בגריל.

xXx Lilo xXx

New member
תפוזונה ../images/Emo11.gif מישהו אמר לך לשלוח תהודעה?!../images/Emo29.gif

אוי נכון.
אעאעאע לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
שיקדימוווווווו

orw93

New member
XDDDDD../images/Emo205.gif

מי ישמע איך שאת מתגייסת את משועבדתXD בשביל זה המציאו את החמשושים ואת הרגילות. אעא אני סוגדת לרגילות%^$

xXx Lilo xXx

New member
פחחח../images/Emo29.gif

ידיד שלי בא לחמשושים רק פעם ב-3 שבועות. שלא נדבר על חבר טוב של אחותי, הוא מגיע הביתה פעם בחודש... צבא זה חרא. אבל זה חובה ואין מה לעשות

orw93

New member
הם בנים!@../images/Emo205.gif

הם בטח קרבי וזה את בת, את תהיי ג'ובניקית, ג'ובניקים סוגרים כל שבועיים. תפסיקי לבכותXD

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifוואו, זה ממש יפה...

הרבהההה יותר טוב מטויילייט ><' של טויילייט בכלל לא טוב, האמת XD אני מקווה שזה באמת ההרכזות, ואם לא...שההרכזות האמיתיות יהיו יותר יפות D:

adi dion

New member
סורי לאכזב אבל זה לא אמיתי ../images/Emo10.gif

חבל, זה מדהים!!!
ראיתי את זה גם באיזה אתר לא מזמן ונתנו קישור לבלוג של מישהו שהכין את זה.. אבל הלוגו עם הניו מון אמיתי, יש את זה בIMDB

xXx Lilo xXx

New member
חחחחח../images/Emo29.gif

חיפשתי את זה כtwilight2 בIMDB כי ככה ראיתי שקראו לזה בפעם האחרונה ולא מצאתי אז כתבתי ניו מון וזה הביא לי כותרת אחרת XD The Twilight Saga: New Moon אבל אנלא חושבת שזה ה"לוגו" של הסרט... קישור http://www.imdb.com/title/tt1259571/

xXx Lilo xXx

New member
אה כן...../images/Emo29.gif

שימו לב שליד השחקנים כתוב rumored (כאילו שמועה) זה אומר שהם לא בטוח משחקים? אה?

adi dion

New member
אני גם לא מבינה למה כתוב שזה שמועות ../images/Emo4.gif

אבל קראתי איפשהו שטיילור כן נשאר לשחק את ג'ייקוב... לא הגיוני שישנו את כל השאר פתאום :S והנה כן יש שם את הלוגו הזה כמו בפוסטר
http://www.imdb.com/media/rm1389005568/tt1259571

YuvalSP

New member
נחמד!!! + שיר שממש מתקשר לNM! ../images/Emo3.gif ../images/Emo203.gif

הגיוני ששניהם יהיו אמיתיים, כי לא יעשו כרזה רק עם אחד מהם... אבל בכלל עוד לא התחילו לצלם את הסרט
Good Charlotte - Walk Away http://www.youtube.com/watch?v=JivwU-E_Jy4 ואוו אתם חייבים לשמוע...זה ממש מתאים לניו מון!

sweet shir

New member
וואי, זה רציני ממש מתאים! חח אפעם לא חשבתי על

זה. D: מתה על השיר הזה.

SHANI T

New member
אני לא יודעת לאיפה זה קשור...

ואל תהרגו אותי.. אבל עכשיו קלטתי פתאום... אתם יודעים שאצל ערפדים לפי הסיפורים וכל הסרטים אומרים שכדי שהם יכנסו לבית של מישהו חייב להזמין אותם??? אז איך זה שבכל הפעמים שאדוארד בא אל בלה לחדר והסתכל עליה כשהיא ישנה הוא נכנס בלי הזמנה??????

Fall Out Liel

New member
גם לפי כל הסיפורים והסרטים..../images/Emo168.gif

ערפדים לא יכולים להיות בשמש כי הם נשרפים ומתים, הם רעים וחסרי אנושיות בכלל [שזה מראים גם בטווילייט, אבל מתמקדים בצד הטוב של הערפדים], ויש להם ניבים זוועתיים ו... הם [ממש] לא נראים כמו משפחת קאלן
. בכל סיפור וסרט זה שונה..

SHANI T

New member
נכון אבל...

בקשר לשמש- יש הרבה סיפורים שאומרים שהם גם נוצצים- זו לא המצאה של סטפני מאייר. ובהרבה סרטים יש את הערפדים ה"צמחוניים" אבל הקטע של ההזמנה נמצא בכל מקום.

YuvalSP

New member
מה?! ../images/Emo3.gif ../images/Emo203.gif

חחחחח כמו שכתבת, זה סיפורים. בכלל, כל מה שקשור לערפדים זה סיפורים ומיתוסים

למעלה