ה"י 15.6.11

יש ביו טיוב סירטון של קוסם קרח גודלי

עושה יופי של נזק לפינק בין..... חפשי את זה ותתעודדי......

אז זה אומר שבעתיד יש לי סיכוי קטן

בעוד הרבהרבהרבהרבה זמן להכנס לPB EXPED? חלום
אני אחפש.

צ ל י ל 8

New member
למה סיכוי קטן? סיכוי גדול ../images/Emo70.gif

הגמויות רק משתפרות כל הזמן, כמו גם הציוד, לא רק הסקילים. אני בטוחה שתראי אותו פעם

אני ממש מקווה../images/Emo6.gif

אני גם מקווה שבעתיד הלא כ"כ רחוק תהיה לי אפשרות לקנות קוביות ולשפר את ה3% על כל הציוד שלי ככה שהוא יהיה הרבה יותר טוב...אני רוצה להתחזק

Hasselblad

New member
מזל טוב ליאת!

אני לא דורשת ולא מצפה מאף אחד לכלום... אבל קחי בחשבון שגם הם מבזבזים המון שיקויים כדי לתקוף ואת מקבלת אקספי מזה...

miss_t

New member
לוקחת בחשבון את זה

ואני משווה את זה לזה שאני עושה כל 2 דקות סיבוב במפה כדי שלכולם יהיה HS והם לא יצטרכו לבוא אליי. => זה לוקח לי 3-4 שיקויים של 50%. כמה שיקויים יוצא לך(אשמח גם לדעת על חברי פורום אחרים!) להשתמש באימון שם ב2 דקות? אם אני רואה על הדרך מישהו עם HP נמוך אני כמבון עושה הייל, אבל פשוט הופתעתי שהוא דרש שאני אלחם וארדוף אחריו לעשות לו הייל אגב, אף אחד אחחר בפארטי לא ביקש ממני הייל, והלידרית לא העיפה אותי או דרשה ממני להלחם. ודבר אחרון- בגלל שאני לא נלחמת אז הEXP שלי נמוך יחסית למה שהם מקבלים- אז גם את זה יש לקחת בחשבון. אני פשוט תוהה אם זה מאוד אנוכי מצידי לנהוג כך או לא..... אשמח לשמוע דעות- כמובן שבסוף אקח לתשומת ליבי ואחליט איך להמשיך 4U| תודה

את לא צריכה לדעתי.

היל זה בונוס שבישופ מחליט לתת לחברי הפארטי, כשהוא רואה בזה צורך. התפקיד של הבישופ זה לתת HS. לרדוף אחרי מישהו ספציפי בפארטי ולעשות לו היל זה מוגזם. כואב להוציא קצת על שיקויים? מה יהיה בעתיד? כולם צריכים לסמוך רק על עצמם ולהשתמש בשיקויים בעצמם, גם אם זה בזבוז ענקי-וזה בזבוז ענקי. אני לא יודעת כמה שיקויים הולכים לי ב2 דק', אני אני מעריכה שמלא. בין כל 10% הולכים לי בסביבות ה60 שיקויי HP. וגם הMP יורד בגלל שאני כל הזמן מתקיפה. לא מצליחה לעשות נזק מטורף בגלל עניין האלמנטים אבל שיהיה. אני עוזרת במשהו.
חוץ מזה, הולך לי הרבה גם בגלל שיש לי HP נמוך מאוד, רק לפני יומיים הגעתי לקצת יותר מ2.1K HP וגם זה רק בגלל הMON החדש שלי.

