אוף לסופ"ש

chen010189

New member
אבל ליברמן היה!

חחחח, הכי הרג אותי איך הוא אמר: "כאילו דה" ולא זוכרת מה. הכי אהבתי שהם הביאו שוב את דה ליברמן! ואת יא חביבתי ניראל

chen010189

New member
אני זוכרת איך גיא פינס אמר

"אולי עכשיו זה יהיה רק ניראל? כמו מדונה... בלי קראנתאגי שמסבך את החיים" :-F

Super Chuly

New member
"אני לוחץ! אני לוחץ!"

היה חביב ביותר. הם מבזבזים את החיקוי של עלמה זק לציפי שביט. במקום לתת או יותר הם מכריחים אותנו לסבול שוב את מופז ואפילו מיחזרו את אומלטה (שהיה משעשע ,אבל זה הכל). לא חראם? אם היו נותנים טיפה יותר מרחב עשייה לעלמה זק ולדב נבון הגאון התוכנית הייתה משתפרת פי 10. ליהי :)

chen010189

New member
עלמה זק מוכשרת בטירוף!

אני מתה עליה. ראית איך עשו את דליה איציק?
אומלטה וציפי לא כאלה מצחיקות אותי, אבל דווקא מופז כן... הכי אני אוהבת בעונה הזאת את ניראל וליברמן ואני ממש מקווה שיביאו שוב את החיקוי של "מחRRRR"

Super Chuly

New member
החיקוי של ציפי שביט גאוני

אפילו יותר מצחיק מהמקור. ודב נבון הוא גאון קומי, שמקבל רק דמויות מעפנות שפשוט מבזבזות את הכישרון העצום שלו- ותאמינו לי- יש לו! ליהי :)

chen010189

New member
גם ההורים שלי מתים על החיקוי

של ציפי. אני לא... כלומר, אין בזה שום דבר רע אבל אני אף פעם לא צוחקת מזה... כן, ידוע שיש לו ראיתי את הכשרון הזה בבורגנים
אבל פדרבוש זה שולט! בעונה הראשונה הוא היה הכי מצחיק, אח"כ קצת ייבשו. אבל תודי שאחד הדברים שעושים את זה המהדורה זה הרצינות של קיציס זה הכי קורע אותי. קורה משהו, והוא בשיא הרצינות: "אנחנו בהחלט נסתפק בדברים אלה"
אחת התוכניות הכי אהובות עליי בטלוויזיה!!!

KiShKooSh

New member
אבל זה לא העיקרון של ארץ נהדרת?

בידור זול ולא מורכב מידי? שלא תבינו לא נכון כל אחד מהאנשים שם הוא גאון, אבל הדמויות
... כמובן שיש דמויות טובות אבל יש דמויות הרבה שהן לטעמי סתם "עושות דברים דבילים וזה מצחיק"

Super Chuly

New member
אין מקום להשוואה לטעמי

משחק מכור היא בליגה אחרת לחלוטין של הומור (זה לטובה, אגב) ומדברת לאוכלוסיה שונה לגמרי. ליהי :)

ברור לי...

בארץ נהדרת זה הומור יותר שטחי... ולדעתי יש להם בערך הברקה או שתיים שממש מצחיקות בתוכנית...

Super Chuly

New member
לא

אם את שואלת אותי, בשיא פריחתה, מאחויר הבידור הזול, הפשוט והמטופש התחבאה ביקורת ואמירה חשובה. וזה די הלך לאיבוד לאחרונה. ליהי :)

KiShKooSh

New member
דיברתי על לאחורנה בספציפיות

ההרגשה היא שהתכונית התחילה לאבד את הדרך

Super Chuly

New member
מסכימה

פעם הייתי צופה בארץ נהדרת ולא יכולה להפסיק להתפקע. היום רוב התוכנית יש לי מין חיוך רפה על השפתיים ופה ושם מבליח לו איזה גיחוך, לא יותר מזה. יש מצב שארץ נהדרת גמרה ת'סוס, עם כל כמה שחבל להגיד את זה. אה ודבר אחרון- בראבא היום היה מעולה, כתמיד- שיפצר לי בטירוף את הסופ"ש המעפן הזה. ליהי :)

למעלה