בנאדם אופטימי אז אפשר להבין אותי

spirit noa

New member
../images/Emo143.gif../images/Emo145.gif--<< חג שמח -->>

חג שמח!!!!!!!!!! , רציתי להגיד לכם תהנו בחופש.. אבל אין אחד כזה .. חחחחחח
, לא משנהההההה, העיקר חג!~ , ואני מתה על החג הזה ....... ומי אמר שאין אוכל? יש ויש.....!!!!!! ולשאלה.......!? איזה פרי טו- בשבט אתם הכי אוהבים? :)
צימוקים ובננות.. יאמיייי

sh53

New member
אני אוהבת הכי הרבה דובדובן חמוץ

דרור אמר שהוא אוהב הכי הרבה תאנים יבשות.

תאנים עושות עצירות ואחרי זה...

שילשולים .. חחההה חג שמייייח לדרור !!!!!! אגב , אני בחיים לא אבין את מטרת החג "טו בשבט" ..... מישהו מוכן להסביר לי למה אניחייב תלאכול את הפרות האלו שבכלל לא עושים כיף בבטן ?

sh53

New member
זאת תקופת הבשלת הפירות

ומברכים על הפירות החדשים - כלומר שהתבשלו בשנה הזאת.

../images/Emo147.gif../images/Emo145.gifט"ו בשבט שמח מתוקים|משפך

מאחלת לכולם ט"ו בשבט שמח וחופש יום שבת מהנה לכולם!!! מחר אני ומשפחתי יוצאים לטייל עם קרובים בחיק הטבע...אלוהים יודע מה נעשה...בטח נלך כל היום ובטח כל היום אני אתלונן שאני רעבה...בעעעעע..מקווה שיהיה לי כייף לפחות...ולמי שיש לו היום בערב ארוחה חגיגית{כמו שיש לי..} תהנו!!! ובתיאבון חמודים שלי!!! נ.ב: כבר הזכרתי שאני רעבה ואין לי כוח לחכות לערב כדי לאכול?

sh53

New member
משפך|../images/Emo143.gifט"ו בשבת שמח../images/Emo145.gif../images/Emo147.gif|

וכמובן גם שבת שלום לכולם

למעלה