ה"י 15.6.11

האק ....

כל ילד בן 17 יודע היום לארגן פאקטים (איזה מספרים שהם משחילים איכשהו במשחק.....)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יד????

אחרי שעשית פארטי עם האקרים בהארפס ובילית איתם כדי לאסוף את הדרופים שלהם, זה מה שאת שואלת אותי? אני נותנת להם 2 ידיים....
אתמול היתה תקלה בבזק ולא היה כאן אינטרנט 3 שעות בערך. מי ישמע - ראיתי טלויזיה פעם ראשונה מזה .....
כשחזר האינטרנט התחברתי לחצי שעה כי הייתי 92 % ורציתי לעלות דרגה. איתרתי 2 חברים שלי וביקשתי להצטרף לפארטי שלהם לעלות דרגה וזה מה שגיליתי. אחד מהם חבר מאד טוב שלי שמימיו לא עשה האקים. הפארטי לידר.... כנראה משתמש בפאקטים לעזרה ב HS ו HEAL.... אני לא שומרת של המשחק....אפילו את נקסון ההאקרים האילו לא מעניינים. אני אגלה לך בסוד כשכשהיה באג אצל קנטה בים הלכתי להעלות את החיה שלי דרגות....קוראים לזה ניצול של באג.... וכשהיה באג במפה של הקרוקודילים והיה שם ספאון מטורף גם הלכתי לנצל את זה.... קוראים לזה לנצל את התחזוקה הגרועה של נקסון..... היה מאד כייף לעשות ככה פארטי....
מכאן ועד לכתוב שאני נותנת יד להאקרים הדרך רחוקה. ובכלל, אני לא אוהבת צביעות.....

מ י ל ר

New member
בקשר לקנטה הזאתי בים

זה נכון שם עשיתי את הקווסט עם חיה אחת, אני לא יכול לעשות עם השנייה? כי עשיתי את זה פעם, אבל עכשיו יש לי חיה אחרת (קבוע) ואני צא יכול לעשות את הקווסט! החיה שלי הולכת כמו צב :(

מ י ל ר

New member
לא תיקנו שום באג

אתמול הייתי באקווה ובדקתי את זה ואז פתחתי על זה שירשור שאספתי את כול הדרופים שהיא רוצה אבל לא קרה כלום. החיה שלי איטית וזה משגע אותי :/

צ ל י ל 8

New member
אבל אני לא הייתי צריכה לאסוף את כל מה שהיא

מבקשת כדי שהחיה שלי תלך בקצב שלי
מעולם לא עשיתי את הקווסט הזה כי לא היה לי מושג מה צריך לעשות מאיפה לאסוף. הלכתי לקנטה, נתנה לי +10 קרבה וזהו. החיה שלי רצה אצה

מ י ל ר

New member
אי אפשר לעשות אותו

יש בו גליצ' אם יום אחד נקסון יתקנו את זה, אני אודיע פה כבר.. אני מכיר כבר כמה אנשים שרוצים לעשות את הקווסט.

מ י ל ר

New member
צריך לאסוף דרופים מקופסאות ברחבי אקווה

(קווסט חופר) מקבלים: החיה שלך תלך בדיוק בקצב שלך, אם את על Haste, החיה שלך גם על Haste

מ י ל ר

New member
שהקווסט יתוקן מצידי נלך לעשות ביחד

כי זה הדבר הראשון שאני יעשה ברגע שזה יתוקן גם תמיד אחרי פאצ'ים אני הולך לבדוק אולי בטעות תיקנו את זה.. אני מקווה שאחרי הכאוס הדבר הזה יסודר.

מ י ל ר

New member
אה הם "תיקנו" את זה

שבמקום בלי לעשות את הקווסט לא תוכלי לעשות את הקווסט

למעלה