מישהו יודע!!

• פותח הנושא noyy
  • פורסם בתאריך

זונע

New member
הקמת גיי צפון

וואי מצאתי אחלה שיטה ללמידה... להגיד כל דבר עם גיי
ואז לזכור

זונע

New member
גאה בטירוף

אם אני מקבל 80 במועד גייץ אני קופץ מרוב אושר תאמין לי... לאדע אם אני אלמד או לא
יש מלא חומר

noyy

New member
../images/Emo28.gifיש בחירה גם אם תהיה

שאר הנושאים בפרק הרבה יותר קלים מההערכות. ובואי נתערב שלא תהיה הערכות בכלל!!11

noyy

New member
../images/Emo28.gifבואי על כאפה

או שגור יצטרך לנשק את יובל!!

Aline In Chains

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל מתכונת שעשיתי.. היה את זה !

ועשיתי הרבה
אני ממליצה גם ללמוד את מאורעות תרפ"א שכמעט ובטוח יהיה ואת הספר הלבן, ואת תגובות הבריטים. ובהעמקה,- גם ללמוד את תגובות הערבים כלפי היישוב היהודי והבריטים..[הטרור, והשביתה..] אולי גם את זה יהיה!

תמיר1991

New member
לדעתי:

אפשרות ב', גישור - מוסדות לאומיים בשנות העשרים, בניין הבית הלאומי בשנות העשרים ["תן שתי נסיבות מעכבות ושתי מסייעות], כתב המנדט; העמקה - ועדת פיל, המחלוקות ביישוב. יהיו אחרים שיגידו לך דברים אחרים, אבל אני הולך על זה. אם נוח לך מאורעות או ספרים לבנים, לך על זה בגישור. אם נוח לך מרד ערבי, לך על זה בהעמקה. אני לא בעד. בגדול אין "חשוב יותר חשוב פחות". כל אחד ומה שהוא מתחבר יותר. שיהיה בהצלחה

תמיר1991

New member
אה, ולגבי איסלאם../images/Emo26.gif

אני לומד רק את התמורות בחיי היהודים בארצות האיסלאם, ואת דרכי השליטה של המעצמות הקולוניאליות. תהיה בוודאות שאלה כזו, ואז כל היתר מיותר
אבל אם לא אז..... נדפקתי
תמיר.

VIVIAN3

New member
עדיף גם ללמוד על השינוי ביחס הערבים

ליהודים כי זה יגדיל יותר את הסיכויים ככה שאם תהיה לך שאלה על השינוי ביחס הערבים ליהודים ושאלה על הפעילות הציונית אז תהיה לך אפשרות לבחור הנושא האחרון בארצות האיסלאם דווקא ממש קל הפעילות הציונית זאת הבעיה כי זה סתם חוזר על עצמו כל הזמן...

sky darkens

New member
אוף, למתכונת למדתי ועדת פיל והמרד הערבי.

ואני מפחד שיהיה הבלגה\התקפה + היערכות. ( אני לא יודע אותם, וגם אין לי כח ללמוד. )

תמיר1991

New member
אם אני לא טועה, הקשרים של בריטניה עם השושלת

המקומית והרצון להקל על השליטה הבריטית במזה"ת בגלל קבלת א"י, וכדי להוריד מהעומס. אגב, זו לא עצמאות, זו אוטונומיה. מדיניות החוץ המצרית עד 46' הייתה, בכל זאת, בריטית. תמיר.

האינטרס של בריטניה למצרים

היה תעלת סואץ. תעלת סואץ היא התעלה המהירה ביותר להגיע להודו [אם אני לא טועה] והבריטים השתמשו בה

יותר עמוק..

בריטניה שלטה במצרים ונתנה לה עצמאות [בסופו של דבר] הבריטים הגיעו להסכם עם מצרים שהתעלה תהיה בידיים בריטיות [התעלה היא הדרך המהירה ביותר לקשרי מסחר מלחמה וכו'...]

או ../images/Emo163.gif לא קראתי את השאלה נכון..

בכל מקרה אני חושב שהיא נתנה לה עצמאות בגלל שאולי השלטון שם היה פרו בריטי. והבריטים אהבו שתומכים בהם [כי בסביבות שנות ה30 מלא לא סבלו אותם] אז הם נתנו למצרים עצמאות. או שבגלל מאבק אלים נתנו להם והבריטים פחדו..

למעלה