אוף לסופ"ש

chen010189

New member
ואגב לגבי המשפט שלך..

"אפילו יותר מצחיק מהמקור" איפה חלה כאן ההשוואה? או במילים אחרות: המקור אי פעם הצחיק?

המפ. משעמם לי. יש הצעות?

רק לא לדבר במסנ, הוא לא עובד לי
שונאת את מסנג'ר 8!!!

chen010189

New member
טוב, החופש הזה גמר אותי

אני עפה לישון. הבטחתי להשלים היום שעות שינה בצהריים ולהתכונן לאזרחות בערב ובסוף מה עשיתי? כלום. בטלה מרוב עייפות ועצלנות אז היום אני אלך לישון "מוקדם" ומחר אני פשוט יושבת וחורשת. מזל שהיום בהפסקות למדתי... במקום הערב. לילה טוב אנשים בפעם הבאה שיש חופש ויום אחרי אני צריכה לקום בשעת 0 ואז יש יום שבת אני פשוט עושה גשר!

Rioter

New member
ארץ נהדרת מסריחים לגמריי

הם לא מה שהיו פעם.. העונה הראשונה הייתה טובה. העונה השנייה.. סבירה+, העונה הנוכחית גרועה. בעונה השניה, אם הייתי מפספסת פה ושם (זה שיר של שלמה ארצי
), אז הייתי משלימה מערכונים באתר מדי פעם. אבל היום, אם אני מפספסת, אני כבר לא דואגת להשלים.. לא מצחיק אותי. לעומת זאת, קצרים שליטה D:

ofirush17

New member
../images/Emo45.gif

את מודקת לגמריי! גם כשאני בבית אני לא תמיד רואה...

עדידה16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

עכשיו גם אם אני בבית אני כבר לא רואה כי נמאס לי מהתוכנית כי היא התחילה לשעמם אותי

ny22

New member
מנהל
למה? אני ממש אוהב אותם!

בעיקר בגלל אסי כהן, שפשוט קורעעעעעעעעעעעעעעע!!! אבל גם העונה הזאתי טובה בהחלט.

chen010189

New member
האמת צודקת

פעם היו יותר טובים. אבל אני עדיין לא חושבת שהם מיצו כי זה לא שהם תקועים על אותן הדמויות מהעונות שעברו. תמיד הם מביאים דמויות שאני מתה שיביאו שוב כמו "אח'שלו אעע", "דה ליברמן!", "כן יא חביבתי" וזה...

nWkobi

New member
../images/Emo31.gif

מסכים על ארץ נהדרת אבל שליטה - זה רק משחק מכור!!!!

chen010189

New member
אנשים, אני רוצה שתדעו משהו..

אני דיברתי קצת עם LOVE T0M(ותסלחי לי אם עיוותתי
) ילדה חמודה מאוד (חחחח, ציטוט מידידיה אליה) לא, רציני. אני רוצה שתבינו... (ואני יודעת למה אני אומרת את זה אז כדאי שהקבוצה המדוברת תתחיל להפנים את זה) הילדה באמת חמודה. אבל לגמרי
היא מותק אמיתית! אז אולי נוצרה סטיגמה שכל מעריצה של תום אבני היא פאקצה אז לא! וישר מדביקים פה סטיגמות ותאמינו לי אל תגידו לי פה "מישהו אמר שהיא פאקצה?
" כי אני לא כתבתי את ההודעה הזו סתם. ואני פשוט הבנתי שנמאס לי מהקטע הזה. שכל מי שתבוא ותעריץ את מויאל או תום או אנערף מי תחשב לפאקצה. אז רק רציתי שתדעו... שהיא אחת המתוקות פה
אז אחרי שהכרתי אותה אני למדתי דבר מאוד טוב ונכון ואני מפנימה אותו

אוקיי..אני לא ממש התייחסתי אליה...

אבל, אם יצא לי להכיר אותה, אני אשמח
ו..אז מה אם היא מעריצה את תום אבני? אז? אני מעריצה את רוני דואני! זה אומר שאני פאקצה - לא! וחוץ מזה אין שומדבר רע בלהיות פאקצה..

chen010189

New member
אז זהו שיש בפורום

ואני אדבר בלשון רבים אבל אני יודעת למי אני מתכוונת (ויש פה כמה) שכל אחד אצלו פאקצה כי הוא מעריץ אנשים כמו סקעת או לא יודעת מה. בקיצור אנשים שאת האמת יש להם לפחות 80% מעריצות פאקצות ואז ה20% הנותרים חוטפים את הסטיגמה הזאת. אני מודה שגם אני הייתי שופטת בכזו קלות עד שהכרתי פה כמה אנשים (במיוחד את אוקסנה! שזאת לאב תום...) והבנתי שאני לא שופטת יותר. אבל כן, אני יודעת טוב מאוד למה אני רושמת את ההודעה הזאת... תאמינו לי צביעות, צביעות...

KiShKooSh

New member
אם את מדברת עלי...

את מוזמנת להפסיק כי להזכירך, אני נראה לי בין היחדות בפורום שנשארה בקשר עם קרן-"מיכאל תחתן איתי" אמרה לי במפורש שלטעמי היא הגזימה אבל היא עשתה את הדבר הכי חשוב והלכה אחרי הרצונות שלה ושמה פס על מה שכל העולם חושב, וזה יותר חשוב מהכל. הבנו שאת כועסת עלי ואלה, אבל אין לך שום זכות לתקוף אותי(ובאמת, נראה אם תגידי שלא התכוונת אלי) אם הייתי עכשיו כזו, הייתי חברה של אוראל? או של דורין?(שאני לא בטוחה שהיא עדיין מעריצה..) הן יודעות מה אני חושבת ואני יודעת מה הן ועדיין אני מתה עליהן. את לאב תום אני לא פשוט מכירה ויכלת להמנע מזה חן.

למעלה