לחרמון.... והטיול מחר..! וזה לא נורא לצאת לבד...אבל רוב הסיכויים שאם רק אחד יוצא אז זה הוא ולא אני..
ה האחמית New member 5/2/04 #23 לחרמון.... והטיול מחר..! וזה לא נורא לצאת לבד...אבל רוב הסיכויים שאם רק אחד יוצא אז זה הוא ולא אני..
ה האחמית New member 6/2/04 #27 שנינו יוצאים!!!! והוא בגלל שהוא המדריך הכי ותיק, ומכיר את כל החניכים...
ס סיון עם ו אחת New member 6/2/04 #28 קיבלתי היום תעודה... פחות נכשלים ממה שחשבתי... אבל עדיין.. הרוב נכשלים... הייתי שעתיים בבצפר והלכתי... אחלה יום
קיבלתי היום תעודה... פחות נכשלים ממה שחשבתי... אבל עדיין.. הרוב נכשלים... הייתי שעתיים בבצפר והלכתי... אחלה יום
ו וונקי New member 6/2/04 #29 לקבל תעודה זה תמיד רע אני שונאת את יום הנוראי הזה שבו מקבלים תעודה תעודות זה רע נקודה
E enjoi butterfly New member 6/2/04 #41 חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח בגיל 2.....חחחחחחחחחח יש משהו במה אמרת.....
S sh53 New member 6/2/04 #33 עומד לרדת../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif
S sh53 New member 6/2/04 #54 אווו אני כל היום מסתכלת במראה ולא נמאס לי להסתכל על עצמי, מה דעתכם על הלוקיישן החדש שלי? נכון שאני ?