אוף לסופ"ש

Rioter

New member
חלומות

חלמתי על אימא שלי, שנפטרה. ועל סבא שלי - שנפטר. אלוהים.

KiShKooSh

New member
זה אומר שהם עדיין מסמלים

לך משהו בחיים, והם חלק מהחיים שלך, שעדיין לא השלמת עם המוות שלהם, וזה לא דבר רע, יש המון אנשים שמשאירים את הקרובים שלהם קרובים וזה פשוט מראה כמה את אוהבת אותם

הודעה לכולם אבל בעיקר לנעם

ביום חמישי הקרוב ערוץ אחד יראה שוב בפעם המי יודע כמה את הסדרה כנפיים ומשום שלפי מה הבנתי כאן בפורום אדית חצןר שיחקה בסדרה הזו אז נעם בטח תשמח. הנה הפרטים: יום חמישי בשעה 21:45 כנפיים"- סדרת דרמה בשישה פרקים. הסדרה מגוללת את סיפורם של שמונה צעירים בקורס טיס ומביאה רגעים מרגשים של חוסן פיזי ונפשי ושל חברות אמת. הסדרה נוגעת בחלום הכל-כך ישראלי, החלום להיות טייס, ומלווה את הצעירים החל משלב מיון החניכים, קבלתם לקורס, הכשרתם וכלה בהפיכתם לטייסים בחיל האוויר בכל מקרה זה יהיה הפרק השני (ככה לפחות זה מה שאני הבנתי)

נעמקה19

New member
היית יכול לפתוח הודעה חדשה...../images/Emo3.gif

ואני יודעת את זה, כי ליהי כבר כתבה את זה, אבל אתה ביתר פירוט, אז המון תודה! אוף איזה חרא שהפסדתי פרק אחד
אבל זה רק שישה פרקים? O:

אני יודעת שיכולתי לפתוח הודעה חדשה

אבל זה היה נראה לי שייך לאוף, בכל מקרה זה אכן רק ששה פרקים

וואי!

יש לי פלאשבק מגורדון... היה לנו דיון דומה... רק שזה היה על טלוויזיה בחדר ילדים... אבל זה עדיין דומה

chen010189

New member
הלוואי שהייתה לי טלוויזיה בחדר!

אבל כמובן, למה שלא יהיו דברים שימנעו מאחת כזו להכנס לחדר שלי? (ואז יהיו בבית הזה 3 טלוויזיות אבל כשאמא רואה את כל התוכניות בעולם בטלוויזיה אחת ואבא רואה כדורגל וסקיי ניוז בטלוויזיה שניה, זה די שימושי...) - חוסר במקום - חוסר בשקעים (יש הרבה, אבל תפוסים. אתם יודעים, מערכת סטריאו, מודם, כונן, בלה בלה בלה...) יש רק אחד פנוי. אבל הוא מעל המיטה והוא יותר משמש אותי להטענת הפלאפון והסוללה של המצלמה. טוב, מי רואה בימינו טלוויזיה, אה? (האמת כולם, חוץ ממני)

segalben7

New member
אין לך טלוויזיה בחדר?

חחח איזה מסכנה... אצלנו יש טלוויזיה וממיר בכל חדר...

Super Chuly

New member
../images/Emo4.gif "מסכנה"?! לא נראה לי...

טלוויזיה בחדר ממש לא מראה מי מסכן ומי לא... הרבה דברים אחרים, שהם לא חומריים, מראים מי מסכן... ליהי :)

KiShKooSh

New member
../images/Emo45.gif

אני מכירה יותר מידי עם כפית זהב משובצת יהלומים בפה שאני בקלות יכולה לומר שהם מסכנים.

למעלה