בגריל.

Orange Sky

New member
בטוח שההפקה אומרת לו להתחיל ריבים><

זה כ"כ הזוי שזה ברור שזה מבוים. רגע אחד הוא יושב בנינוחות ואז פשוט תוקע הערות עוקצניות שרואים שהן בכוונה לפתוח ריב. הפקה הזאת
(ז"א ברור שזה עדיין הדעות שלו ואני לא סובלת אותו. אבל ההפקה מתפעלת את זה לטובתה)

Orange Sky

New member
בטוח שההפקה אומרת לו להתחיל ריבים><

זה כ"כ הזוי שזה ברור שזה מבוים. רגע אחד הוא יושב בנינוחות ואז פשוט תוקע הערות עוקצניות שרואים שהן בכוונה לפתוח ריב. הפקה הזאת
(ז"א ברור שזה עדיין הדעות שלו ואני לא סובלת אותו. אבל ההפקה מתפעלת את זה לטובתה)

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif לדעתי זה לא מבוים, אבל מן הסתם שההפקה

הכניסה בכוונה אנשים כאלה לבית כדי ליצור מהומות, ואז הם עורכים את זה לטובת הרייטינג חחחחחחחחחחח ניצן שוב המחשב נדפק?

Orange Sky

New member
חחחחח המחשב של אבא שלי!!XD

~פליז אל תשלח את זה מיליון פעמים
~ בעונה הקודמת גם כן גילו שההפקה אומרת להם בדיוק מה לעשות ובחדר של האח הגדול שלא משודר בלייב ההפקה מדברת איתם ואומרת להם מה לעשות וכל מיני דברים כאלו>< ודיברתי על השידורים בלייב, שלא ערוכים חח ודווקא העונה הזו לא הכניסו ממש ניגודים..לא הומו מוקצן ולא הומופוב ודתי וערבי ...כולם יחסית דומים..

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif כן, תכלס.. מנחם הכי פנאטי שם..

אם הוא יעוף לא יהיה אקשן כזה, אבל הוא כל כך מעצבן דאמט
חח תכלס לא מפתיע אותי לגבי ההפקה.. הם עברו על הרבה חוקים בכללי..

Orange Sky

New member
עם אחד כזה עדיף שממה.

מה שגם שבלעדיו יש מספיק עניין במילא.

Orange Sky

New member
חחחחח כן../images/Emo6.gif אבל אל דאגה,

אני לא אגיע לכמות ההודעות של ליאורXDD

sweet shir

New member
אני לא יודעת אם ההערות מבויימות, אבל אני ממש

רוצה להאמין שהחוסר רגישות והקור שלו זה מבויים. קשה לי להאמין שיש בן אדם כזה אוטיסט.. :|

Orange Sky

New member
אומרים באמת שיש לו תסמונת אספרגס או משהו

שזה בן אדם שהוא מבחינה השכלית ברמה ממוצעת או גבוה אבל חסר יכולות חברתיות, לא יכול ליצור קשים עם החברה, חסר טאקט ולא מבין רגשות של אחרים..וכו'

adi dion

New member
../images/Emo6.gif

יווווו הוא כזה יצור!!! יש לך דעות אחרות משל כולם, סבבה אין לי בעיה עם אנשים כאלה. יש לי בעיה איתם ברגע שהם מתחילים לריב עם אחרים על כל דבר קטן שיוצא להם מהפה. והוא כל כך חופר בקטעים האלה!

ספירצ

New member
חחחחחחחחח

לפני כמה ימים שיעמם לי, אז ראיתי.. והוא חפר וחפר, ואז אמיר אמר משהו על פירות ומנחם התחיל לדבר על פירות, ואז אמיר אמר כזה 'מנחם, כל מילה שאני אגיד עכשיו יהיה לך מה להגיד נכון? גם אם אני אתחיל לדבר על כלבים' ומנחם עונה לו עוד 'אתה רוצה לדבר על כלבים? נדבר על כלבים' והוא ממש התחיל לדבר על כלבים <_<

Orange Sky

New member
../images/Emo211.gifמחר פורים!..=]

שיהיה לכן כיף בנותDD: ותצלמו ותעלו לפורום(:)
ואל תביאו משלוחי מנות מעפנים באמא שלכן חחח זה מדכא לראות שלא השקיעו בכן
ביי ביי, תעשו חיים=]

noam270

New member
../images/Emo148.gifחג שמייייח לכולם!!../images/Emo13.gif

איכס, אני שונאת את פורים....
נעלה תמונות כשיהיו

למעלה