ה"י 15.6.11

אבל

אני לא עשיתי מעולם פארטי עם מישהו שיש לו תכנת הריגה אוטומטית..... ובטח לא במכוון. צירפו אותי לפארטי אתמול שהיה בו HS אוטומטי. לא עברתי במפות בחרתי האקר וצרפתי את עצמי אליו. הלכתי לעשות פארטי עם חברים חוקיים שאני מכירה. זה שונה לגמרי. וחוץ מזה. אני לא שאלתי אותך בכותרת בזמנו "שרון, את נותנת יד להאקרים???????" אני עניתי לך תשובה מכובדת.... רצית ליצור פרובוקציה? שמת את השם שלי בכותרת ההודעה עם הנושא הזה..... נראה לך שאם הייתי נותנת "יד להאקרים" הייתי שמה כאן בפורום את ההודעה הזו ?

צ ל י ל 8

New member
WHATEVER, אני לא אתווכח איתך בנושא

מבחינתי זה סגור ואני לא מרגישה צורך להתנצל.

ועוד משהו שרון

גם את" נותנת יד" להאקרים כי הסקרולים הלבנים שקנית הם לא חוקיים. והסקרולים הורודים לקשת שלך? זה ניצול באג של נקסון. ואולי גם הם משוכפלים..... היה איוונט שכל דמות בדרגה 10 קיבלה מתנה סקרול ואנשים ניצלו את האיוונט הזה וכל 20 דקות פתחו דמות חדשה כדי לקבל עוד ועוד סרקולים. אני מתתי משיעמום ועשיתי 4 כאלו בזמנו...... אז יאללה. נוציא את הצביעות, ונהנה מהמשחק. לא נצליח לתקן את העולם. וגם לא את מייפל. אני באופן אישי שולחת לנקסון כרטיסים באופן קבוע ומדווחת על האקים במשחק. זה המקסימום שאני יכולה לעשות כדי לעזור. אני גם לא מורידה תוכנות לא חוקיות למחשב שלי.

סתם מעין איוונט קיץ כזה.

מכל המפלצות נופלות קופסאות כחולות, לוחצים עליהן ומקבלים כל מיני דברים-אפשר לקבל MOUNT של מושרום ל7 ימים, ארטיקים עם מגוון של סטאטוסים [נראה אם אני זוכרת-תות-5 אטאק 5 מג'יק אטאק, מלון ואבטיח-+10 ספיד, שוקולד-+3 לכל הסטאטים], מפרטי גיטרה-אם אוספים 100 אפשר לקבל מהNPC Bo שרשרת EXP, ומגוון של שיקויים.

לא רע../images/Emo127.gif

אגב, למי נותנים את החפצים המיוחדים שיש מהזה של גאגא עדיין יש את זה לא??

miss_t

New member
עליתי סוף סוף לרמה 132 עם הבישופית

אחרי תקופה שלא באמת התחשק להתאמן אלא סתם לטייל ולעשות כיף. לפני שבועיים- הייתי על 95% ומתתי פעמיים בגריפי- ניסיתי לכסח אותו לבד= זה לא עבד
ואז במהלך הזמן עד כמה עליתי ל95% הייתי אתמול בEL NATH עם קווסט של זאקום הראשון ואז הלכתי לLHC לעלות את האחוזים הנותרים. תמונה בהמשך. מה שכן- היה לוחם ממש מעצבן שביקש ממני לעשות HEAL ואמרתי לו שאני לא מתכוונת לעשות כלום חוץ מ-HS. הוא אמר לי גם לתקוף- ואמרתי שגם את זה אני לא תכוונת לעשות ושאם הם רוצים הם יכולים לגרש אותי מהמסיבה. לא רציתי לעשות HEAL מהסיבה הפשוטה שרק לרדוף אחרי אנשים כדי לעשות להם הייל גומר לי את כל השיקויים, העדפתי לרדוף כדי לעשות HS ולחזור לחבל. לא יודעת אם זה בסדר או לא. אשמח לשמוע את דעותיכם- האם אתם דורשים מבישופים לעשות הייל בLHC או שאתם משתמשים בHP שיקויים?

Guid

New member
מזל טוב ליאת!

