בגריל.

Johnni456

New member
חחחחח../images/Emo79.gif

כל פעם שמזכירים "שרון דרום" זה ממש מצחיק אותי כי בטיול חנוכה יצא שהיינו יום אחד באותו מסלול של הצופים ואני מדרום השרון (בני המושבים ווהו
) וכל הזמן הם שאלו אותנו אם אנחנו שרון דרום

orw93

New member
XD../images/Emo205.gif

אצלנו הקורס עושה את הפורימון אז חוץ מבשלישי-רביעי שיהיה צריך כוח עבודה לארגן אנחנו לא עושים כלום^^ אבל היום כל היום היינו ביער לבנות את כאילו עיר קופים, שהיא בכלל לא עיר
אבל היה כזה אוירה של מחנ"ק היה מגניבD:

A Kiss To Kill

New member
חח אנחנו בונים בשטח שלנו כי הוא ענק../images/Emo25.gif

והחמשושים שלנו לא עושים כמעט כלום.. רק בונים קיוסק ואז באים לעזור לנו אם הם מסיימים...

orw93

New member
את הפורימון אנחנו עושים בבצפר../images/Emo69.gif../images/Emo205.gif

השטח שלנו קטן להחריד ואין שם בכלל מקום שאפשר לבנות בו. עירייה של זונות סללו לנו שם כביש

Emergency Exit

New member
אצלנו, שנת ט' (קורס) עושה כמעט הכל,../images/Emo125.gif

אנחנו בונים רק ת'עיר קופים
לא כי אנחנו עוזרים להם, אלא כי אצלנו זה מנהג תמיד ט'טניקים עושים הכל חוץ מהעיר קופים

O0NoNi0O

New member
אני כול כך מזדהה><"

כול הידיים שלי שלפוחיות בלעכס.

orw93

New member
מה? אבל כפיתות זה כזה כיףD:../images/Emo205.gif

ולתקוע בזנטיםXD

O0NoNi0O

New member
ברור כפיתות זה אחלה

לרוץ למחסן על יד מדממת זה לא חח ואיזה לתקוע בזנטים? היום ניסיתי והראש ועדה שלי ברח משם בצרחות, חח הפטחש יותר גדול ממני

orw93

New member
לא עם פטחש. עם הלמניה../images/Emo205.gif

זה כזה כיףXD

A Kiss To Kill

New member
כפיתות זה אהבת חיי ../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif

זה פשוט כ"כ כייייף! חחח אחרי יום עבודה שנמשך יום שלם מתמכרים לזה, בעיקר במחנה קיץ
זה יותר גרוע מהתמכרות לסמים

orw93

New member
אימפריההה../images/Emo205.gif

סתם נו, חזרנו כמה מהצעדה וכמה ז'יניקים מאורט שרו לנו הצופים הקופיםXD

Fall Out Liel

New member
קאם משחק ב"תאום"../images/Emo168.gif

זה סרט אימה מגיל 16 [וזה מצדיק את זה, כמה נבהלתי ><, וגם צרחתי.. אבל זה היה בצחוק..
] בכ"א קאם [שמשחק את ג'יימס בT] משחק שם בתוק מארק החבר של קייסי [הדמות הראשית] והוא כזה מתוק וחתיך שם
. אז למי שבא לראות שווה צפייה [רק תכינו את עצמכן נפשית קודם
] ועוד משהו, מי שראתה היום את הכתבה בחדשות על השירה הזו שהתקיימה בין מפורסמים לילדים עם בעיות, עם צביקה הדר, מרגלית, ושאר, אז בהתחלה הייתה את המנגינה של Never Think של רוברט! בהתחלה לא הייתי בטוחה כי לא שמעו אותו אלא רק את המנגינה, אבל אחרי חרישות על השיר הזה ידעתי שזה חייב להיות זה

../images/Emo63.gif מההה??

אוךךך זה סרט כ-זה מפחיד.... למה דווקא שם הוא משחק? ולמה אני חייבת להיות כזאת פחדנית ולא להעז לראות תסרט הזה?? אוף.

dorinchik

New member
כן לירני..באמת למה?../images/Emo3.gif

הנה סיבה ללכת אליו חחח שמעתי שאת רוצה ללכת לפנתר הורוד 2..אני בעד! רוצה?

Fall Out Liel

New member
תראי..../images/Emo168.gif

הסרט לא מפחיד [אותי] אבל הוא מבהיל ברמות, קפצתי כל פעם מהמושב XD תאמיני לי, שהוא הפך את הסרט לממש ממש טוב

dorinchik

New member
מעולה!

תעודדי אותה ללכת לסרט הזה אחרת ניאלץ ללכת לאיזו קומדיה אמריקאית טיפוסית ודביקה(כן,יש ז'אנר כזה
)

למעלה