בגריל

loving angel

New member
מסכימה איתך ../images/Emo45.gif

ויש גם את השיר החדש של נינט טייב ואלי (שכחתי את שם משפחה..) הוא ממש יפה...

spirit noa

New member
השיר החדש../images/Emo8.gif

של שי גבסו - יום ועוד יומיים :) חולה על השיר הזה ....... תשאלו את יואב. ;)

As היחידה

New member
טוב שירים שבת דודה שלי חולה עליהם

ניו-מטאל גותי.... כל השירים של אוונסנס.. חחחחחח.....

sh53

New member
איזה שיר רומנטי ../images/Emo99.gif

גם יש לו קול כזה קול.

גם אני אצטרף...

השירים האהובים עליי: אבריל לווין-קומפליקייטד{כמובן} אבריל לווין-סקייטר בוי.. אני אחסוך לכם לקרוא,כל השירים של אבריל לווין בקיצר!! כל השירים של רד הוט צ'ילי פפרז החמודים!!! אבל במיוחד אני אוהבת את סקאר טישו שלהם,כזה שיר מאמי ויפה... ובל נשכח את ג'סטין,אוונסנס,כריסטינה,השוגבייבס,רובי וויליאמס,בריטני השיר החדש ואני אחסוך לכם עוד,כל השירים שיש בעולם הזה!!!! ואני מתכוונת לזה,אני שומעת כל כך הרבה מוזיקה....שאני אוהבת את כל השירים שיש בעולם!!!! ויוה למוזיקה!!! חחח...ביי חמודים...

H i L o N e T

New member
../images/Emo2.gif. ../images/Emo54.gif

Evanescence - Bring me back to life Evanescence - My immortal רוני דואני - אני רוצה רוני דואני - סופרסטאר Britney spears - I got that boom boom Britney spears - Toxic Avril lavigne - Complicated Avril lavigne - Sk8ter boy Avril Lavigne - all tje songs
אממ ועוד[?]
.

BaBy BoY14

New member
עכשיו אני...

אז השירים שעושים לי טוב הם דניאל סלומון-עכשיו דניאל סלומון-אוהב אותך דניאל סלומון-לבן דניאל סלומון-עדיף דניאל סלומון-כשתחזרי דניאל סלומון-בא מכאב דניאל סלומון-לב זהב מושיק עפיה-זו היד שלך מושיק עפיה-קחי אותי איתך מושיק עפיה-הלב זוכר שר אל -אהבה בעינייך מסיקה-תני לי אהבה ירון כהן ושלומי שבת-מלאך שלי ניבין ויניב בן-מטייל באגדה וגם סאבלימינל...

sh53

New member
וקצת מוסיקה מזרחית/עברית נוספת

חיילי הנקמה + רינת בר - אחת מאלף ליאור פרחי - אני מת מושיק עפיה - צאו לי מהוריד משינה - משהו קטן וטוב נינט - כמו ששיר נוגע נתי לוי - אוהב אבל מציאותי סאבלימינל - אני יכול פיני חדד ונתי לוי - ילדה רעה רגב הוד - התנשאי לי לאשה רוני - סופרסטאר רינת גבאי - רגעים שי גבסו - פמלה

HaMsTeR

New member
מוזיקה ישראלית../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif../images/Emo118.gif

הדורבנים
יצאנו לרקוד, שוב הדיסקו כאן, קרנבל, לא בא לי לשמוע, אני מת, אור כחול.
מוניקה סקס
מלכת היופי, הפוך בשמש, מכה אפורה, גשם חזק, כל החבר'ה, שנים חסומות, בעיר הזאת. בטוח יש עוד ואני פשוט לא זוכרת, אבל גם יש כמה שכבר כתבו פה, אז אני לא אכתוב שוב

יוּבָל

New member
באיחור, אבל שירים שאני אוהבת...

כול השירים של משינה (במיוחד עכשיו את בוכה, בן המלך, תחזור תחזור ואהובתי) כול השירים של גאנס (במיוחד November Rain ו Civil War) ואממממ רדיו חזק- תיסלם ואמממ ועוד מלא של קווין, מטאלקיה, פינק פלויד, לד זפלין ועוד כאלה... אבל שיר מומלץ(!!!)- Creeping Death של מטאליקה... הוא על יציאת מצריים ואחלה שיר!

spirit noa

New member
עוד הרבה שירים שאני אוהבת..

מסיקה- תני לי אהבה שי גבסו- יום ועוד יומיים רוני דואני- אני רוצה את מה שיש לה. רוני דואני- סופר סטאר (בעברית ) חיילי הנקמה ורינת בר- אחת מאלף רינת בר- רגעים אמיר בניון- ניצחת איתי הכל הגבעות- ימים טובים הבורגנים- אלוהים נתן לך במתנה אהוד בנאי- היום נינט טייב+אלי פיניש- השיר של יום טוב שרונה ודניאל פיק- שוב הגשם ארץ נהדרת- לובה שרון קרלן- יומן מסע נתי לוי ופיני חדד- ילדה רעה דניאל סולומון- בא מכאב summer jam2003 Evanescence-bring me to life black eyed peas-where is the love black eyed peas- shut up sean poul- get busy sean poul- baby boy britney spears- toxic westlife-mandy outkast- hey ya hello- blackfield
זה השירים שאני הכי אוהבים עשיתי רשימה:)) דודה שלי צורבת לי דיסקקקקקק....... יותר נכון 2 :)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה