אוף לסופ"ש

segalben7

New member
תיכנסו בבקשה...

אני יודע שזה לא קשור ממש לפורום אבל אני רואה כאן הרבה שכותבים דברים שלא קשורים אז גם אני פותח... אני צריך לעשות שיעורי בית לעשות דיחון על צפיה בטלוויזיה ואני בחרתי על לעשות בעד... אז כל מי שבעד צפיה בטלוויזיה שירשום שהוא בעד ושייתן נימוק למה... תודה...

Rioter

New member
ממ

- תורם לראות ולהבין דברים בצורה.. מוחשית. או משו. - יש ערוצי חינוכית שמעודדים למידה. - העברת הזמן בשעות הפנאי. ואין לי עוד XD מקווה שעזרתי

chen010189

New member
אז בגלל שכולם עושים גם אתה תעשה?

אוקיי, הפורום הזה זה לא אוף טופיק. זה שיש אנשים שלא מבינים את זה ופותחים הודעות לא קשורות לדברייך, לא אומר שכל אחד יבוא עכשיו ויגיד "הוא פתח, אז גם אני". בחייכם אנשים אני ממש מצטערת אבל נמאס לי מזה שנפתחים פה שרשורים שלא קשורים בגרוש לפורום ועוד הסיבה המקורית של ילדי כיתה ב': "גם הוא עשה ככה"

../images/Emo45.gif!! ולא רק זה..

זה לא אתה אמור לעשות את השיעורים האלו?
חחח..איזה רעה אני
אבל ברצינות, זה שמישהו אחר עשה,לא מאפשר לך לעשות,או גורם למקרה להיות פחות חמור!

segalben7

New member
זה השיעורים...

1.העבודה זה לבחור אם אני בעד או נגד. 2.לכתוב את הנימוקים שלי. 3.לקחת נימוקים מהאינטרנט. 4.לדווח מול כול הכיתה.

נצל''ש דחוף!!

עלה כבר האירוח של השמיניה ברדיו עם שמוליק טיאר? אני רוצה לצפות באירוח בוידיאו למישהו יש קישור?

o r t a l13

New member
טוב, אל תתקפו אותו ../images/Emo4.gif../images/Emo19.gif../images/Emo118.gif

אולי השרשור באמת לא נחוץ, אבל אם כבר הוא פתח, למה שלא נעזור? אז ככה, אני בעד צפיה בטלויזיה. ולמה? מכיוון ש-א. יש תוכניות חינוכיות ומאוד מעניינות ושווה באמת לצפות בהן. ב.בזמנים שאין לנו מה לעשות, הטלויזיה עוזרת לנו להעביר את השעות המיותרות. אבל, יש גם דברים לא טובים, אני לא אתחיל לפרט כי ביקשת בעד
.

segalben7

New member
צודקת...

באמת יש סיבות נגד כמו למשל שאם רואים יותר מדי אז אחרי זה צריכים משקפיים ויש עוד מלא סיבות נגד אבל יש יותר בעד... תודה על התגובה...

chen010189

New member
../images/Emo32.gifאוף לסופ"ש

יאללה, נעלמו כל האפשרויות לנצל"ש והאופים למינהם. שיהיה לכולכם סוף שבוע מעולה!

chen010189

New member
תגידו, מישהו ראה ארץ נהדרת? ../images/Emo6.gif

אם אתם זוכרים, פעם הייתה פרסומת של אחד עם מבטא אנגלי שהיה אומר: "אז תתRמו, בשבילכם זה דמי כיס. בשבילם... זה המחR" אז אסי כהן (שאני מתה עליו!) חיקה אותו בצורה כל כך קורעת
הוא: "בחייך קיציס, תתRום" אייל קיציס: "אה, אני חושש שזה לא הזמן" הוא: "אז אני אבוא מחRRRR"

nWkobi

New member
אני ראיתי...

וזה לא "אחד", זה טל ברודי! וכן אני במסן

למעלה