אוף מוקפץ.

שוק האקססוריז 9-11/9/10 ראש השנה

שוק האקססוריז 9-11/9/10 ראש השנה שוק האקססוריז הקרוב יחול בראש השנה, תקופה של התחלה והתחדשות. בימים אלו עמלים המעצבים על פריטים חדשים ורעננים לקראת היריד (והחג), אותם יציגו באירוע. שוק האקססוריז הקרוב יערך בZOA תל אביב (בית ציוני אמריקה), מבנה הטומן בחובו היסטוריה ועתיד של תרבות ישראלית - תל אביבית. מה יהיה? תיקים, חגורות, נעליים, כפכפים, מגפיים, שרשראות, טבעות, עליוניות, צעיפים, שלים, כובעים, צמידים, קשתות לשיער ועוד, כולם פרי יצירתם של מעצבים ישראלים, בהנחות של בין 20%-70%, כמו כן במיוחד לחג, כל המעצבים יציעו את פריט הדגל שלהם ב 50% הנחה. כ-70 מעצבי אקססוריז, נעלים ותיקים אשר יציגו את מרכולתם המגוונת ביניהם: oshan בליין פרחי סילקון, Dario’s בעיצוביו הגיאומטריים, משחקי החומר בליין התכשיטים של אביה, חפתי תחרה של My secret face ,ליין של הלבשה תחתונה של המותג comoiris ,צעיפי סטודיו עיניים לערבים הקרירים או למשרדים הממוזגים וכן תכשיטי הטאקי ואייקוני המחשב של אסנת הר נוי, ועוד מגוון ענק של אביזרים. מי יהיה? הגר סתת ,אסנת הר נוי, ליאת גינזבורג, ענבל ביתן, לי בונק, מיטל טולדו, Doberman ,Gioelly by liat,עינת פז, ליהי וולך, Zozi , Fauna & Flora ,eccoukka ,Panda Lou , טל איזקוביץ' ,Punchao ,צמד , תמרה, אביגיל אדם, לימור רוטמן, Frog, סיון אורן, לי אייזן, V220 , גל שטרן, Comoiris , Madame pompon , אלן רובין, Feinschmecker, Sumka, קרן אטון, Otiliya's ,Estella ,DN ,Medusa, Imelda, איילה פרוינדליך, Bellinky ,Le-sac, Riva, לידיה רנר, רוני קנטור, מיכל מילר, ועוד... הפריטים נבחרו בקפידה על ידי צוות ההפקה תוך הקפדה על איכות, חדשנות ומחירים בלעדיים לאירוע. ביריד ניתן יהיה להיפגש עם כל אחד מהמעצבים לייעוץ ,עזרה והתאמה אישית. ובנוסף: בר התומא יארח את באי השוק בתפוח בדבש-חינם וכוס קאווה במחיר סמלי, בליווי מוסיקה חיה ועוד מבחר נשנושים מיוחדים לחג ולאירוע. אז מתי ואיפה? היריד יתקיים כאמור, בZOA תל אביב (בית ציוני אמריקה), רח' אבן גבירול 26. ביום חמישי 9/9/10 בין השעות: 13:00-21:00 ביום שישי 10/9/10 בין השעות:10:00 – 19:00 ביום שבת 11/9/10 . בין השעות: 11:00 – 22:00 כניסה – 10 ₪. לפרטים נוספים ולרשימת מעצבים מלאה – בקרו אותנו באתר הבית: www.xsrz.com

Pink Pig

New member
../images/Emo41.gifבאה לתצוגה במקסים?

תצוגת אופנה עם 3 מעצבות אלטרנטיביות , אטרקטיביות ושכולנו מכירים ואוהבים : Eya Sigal -נושא- שמלות כלה אלטרנטיביות ...D.T.W - Dikla schwartz -נושא- בגדי תחרה Marionette Liya - נושא בגדי נילון - ליין אפ - Dror Teicher Zaidi Guy Kobi Saka במוזיקה שתנוע בין: Rock , Alternative , Metal ,Dark , Dark 80 . כיבוד קל : תפוח בדבש , מתוקים ושוקולדים מחיר : עד שעה אחת - 40 ש"ח אחרי השעה אחת - 50 ש"ח ***18+***

מרמותק

New member
../images/Emo27.gif ../images/Emo32.gif ../images/Emo37.gif

אוי לא. שמתי תמונה של ליידי גאגא. מהר! שמישהו יודיע לתפוז! הפסקנו להיות אלטרנטיביים!

NyaPrawr

New member
שיער ורוד! ../images/Emo23.gif

לאחר בלונד של 24 שעות (נראיתי כמו קובי פרץ עם חצאית), צבעתי לורוד בערך חצי מהראש. חלק השארתי לבלונד כי החבר חפר לי להישאר בלונדינית, והשאר החום הרגיל שלי. אני נראית כאילו מיץ פטל אנס את השיער שלי. מועלית התמונה הכי נורמלית שיצאה מהעסק הזה D:

NyaPrawr

New member
מיותר לציין

שגם כל המאחורה של הראש שלי ורוד. אבל לא הצלחתי לצלם את זה.

TokisBride

New member
אהההה חחחח.

למה החבר לא נתן לך להיות ורודה? דווקא מתאים לך ^^

NyaPrawr

New member
הוא מעדיף אותי בלונדינית

תאמת, גם אני קצת מעדיפה אותי בלונדינית. אבל אני אוהבת את הורוד D:

ינקיפנק

New member
שמונה וחצי שעות על הרגליים עם אולסטארס,

זה כואב. כל כך, כל כך כואב.

הייתי יום שלם בבית ספר עם עקבים../images/Emo194.gif

שנה שעברה בפורים
. אבל זה לא היה עקבים דקים כאלה. הייתי נופלת על הפרצוף עם עקבים דקים

NyaPrawr

New member
אם כבר עקבים לבצפר

אז נמוכים, או לפחות עבים מספיק כדי להיות יציבה. עקבים דקים ליום שלם? אני בקושי מחזיקה עליהם שעה ;;

TokisBride

New member
אני לא מסוגלת צעד אחד על עקבים דקים.

אבל זה לא שניסיתי יותר מדי

הם היו די גבוהים../images/Emo194.gif

כאילו, לא ממש, אבל גם לא נמוכים. וכמובן שעבים, כי עקבים דקים זה כואב. וכי אני בכיתה ח', אין לי נעליים עם עקבים דקים.

מרמותק

New member
אני הייתי על עקבים דקים בבי"ס בפורים ../images/Emo122.gif

חבל שהם היו קטנים יחסית.

BlueBeIl

New member
מה? הן היו הנעליים הקבועות שלי בעבודה

בתור פקידת קבלה.. היה כל כך כל כך נוח (בהתחשב בנסיבות).

למעלה