ואני תמיד מעדיף לסמוך על עצמי. אם יש בישופ שעושה היל- מה טוב. אבל גם אם יש, אני בהחלט משתמש בשיקוי כשאני צריך, לא מחכה לנס.

צ ל י ל 8

New member
זה לא אותו דבר, קוסמים לא מתאימים להרוג בוסים

כשלהם יש ביטול סקילים, הם עלולים למות בלי MG. בשניה של חוסר תשומת-לב. כשלנו יש ביטול סקילים, בסך הכל אין לנו חיצים וסקילים שלא יגרמו למוות בלעדיהם.

miss_t

New member
הכוונה הייתה ב-LHב שם אין דיספל

במקרים של בוסים שעושים דיספל אני ערנית פי 2, אני כן שמה את עצמי ראשונה בתור כדי לא למות- מיד כשיש לי MG ועוד לפני כל הסקילים האחרים שאני שמה- אני עושה הייל לחברי הפארטי- גם אם הם השתמשו בשיקוי לבד או שלא- מעדיפה שלא ימותי לי

צ ל י ל 8

New member
נכון, קראתי לא נכון. ולגבי שאלתך:

לא הייתי בפארטי אחד שדרשו מבישופ לעשות היל. אבל אני מסייגת.... אם את בפארטי בקרוקי, אז האנשים שם לרוב הם רמות נמוכות והיל מאוד עוזר להם, מניסיון עם ה-DW שלי. אני לךא רואה שום סיבה שבישופ צריך לעשות היל בזאבי-דובים. ואם מבקשיםממך... בחיי.. תחליפי פארטי כי נפלת על נובים שלא רוצים לבזבז שיקויים. אין לי מילה אחרת. אבל! תהיי בישופית טובה ותעשי סיבוב אצל כולם ל-HS בלי שיצטרכו להגיע עד אלייך, כי זה קצת מעצבן. בישופ טוב בשבילי, הוא אחד כזה שיודע להעריך נכון מתי נגמר הסקיל ולעשות סיבוב עבור כולם בלי שיהיה צורך ב"HS PLZ". זה נותן תחושה של בישופ עצל
בדרך כלל בישופים שעומדים על חבל הם כאלה שהם מיולים של מישהו מהפארטי ולכן לא צריך לצפות שהם גם יעשו סיבוב HS. אני לא מבינה. בתור בישופית, את נחטפת בLHC... למה את כ"כ חוששת?

miss_t

New member
הרבה זמן לא ביקרתי בLHC

בגלל זה תהיתי אם השתנו סדרי עולם ויש דרישה מבישופ לעשות הייל. כן- כנראה שרק חבר אחד בפארטי דרש את זה , וראי תגובה לסיוון- אני מקפידה לעשות סיבוב HS ומעטים הפעמים שתראי מישהו אומר/מבקש HS

../images/Emo45.gifהוצאת לי את המילים מהפה!

אני ממש מתעצבנת כשאני מתחת לחבל ומבקשת מבישופ HS והוא אומר לי "בואי לפה"...אני לא מבקשת היל ולא כלום-רק HS, אני מצפה מהבישופ שיתחשב בכולם וילך אחרינו לפעמים ויעשה HS. הפארטי האחרון [אחרונה?
] שהייתי בו בLHC לפני שעליתי ל120 היה מעולה, היה לנו בישופ שגם תקף, גם עשה היל וגם עשה לנו HS...חבל שעשו לנו מאפ קראש.

צ ל י ל 8

New member
אה, לגבי להילחם, זו החלטה שלך...

אם תילחמי, את פשוט תקבלי יותר EXP אם רק תעשי ליץ'... יש כאלה שנלחמים, יש כאלה שלא. עקרונית את יכולה לעשות חיצים מרחוק כשיש עוד מישהו שהורג מפלצת. למשל הרבה בישופית לוקחים עלי "טרמפ" ועומדים קצת לפני כדי להילחם. ההוריקן שלי מדביק את המפלצות לקיר, כל שהן לא זזות ותוקפות ממש מעט, אז בישופ בכיף יכול לעמוד לפני ולהילחם איתי. כנ"ל לגבי כל דמות שתוקפת מרחוק.

למעלה