מישהו יודע!!

• פותח הנושא noyy
  • פורסם בתאריך

תמיר1991

New member
כי 1772 זה מספר הפורום שאני מנהל../images/Emo6.gif

אבל בגדול מזהים לפחות 4-5 ביום. עדיין
תמיר.

חצילע

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי

זונע

New member
טוב תקשיבו

אני צריך שתכתבו מה הנושא הכי חשוב מכל נושא(העמקה, גישור וכל החרטה הזה) שכדאי ללמוד. אפשרות ב'. ובאמת אני צריך את זה אל תזלזלו...וזה ההימור הכי טוב שאני יכול לעשות כרגע.

noyy

New member
../images/Emo28.gifבחרת להמר הא?

מבוא - הסיבות לצמיחת התנועה הציונית (בטוח, 10000% שיש שאלה כזו, אתה כבר יודע), תוכנית באזל + האמצעים להגשימה, פעילותו המדינית של הרצל (עם מי נפגש..), עמדתן של המעצמות המנצחות בועידת השלום בפריז והאינטרסים של כל אחת והשינויים העיקריים במפה המדינית של אירופה והמזה"ת. אפשרות ב': מבוא - טופס המנדט ועיקרי ההתחייבויות של בריטניה, גורמים מעכבים וגורמים מסייעים והמוסדות הלאומיים. העמקה - הגורמים למרד והמטרות, הבלגה לעומת התקפה, וועדת פיל + התגובות והמחלוקת בישוב היהודי בנוגע ליחס כלפי הערבים ("קיר הברזל" ואלו). האיסלאם - ההבדלים בין הקולוניאליזם הבריטי לצרפתי, הגורמים שהשפיעו על הפעילות הציונית ודפוסי פעילותה והגורמים שהובילו לשינוי ביחס של החברה הקולוניאלית והחברה המוסלמית כלפי היהודים. אלה השאלות הכי "נפוצות", בוא נגיד. הורדתי מלא חומר, אז אם אתה יכול תנסה ללמוד יותר מזה, כי יש סיכוי שבסוף תדפק. (גם אני מהמרת, אבל קוראת על יותר חומר מזה כדי שאם יקרה מצב רע אוכל לכתוב מה שאני זוכרת
)

זונע

New member
לא רבים

דבר איתי אחרי הבגרות שלך...לא יודע אם אני אלך בכלל. אולי בשביל הצחוקים.

זונע

New member
עלק לא התחלתי ללמוד

יא לוזר רק לפני יומיים אמרת לי שאתה כבר מסיים את הציונות או משהו כזה...

בסדר סיימתי ציונות אבל סתם קראתי ברפרוף

לא זוכר את זה או משהו והיום לא למדתי קיצר לא התחלתי ומה אתה קורא לי לוזר...תמחק ת"L" מהמצח

noyy

New member
../images/Emo28.gifיומיים, אם תתחיל מעכשיו עד הלילה

וזה בכלל לא כזה הרבה. במבוא יש לך 5 נושאים קלים של חצי דף כל אחד, בגישור יש לך 3 נושאים גם של חצי דף, בהעמקה יש לך 3-4 ובאיסלם רק 3 נושאים שהם גם דיי קלים (באמת). והסיכוי שתדפק אם לא תלמד את זה הוא דיי גבוה, כי את השאלות כמעט בטוח שיקחו מאלה

זונע

New member
אין מצב זה מלא חומר

והכל אצלי מבולגן במחברת... וכל האסלאם הזה גם כן ואני לא יודע מה זה גישות היישוב ומה זה היערכות היישוב...חחח מה ההבדל ביניהם ולמי הם מתייחסים בכלל?

למעלה