Hasselblad

New member
אני לא דוגמא טובה

ואני גם לא מתאמנת שם כמעט, כמו שאמרתי אני לא דורשת מאף אחד שום דבר ובשום מקום ושלב אני לא בונה על היל של בישוף, אני לא מצודדת בבחור שאמר לך לתקוף אבל יכולה להגיד שכשרואים מישהו על חבל זה נותן הרגשה עצלנית גם אם הוא רק HS מיול.... מצד שני לי זה ממש לא איכפת. בימים שלנו שרוב האנשים יכולים לעשות לפחות בוסים אזוריים שיקויים זה כבר לא מה שהיה פעם ושיקויים של 50% אפשר להשיג בכמויות ובכלום מחיר ככה שאני אישית לא תופסת מזה שאת מבזבזת 2-3 שיקויים כל שתי דקות כאישיו. אבל שוב זאת רק דעתי ואני לא משחקת בטירה כמעט ואם כן אז בפארטי של חברים שהבישופ הוא בכלל פריסט שלא יכול לתקוף כי הוא יעשה MISS והוא רק עושה סיבוב ל HS.

מ י ל ר

New member
את יודעת שאת יכולה גם להלחם, נכון?

כאילו, יש לך אנגל ריי וחוץ מיזה שהוא נוצץ הוא גם בטעות תוקף

מ י ל ר

New member
את צודקת זה לא היה נחמד

לא התכוונתי שזה ישמע כזה גרוע אבל עדיין, אפשר לתקוף! זה כמו שאני רק יעמוד במפה ויעשו לי ליץ', בטח שהאחוזים לא יזוזו. הנה הראל גם עושה HS וגם תוקף עם האנג'ל ריי, מה רע בזה?

צ ל י ל 8

New member
אני מסכימה עם אסף לגבי האחוזים

וקחי ממני טיפים למה שכתבתי קודם. נסי להיחלם עם AR ותראי שתקבלי יותר אחוזים. אם יש לך בהמוט הוא יכול גם לעזור.

צ ל י ל 8

New member
אני לא יכולה להגיד בדיוק כמה שיקויים הולך לי

לי הולך בעיקר שיקויי MP, מעט יותר HP. תראי, כשאתה עוברת ל-HS תעשי גם לחיצה על היל. לא מפריע לאף אחד

מזלטוב! ../images/Emo24.gif+השגתי Adv Sapphire!

נשארו רק הPOTים. אני בכ"א, לא דורשת בחיים מבישופים לעשות לי היל. גם כי אין טעם לדעתי וגם כי עדיף שיתמקדו בלעשות לכולם HS וזהו. אם הם עושים היל על דעתם עצמם, מה רע.

מ י ל ר

New member
שיעשו היל העצלנים האלה

יש סיבה שזה היל לפארטי! ברמות גבוהות הבישופים פתאום אוכלים כאפות, הם בקושי עושים hs. ברוב הפארטי ה-dk עושה סיבוב hb,, הקשת סיבוב se אבל רק מהבשופים צריך לבקש את הסקיל כי לא בכבוד שלהם לעשות סיבוב. זה ככה בכול פארטי שאני נמצא בה בטירה.

Hasselblad

New member
בוקר טוב אסף

לנשום עמוק ולקרוא לאט, ליאת ציינה במפורש שהיא עושה סיבוב של HS. אני מניחה שבמהלך הסיבוב HS היא כן עושה היל אבל לרדוף אחרי חבר פארטי אחד בשביל לעשות לו היל... ולמה דווקא הוא ולא אחר?

../images/Emo45.gifבדיוק מה שאמרתי.

לא מתקבל על הדעת שהיא תעשה היל לבנאדם ספציפי רק כי הוא דרש, למה לאחד מגיע יותר מהשני? למה מגיע לו בכלל? שיסתכל על הHP שלו ונגמר הסיפור.

Hasselblad

New member
בגדול אני מסכימה

למרות שיש פעמים שאם מבקשים יפה ובנימוס אני לא רואה סיבה להתעקש על לא. ואם הבעיה היא שיקויים אולי אם ליאת היתה מציינת מישהו היה מביא לה שיקויים. מצד שני ליאת, לכל אחד יש דרך אחרת לראות את הדברים, כשהיינו בבוס בשואה לא הצלחנו להגיע להסכמה על תפקידך בכוח

"כשהיינו בבוס בשואה"...................../images/Emo122.gif

..................
נקסון לא יכלו לתת שם יותר טוב לעיר הזאת.

למעלה