בגריל.

Emergency Exit

New member
../images/Emo32.gif בגריל. ../images/Emo150.gif

במקום לפתוח מיני OFF על כל "תפוז אנשים מודיע", תפנו אליי במסרים או באחת ההודעות שלי כאן ותבקשו ממני לפתוח..

ספירצ

New member
היה לי היום אזכרה של אח שלי :(

ואז גררו אותי לעדלאידע עם אחיין שלי, והיה ממש חם! ופגשתי מלא ילדים מהשכבה שלי והייתי בערך עם פיג'מה והיה ממש פאדיחות XD ואז הייתי צריכה לקנות לאחיין שלי אוכל ושערות סבתא ושתיה וחלקים לתחפושת שלו ומה לא.. היה יום נוראי XD

elina002

New member
זה ממש באיחור אבל רק ביום רביעי בערב

הלכתי לקולנוע לראות את דמדומים. כפי שאתם יכולים לנחש זה היה הקרנה פרטית חוץ מעוד זוג שאני ממש מרחמת עליו כי כל הסרט לא הפסקתי לדבר עם בת דודה שלי ובקטע הכי יפה היא כמעט לא הפילה אותי מהכסא מרוב צחוק. כשהוא בא ושהוא אותה אם היא פוחדת בת דודה שלי פתאום כזה עושה לי הא הא כמו באיזה סרטון ממש מצחיק עם בובת פיתום של טרוריסט ששואל אותו דבר ואז מנסה לעשות קול מצחיק בשביל להפחיד. זה היה כל כך לא במקום ומצחיק, אבל כ"כ כיף לראות בקולנוע.... העדשות מגע ממש רואים אותם ואת הצבעים של העניים... מחכה כבר בקוצר רוח לDVD....

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif חוויה אחרת בקולנוע לדעתי ../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif

כמו לקרוא סיפור במחשב או בספר

elina002

New member
זה שזה היה הקרנה פרטית עזר

הרגשתי כאילו במקרה יש לי טלוויזיה ענקית בסלון.

A Kiss To Kill

New member
יאו הורגות אותי ההכנות לפורימון הזה ><../images/Emo25.gif

לא הייתי בבית היום מרבע ל-9 עד 7 בערב
כל היום הייתי עסוקה בהכנות לפורימון וכפיתות ואז פתאום קלטתי שעוד חצי שעה ישלי פעולה והייתי בשוק
בכל אופן, זה מעייף כ"כ למרות שזה הכי כיף בעווווולם
אני מאוהבת בשבט שלי ובשכב"ג הכי מפגר בעולם
טוב, אני אשתוק :X

A Kiss To Kill

New member
מחדרה.. שבט בני היער../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif

חח אם את בשרון-דרום אז בטוח שמעת מורל שלנו XD כי בחלוץ הנהגתי של המחנה של שנה שעברה באו אלינו אנשים משרון-דרום ועזרו לנו וממש צחקו על המורלים שלנו ובחנוכה דרום פשוט עברנו ליד שבטים והם עשו לנו מורל

ספירצ

New member
חחחח כן ני בשרון דרום אבל

אני כבר שלוש שנים לא בצפון XD הייתי בשבט הדר, ופתחו עכשיו עוד שבט ברעננה כי הוא גדול מידי XD אני זוכרת שכשהייתי בכיתה ו' היינו השבט שיצאו ממנו הכי הרבה חניכים למחנה קיץ... אוי היו ימים..

למעלה