בואו נראה אם תכנסו לזה... מוהאהאהאהאהאההא ותיזהרו - אני אבחן אתכן!!!
A AdamINC New member 1/3/07 #319 בואו נראה אם תכנסו לזה... מוהאהאהאהאהאההא ותיזהרו - אני אבחן אתכן!!!
L limors2 Well-known member 1/3/07 #320 בשביל זה הלקפיץ?../images/Emo46.gif אם משהו קופץ, נכנסים ובודקים מה זה!
A AdamINC New member 2/3/07 #321 קפיץ קפיץ שתינו וודקה היום בעבודה כמה רוסי מצידנו. וסליחה אם יש פה רוסים מזכיר לי שקראתי כתבה בעיתון: "מחקר חדש: 'ארץ נהדרת' יוצרת סטיגמות." ואאאאאאאלה?? גיליתם את אמריקה ממש!
קפיץ קפיץ שתינו וודקה היום בעבודה כמה רוסי מצידנו. וסליחה אם יש פה רוסים מזכיר לי שקראתי כתבה בעיתון: "מחקר חדש: 'ארץ נהדרת' יוצרת סטיגמות." ואאאאאאאלה?? גיליתם את אמריקה ממש!
L limors2 Well-known member 2/3/07 #322 ../images/Emo6.gif כל עוד לא דיברתם על קקי ופיפי בשידור אין לי בעיה
L limors2 Well-known member 28/2/07 #41 איזה שיר יפה!../images/Emo99.gif של כריס דוטרי! הרבה יותר טוב מהראלה סקעת
א אאוצית20 New member 28/2/07 #46 באמת שיר טוב. פעם ראשונה שאני שומעת אותו.. כי יש כמה מבינינו שלא פריקי אמריקן איידול.
L limors2 Well-known member 28/2/07 #52 ועוד../images/Emo99.gif ועוד ../images/Emo99.gifועוד../images/Emo99.gif נועם חזרת!!